2017-2018 Galatasaray Kadın Voleybol Takımı

CEV Women Şampiyonlar Ligi'nde 3. Haftanın Sonuçları, Puan Durumu ve 4. Haftanın Maç Programı:


A Grubu


Mulhouse 1-3 Alba Blaj

Volero Zürich 3-0 Rzeszow


5DmVdq.png



Alba Blaj - Mulhouse

Rzeszow - Volero Zürich




B GRUBU


Fenerbahçe 2-3 Conegliano

Igor Gorgonzola 3-1 Agel Prostejov


A16JmX.png



Conegliano - Fenerbahçe

Agel Prostejov - Igor Gorgonzola




C GRUBU


Chemik Police 3-0 Mar. Plovdiv

Dinamo Kazan 3-0 Partizan


2JNZkv.png



Partizan - Dinamo Kazan

Mar. Plovdiv - Chemik Police




D GRUBU


Galatasaray 3-0 Budowlani

Dinamo Moskova 0-3 Vakıfbank


BL6209.png



Budowlani - Galatasaray

Vakıfbank - Dinamo Moskova
 
Son düzenleme:
Yarın Fenerbahçe'yle maçımız var.Sonucu merak ediyorum.Normalde yarın kazanmamız lazım iki takımın mevcut durumuna bakarsak ancak bizim takım anormal bir takım olduğu için her sonuca açık.
 
Bu haftayı mükemmel kapattık, 5/5 ile.
Bu galibiyet de taçlandırdı. Tebrik ediyorum.
Bu takım Avrupa'da şampiyon olmalı artık. Bizi tek engelleyen şey bu yolda, kendi manşet hatalarımız. Olmadığında korkunç hücumcularımız devreye giriyor.
 
Son düzenleme:
fGxRp9.jpeg


Galatasaray Bayan Voleybol Takımımız, Vestel Venus Sultanlar Ligi 16. hafta maçında Fenerbahçe’nin konuğu oldu. Takımımız, Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanan derbi mücadelesinden 3-0 galip ayrıldı.


Mücadeleye etkili başlayan taraf Galatasaray oldu. Ev sahibi ekip karşısında bulduğu sayılarla öne geçen takımımız, ilk set teknik molasına Kosheleva’nın sayısıyla 8-12 önde girdi. Fenerbahçe 13-13’te eşitliği yakaladı ve üst üste bulduğu sayılarla 18-15 öne geçti. Aslı Kalaç’ın servis sayısıyla 20-20’de durumu eşitleyen Galatasaray, set sonunu iyi oynayan taraf oldu ve seti 23-25 kazandı.

İkinci set karşılıklı sayılarla başladı. 6-6’lık eşitliğin ardından farkı açan takımımız teknik molaya 10-12 önde girmeyi başardı. Teknik molanın ardından farkı daha da açan Galatasaray durumu 14-18’e getirdi. Takımımız ilk sette olduğu gibi ikinci setin sonunda da etkili sayılarıyla farkı korudu ve seti 20-25 kazanarak, Fenerbahçe karşısında 2-0 öne geçti.

Üçüncü sete iyi başlayan taraf Galatasaray oldu. Durumu 3-6’ya getiren takımımız karşısında Fenerbahçe mola hakkını kullandı. Molanın ardından farkı kapatamayan ev sahibi ekip teknik molaya 8-12 geride girdi. Fenerbahçe’nin yakaladığı 3 sayılık seri sonrası Ataman Güneyligil molayı aldı. Gamze’nin sayılarıyla etkili olan takımımız, Fenerbahçe karşısındaki üstünlüğünü sürdürdü. 19-21’de ikinci mola hakkını kullanan takımımız Kosheleva’nın sayısıyla üçüncü seti 19-25 kazanarak Fenerbahçe’yi 3-0 mağlup etti.

Takımımız, Sultanlar Ligi 17. haftasında Seramiksan’ı konuk edecek. Galatasaray - Seramiksan karşılaşması 31 Ocak 2018 Çarşamba günü Galatasaray Park Voleybol Salonu’nda oynanacak. Mücadele saat 17.30’da başlayacak.
 
Son düzenleme:
Bir tebrik de kızlarımıza gelsin..Tabiri caizse eze eze yendik fenevi :) Çok rahat bir galibiyet oldu..Maçın en kritik isimlerinden biri de Ruseva oldu bence ..Tebrikler #FileninDişiAslanlari
 
Son düzenleme:
Tebrikler takımımıza... Büyük maçları kazanma konusundaki geçmişimiz parlak olmadığından bu maçtan da umudum pek yoktu. Ama takım halinde çok iyi mücadele ettik. Neslihan, Kosheleva ve Gizem formda olduğu zaman ciddi fark yaratıyor. Takım seviye atlıyor. Gamze'nin her sene üstüne koyarak geldiği nokta da takdire şayan. Aslı keza öyle...

Fener'i bu sene ilk defa izledim. Baya güç kaybetmişler. Kim gitmiş, koç Abbondanza ayrılmış. Özellikle de Kim'in yokluğu çok belli...
 
