2017-2018 | Şampiyon Galatasaray Futbol Takımı

Dediğim hemen çıktı . Arefe’yi gördüler, hayaller kurdular ama yarım saatte çöktüler [emoji1]


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Bu galibiyet çok iyi oldu. Bu sezon ilk defa deplasmanda seri galibiyet aldık sanırım. Haftaya evimizde Malatya'yı farklı yenip şampiyonluğu garantileriz.
 
Son 180 dakika! O kupa çok acıtacak birilerini çoooookk!
 
Sırada Malatya var. ilk maç yenmişlerdi bizi kötü takım değiller.
 
Malatya'nın bize karşı kendi evinde oynadığı futbol ve gösterdiği olağanüstü mücadeleyi düşünüyorum bir. Bir de Fenerbahçe maçındaki ruhsuz futbollarını.

Bu hafta çok dikkatli olmalıyız. Asla küçümsemeden, maça baskılı başlayıp, mümkünse farklı kazanmalıyız.
 
Fatih Terim geldikten sonra kaç maçta kaç galibiyet aldığımızın istatistiğini yazabilecek var mı?


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Teşekkürler. İlk yarı oyun ve skor olarak ezildiğimiz FB, Başakşehir ve Beşiktaş maçlarından üstün oyun ve hiç gol yemeden ayrılmak farkı yarattı sanırım.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Fatih Terim, İgor Tudor'la sezona çok iyi başlayan fakat çeşitli nedenlerle performansı hızla aşağıya inen sınırlı yeteneklere sahip bir takımı zirvede tutmayı başarmıştır. İstatistik bunu söyleyemez ama Tudor kalsa en iyi ihtimalle dördüncü idik ve 5-6 hafta önce yarıştan düşmüştük.
 
Akihsar'ın fbye koyması çok güzel oldu. Hem fb kupa alamadı, hem son hafta oynayacağımız Göztepe'nin Avrupa'ya katılma iddiası kalmadı hem de ligde şampiyon olursak süper kupayı da kazanacağımız garantilendi. Bir taşla 4-5 kuş vurdular. Helal olsun valla tebrik ediyorum Akhisar'ı. Başakşehir gibi proje bir takım değil en azından. Senelerdir iyi işler yapıyorlar büyük takımlara karşı, başarılarını bir de kupayla taçlandırdılar ve ayrıca Avrupa Ligi gruplarına doğrudan katılacaklar.

Respect.
 
Maçtan önce Fener’in sezonu 0 la tamamlayacağını yazmadım totemi bozmamak için. Beter olsunlar. Açıkçası bugün ilk yarı hiç beğenmedim Akhisar’ı hatta maçı zor çıkarırlar diye düşündüm ama bi şekilde kazandılar, 4 ü de atabilirlerdi zamana oynadılar. Fener’in de loserlığıyla kupaya uzandılar.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Kupadan da mağlup dönen Fenerbahçe’nin elinde Ali Koç dışında umut kalmadı gibi. Bugün olası bi galibiyetimizde fark 6 ya çıkacak ve onların maçı 2 gün sonra olacağı için şu şartlarda pek pozitif olabileceklerini düşünmüyorum. Yine de maç sahada oynanır tabi, rahat bi galibiyet alırız umarım.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Ligde 5 hafta daha olsa bu formla Rodrigues Real Madrid'e gider. Bir futbolcunun her hafta daha iyisini oynaması ne güzel. Helal olsun. Nazar değmesin.
 
Temiz futbol oynadık ama ikinci yarıda futbolu beğenmedim. 3'ü 4'ü atmak gerekiyordu. Maazallah bir gol yesek strese girecektik boş yere. Gomis'in rekoru egale etmesine sevindim ama rekoru kıramamasına üzüldüm. İnşallah Göztepe maçında onun attığı golle kazanıp finişi yaparız.

Kaldı 1. #Hedef21
 
Galatasaray 33 haftanın herhalde en az 26-27 sinde liderdi, bu saatten sonra da birşey değişmez. Gerçi Aykut averaj hesapları yapıp ofansif kadro çıkartacakmış ama :).
Tebrikler, bence biz şampiyon olamıyorsak Galatasaray olsun. Beşiktaş, Trabzon, Başakşehir, Osmanli, Kasımpaşa, Konya hiç olmasın:)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
 

Üst