2017-2018 | Şampiyon Galatasaray Futbol Takımı

Muslera'nın bu dokunulmazlığı da can sıkıyor artık. Son yıllarda sürekli saçma sapan goller yiyor. Özellikle yan toplarda berbat durumda.
 
Kadro yanlışlığı hezimete yol açtı. Maç içinde izlemesi,müdahale etmemesi,geç oyuncu değişiklikleriyle bu maçta sınıfta kaldı hoca.

Oyuncuların dediği gibi umarım bir kazadır bu maç.
 
Alanya maçında iyi oynadığımızı düşünmüyorum. Bu futbol ile Beşiktaş'ı yenme şansımız yok. Zaten puan farkı açıldı çok asılacaklardır maça.
 
Maşallah iş bilmez başkanımız da çıkıp "kötü niyetli eleştiriler, beraber devam edicez" demiş. En son ne zaman derbi veya önemli maç kazandık hatırlamıyorum. Alenen gerçekleri göremeyecek kadar basiretsiz adamlar yönetiyor koca Galatasaray'ı.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Beşiktaş maçında topla oynama yüzdesi %65 - %35 ile rakipteydi. Bir derbi maçta böyle bir bir yüzdenin izahı olamaz. Maçın 3-0 bitmesi bizim şansımızdı. Rakip biraz becerikli olsa fark 5-6 olabilirdi.

Yarın Başakşehir kazanırsa liderliği kaybedeceğiz. Bakalım bugüne kadar Tudor'u "Ama adam lider yea" diye savunanlar ne diyecek?
 
Karaktersiz bir takımımız var. Yetenekli olabilirler o ayrı. İşin karakter kısmında çuvallarız, bugün dayak yedik sportif manada.

Muslera'nın bir yerde TAKIMIN CANINA OKUYACAĞI 5 HAFTADIR belli. Sorumsuzun teki olup çıktı.

Belhanda dünyanın en saçma oyuncusuna evrildi. Ne 10 numara ne kanat ne forvet arkası. Şut dahi çekemiyor. Ruhsuz.

Serdar Aziz gördüğüm en sakar, en dengesiz stoperlerden biri. Bu adam aldığı paranın çeyreğini bile hak etmiyor.

Ndiaye sadece gaz. Ne şut çekebiliyor ne oyun kurabiliyor.

Mariano giderek ruhsuzlaşan başka bir isim. Topu kaldıramıyor orta yaparken.

ÖZET: Görüntü giderek berbatlaşıyor. Bu takımda karakter sahibi oyuncu yok. Yine sportif manada, daha çok dayak yeriz.
 
Gerçekten anlayamıyorum özellikle takımdaki yabancı oyuncuların geldiği noktayı. Üzüm üzüme baka baka kararır misali Türk oyuncular gibi dökülmeye başlıyorlar bir süre sonra.
 
Muslera kötü bir sezon geçiriyor berbat bir gol yedi ama bu adam muslera toparlayabilecek gücü var .Ben böyle bir derbi maçı da daha önce izlemedim bir yarıda 10 tane yüzde yüz kaçtı belki de .Bu takımın lider oyuncusu yok istediğin kadar yetenekli oyuncun olsun lider oyuncun olacak .Takımın uzaktan şut tehdidi sıfır .Belhanda yemişim koşmasıni mücadele etmesini top kapmasini Levente miyiz biz pozisyon yaratamiyorsa şut atamiyorsa ne yapayım öyle ofansif orta saha yı .Takımın ozgüveni yerlerde büyük maçlar hezimetlerinden ,derbiler büyük takımların en büyük silahıdır kazancaksın ya kazanacaksın başka bir şansın yok kazanamiyorsan defolup gideceksin bi kadar basit .
 
İnanılır gibi değil şimdi de Muslera'ya sarmış insanlar. Belki bugün kaybedeceğiz ama şu anda liderlik hala bizde ve her ne kadar zor maçlardan puan cıkaramadıysak bile Fener hariç hepsi bizim sahamızda ikinci yarı.

Kesinlikle Terim'in gelmesini istemiyorum.
 
Bizim sahamızda olsa ne olacak? İsmi Başakşehir olandan 5, maç kazanamayan Beşiktaş'tan 3, Akhisar'dan 6 yiyen Trabzon'a mağlup, Aykut'la ele güne maskara olan fenere madara olduk. Bu takım dibi görmüş her takıma moral gecesi oldu, olmaya da devam edecek böyle giderse.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Terimi istemeyenler Terimin derbi performanslarına bir baksın.Kazandırdığı şampiyonluklara bir baksın kişiliğini,karakterini belki sevmez,beğenmezsin ama başarısız olduğunu söyleyemezsin.
Bu takım değil tüm derbileri tüm maçlarını içeride oynasa yine şampiyon olamaz Tudor ile.
 
Ligde hala ipler bizim elimizde. Kendi kendimizi bu şekilde anlamsız triplere girersek baltalamazsak!

