Alex Kirk, Ricky Ledo, Brandon Paul... Efes yönetimi, forumu bizim yönetim ve teknik heyetten daha çok takip ediyor.
2 sene önce EC'da rakibimiz olan Hapoel Jarusalem'deki Donta Smith basketbolu mu bıraktı? Hangi takımda olduğunu bulamıyorum.
Eğer bırakmadıysa bizim için mükemmel olur bence. Hem 3 hem 4 oynar. Takıma çok ciddi bir fiziksel avantaj katar. Bunun yanında çok yönlü de bir oyuncu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Porto Rico takımı Piratas de Quebradillas
Performansı nasıldı biliyor musunuz?
Janis Timma Zenit'ten ayrılmış. Keşke iyi bir organizasyona sahip olsaydık .... Timma'yı takımda görmeyi çok isterdim.
Baskonia ile anlaştı diye hatırlıyorum.
Eurocup'a katılacak türk takımı 2 olarak açıklanmış. 3 wild card'dan biride bize gelse etti 3 takım. Her ne kadar Euroleague organizasyonu başarıyı ön planda tutmasa da eşdeğer takımlar arasında lig derecelerine bakıyor. Bu açıdan Beşiktaş'ın Şampiyonlar ligi tercihi avantaj gibi ama Daçka ve Banvit eğer küçülmeye gidip Şampiyonlar ligini tercih etmezse öncelik onlarda olacak.Bize wild card vereceklerinin de sportif olmayan backgroundumuza bakarlarsa garantisi yok. Bu açıdan bakılırsa kadro değerlendirmelerini belkide Şampiyonlar ligine göre yapmamız gerekebilir. Acele etmeyelim.