5VTdCY.jpeg


“Fenerbahçe'yi net bir skorla mağlup ettik”

Galatasaray Bayan Voleybol Takımımız, Vestel Venus Sultanlar Ligi 16. hafta maçında Fenerbahçe’yi 3-0 mağlup etti. Galatasaray Voleybol Şubesi Sportif Direktörü Şükrü Yengil, başantrenör Ataman Güneyligil, takım menajeri Nihan Güneyligil ve oyuncularımız Gamze Alikaya, Aslı Kalaç ile Seda Aslanyürek, derbi galibiyetinin ardından Galatasaray Televizyonu’ndan Merve Ergü’nün sorularını cevapladı.

Açıklamalar şu şekilde;

ŞÜKRÜ YENGİL:


“Her maç iyi oynayarak geldik. İyi oynayıp mağlubiyet alıyorduk. Çok sevindik, iyi oldu bu galibiyet. Hem Şampiyonlar Ligi hem de ligde Galatasaray hak ettiği yerde olacaktır. Kalben istiyoruz. Bu sene 1 ya da 2 kupa alacağız diye düşünüyorum.”


ATAMAN GÜNEYLİGİL:

“Yeni oyuncularımız vardı sistemimizi değiştirmemiz gerekiyordu. Zamana ihtiyacımız var dedik insanlar dalga geçti. Biz çalışmayı bırakmadık. Son 1 aydır takımın oynadığı oyunlardan belli oluyordu. Bir türlü sonunu getiremiyorduk. Fenerbahçe maçına denk gelmesi galibiyetin güzel oldu. Hepimizi çok mutlu etti. İlk önce erkek voleybol takımımız 10 gün evvel Fenerbahçe galibiyeti aldı, şimdi biz.”


NİHAN GÜNEYLİGİL:

“İnanılmaz derecede mutluyum. Galatasaray’da 5. yılım. Benim oynadığım dört sezonda bu mutluluğa bir türlü dahil olamamıştım. Bir türlü şeytanın bacağını kıramamıştık. Bu ekibin içinde olduğum için, derbilerin derbisi olan Fenerbahçe - Galatasaray derbisini kazandığımız için gerçekten çok mutluyum. Tüm ekibi canı gönülden kutluyorum. Üç büyük maçımız üst üste geldi. Arada Şampiyonlar Ligi maçlarımız vardı. Yorucu ve yoğun bir maratondu. Bu maratonun içinde en önemlinin ne olduğunu çok iyi biliyorlardı. Bugün 3-0 çok net ve iyi voleybolla buradan ayrıldığımız için inanılmaz derecede mutluyum.”


GAMZE ALİKAYA:

“Çok mutluyum bu maç bizim için çok önemliydi. Ligdeki sıralamamız için de çok önemliydi. Çok çalıştık, hiç bırakmadık. Bugün çok keyifli bir maçtı bizim için. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Tüm Galatasaray camiasına armağanımız olsun.”


SEDA ASLANYÜREK:

“Derbi maçları her zaman çok önemli. Bugün kazanma şansını yakaladık. Hep ucuna kadar geliyorduk ama kaybediyorduk. Bugün net bir skorla galibiyet aldık. Takımımızın git gide birbirine alıştığını ve form seviyesinin yükseldiğini gösteriyor. Yeni bir takımdık, sezon başında bir ritim yakalayamadık. Artık herkes birbirini çok iyi tanıyor. Bütün Galatasaray camiasına hediye ediyoruz. Uzun senelerden sonra gelen bir galibiyetti. Voleybol takımı için bugün tarihi bir gün. Umarım bu bir başlangıç olur ve bundan sonra maçların favorisi biz oluruz.”


ASLI KALAÇ:

“Galatasaray’da 5. senem. Geldiğim seneden beri Fenerbahçe’ye karşı galibiyetimiz yoktu. Nihayet Fenerbahçe galibiyeti aldık. Bizim için önemli bir derbi olduğunu biliyoruz hepimiz. Mutluyum, çok net bir skorla galibiyet aldık çünkü. Bir nevi geçen seneki final maçlarının öcünü aldık diyebiliriz. Darısı Play-Off maçlarına.”
 
Son düzenleme:
Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde 16. Haftanın Sonuçları, Puan Durumu ve 17. Haftanın Maç Programı:


16. Haftanın Sonuçları:

Halkbank 3-0 Çanakkale BLD

Bursa BŞB 3-1 Beylikdüzü

Eczacıbaşı 3-0 İlbank

Fenerbahçe 0-3 Galatasaray

Vakıfbank 3-0 Nilüfer BLD

Seramiksan 1-3 Beşiktaş


az2yvg.png



17. Haftanın Maç Programı:

İlbank - Vakıfbank

Nilüfer BLD - Fenerbahçe

Çanakkale BLD - Eczacıbaşı

Beşiktaş - Bursa BŞB

Beylikdüzü - Halkbank

Galatasaray - Seramiksan
 
Eczacı ve Vakıfbank'ı elimizden kaçırdıktan sonra malum takımı 3-0 ile geçmemiz çok güzel oldu. Bu galibiyet şampiyonluk hesapları için yeniden ümitlendirdi bizleri...
 

Üst