Kendi elimizde derken? Bugün Başakşehir kazanırsa, bizim üstümüze çıkıyor. Liderliği kaybediyoruz. Farkında değilsiniz heralde ?

Ayrıca, bundan sonra yine anadolu kulüpleriyle yapacağımız maçların çoğunu kazanıp, potada kalsak bile, şöyle bir risk oluşacak. İlk 5 içerisindeki bütün takımlara karşı kötü sonuçlar aldığımızdan,puan eşitliği durumunda ikili averajlarda hep geride kalacağız. Dolayısıyla bu maçlar, diğerkilerden bu bağlamda daha da önemli.
 
Son düzenleme:
Terimi istemeyenler Terimin derbi performanslarına bir baksın.Kazandırdığı şampiyonluklara bir baksın kişiliğini,karakterini belki sevmez,beğenmezsin ama başarısız olduğunu söyleyemezsin.
Bu takım değil tüm derbileri tüm maçlarını içeride oynasa yine şampiyon olamaz Tudor ile.
Yahu bırakın da adam emekliliğini yaşasın. Zaten "milli görev" diye gittiği yerden tazminatını almaya çalışıyor hâla Terim diyorsunuz. Eski halinden eser yok, milli takımdaki krizi bile çözemedi. Kebapçı rezaletine girmiyorum bile.
 
Yahu bırakın da adam emekliliğini yaşasın. Zaten "milli görev" diye gittiği yerden tazminatını almaya çalışıyor hâla Terim diyorsunuz. Eski halinden eser yok, milli takımdaki krizi bile çözemedi. Kebapçı rezaletine girmiyorum bile.

Ne emekliliği ya Fatih Terim emeklilik yaşıyorsa ondan yaşça büyük Şenol Güneş ne yapıyor??
Tazminatını tabiki alacak sen kovulduğun yerden tazminat istemeyecek misin?
Eski halinden eser yok diyorsun Terim gittikten sonra milli takımın oynadığı maçlarda aldığı sonuçlara bir bak istersen.
 
Sahaya çıkan kadro doğru bir kadroydu bana göre. İy oyunu kontrol etmeye başarsak bile hücum anlamında bayağı zayıf kaldık ancak bu rağmen net 2 poz. yararlanamadık. 2. yarı daha iyi bir oyun beklerken başında yediğimiz bireysel hata sonucu oluşan gol tüm her şeyi bozdu.

Takım reaksiyon verecekken inanılmaz bir şekilde dağıldı. O dakika dan itibaren BJK ile bizim defans ve kaleci arasında oynandı maç. Evet çok daha farklı olabilirdi biraz Muslera biraz onların beceriksizliği sonucu oluşmadı.

Haftalardır Tudor üzerinde ki baskı meyvesini verdi artık. Yapılan algı sonucu yönetimin de buna kayıtsız kalmasıyla birlikte hoca artık takımla ilişkisi kalmadı.

Oyuncuların da hocayla pek bir ilişkisi yok gibi. 1 tane yenilen golden sonra saha da bu kadar dağılmaları hocanın suçu değildir herhalde. Futbolcular her seferinde birlik beraberlik mesajları verdi bende onlara bu konuda çok güvendim ancak dün saha da ki futbolcu topluluğu tamamen hayal kırıklığı oluşturdu.

Belkide olayın püf noktasını Gomis söyledi. Biz yeni bir takımız onlar ise uzun zamandır birlikte oynayan bir takım dedi. Sahaya bakınca bizim takım gerçekten de yeni kurulan takım ama sezona girişleriyle beklentiyi bir anda yükselten de onlar oldu. Haftalar geçtikçe düşen performansları ne kadar yeni bir takım olmalarına bağlanır bilinemez ama zamana ihtiyaç olduğu belli.

Hoca konusuna gelirsek Fatih Terim'in boşta olması sonucu medyada ki Terim basını haftalardır Tudor için zaten gerek basın toplantılarında gerek ise maç sonrası yazılarıyla, tv de demeçleriyle hoca üzerinde ki baskıyı arttırdılar istedikleri oldu.

Büyük ihtimal hoca gidecek Fatih Terim gelirse o zaman konuşuruz.
 
Fatih Terim gelmeli mi gerçekten ? Zamanında yaşattığı başarılar bir yana, ama 2013'de sezon ortası takımı yarı yolda bırakıp, tüpçüye koşmasını ben hala affedıemiyorum.

Üstelik, milli takımdan gitmesine sebep olan şu kebapçı baskını da az buz olay değil. Yani onu yapması bir yana, sonrasında açıklamaları artık kendısın de iyicene mafyaya dönüştüğünü gösteriyor.

Öte yandan, bu kadar yabancılı bir takımda, yabancı dil bilmeyen Fatih Terim'in pozitif etkisi ne kadar olabilir? Ne kadar motive edebilir, Gomisi ve diğerlerini...
 

Üst