Gelecek sezon lütfen undersized savunma zaafı olan rakibe hücumda ekmek çıkaracak oyuncular alınmasın. Fitipaldo ve Russ Smith örnekleri ortada.
Theodore - Diot
Sinan - Göksenin - Can Maxim
McKissic - Micov
Daye - Lasme - Ege
Tibor - Vidmar
Güzel kadro ama.
En az 7-8 milyon eder.
Diot bence de guard için alınabilecek en iyi isimlerden biri olacaktır.
Vidmar ne zaman Türk oldu yav
24 sayı, 3 asist yapmış. 4/6 üçlük... Baskonia geçen sezon da play off öncesi Michael Roll'u almıştı ama istedikleri katkıyı alamamışlardı.Ledo dün şov yaptı valenciaya karşı .Seneye de bırakmazlar heralde bu şekilde devam ederse .
Arkadaşlar şu noktayı tekrar hatırlatayım. Ben şu oyuncuları alalım falandan ziyade, Lig Lig 200-300 bin dolar seviyesinde, alt seviye takımlarda, ucuz yatırım yapılabilecek oyuncuları yazıyorum. Belli bir bütçe ile takım kurulduğunda, bende bu oyuncuların bir çoğunu almam ya da kimyayı gözeterek uyumlu oyuncuları yan yana getiririm. Şu ana kadar önerdiğim dört oyuncudan takımımda olacak ilk isim Suleiman Braimoh . Al Real Madrid'e koy direk oynar bence. Savunmada inanılmaz katkı yapar. Hücumda da dengeyi bozmaz ve katkısı olur. Chris Babb'ı almam mesela, ama bana göre, Alman Liginde , yeni parlayanlar arasında alınabilecek tek kısa. Dyshawn Pierre ve Josh Adams 23 yaşında yatırımlık, çok genç oyuncular. Bu adamlar, bu stilleri ile parladığı an 4-5 m bütçelerle alınması imkansız oyuncular olurlar. Theodore 'u geçen sene alırdık ama bu sene artık bizim bütçemizin üzerine çıkması örneği gibi. Bunlar, 6. veya 7. yabancı olarak alırsın ve sezon içerisinde durumuna göre hareket edersin. Bonservis ödediğimiz Fitipaldo'dan çok daha bedava ve 5 kat daha iyi yatırımlar. Hani, forumda ben hemen alalım diyorum vs. gibi bir izlenim oluşmasın lütfen. Ancak, şunu da belirteyim, Josh Adams , çok spektaküler bir oyuncu. Kötü olduğu zaman bile , yapacağı bir iki hareketle, taraftardan sevgi görür ve belirli bir standarda gelen kadar sermayesi fazla olur.
Oğuzhan'ın önerdiği oyunculara gelirsek, John Roberson , benimde Fransa listemde var. Jaime Smith şampiyonlar ligi istatistikleri ile dikkatimi çekti ve inceledim . Cidden tam bir takım yöneticisi her anlamda. Ama sanırım , Oğuzhan'ın Adams konusundaki soru işaretlerinin çok daha fazlası bu oyuncu için var . Ukrayna Liginde finalist oldular ama Şampiyonlar Liginde Avtador'un olduğu grupta sadece 3 galibiyet ile grup sonuncusu oldular. Test maç sayıları çok az . Khimik öncesinde de , üniversite ve takım kariyeri Josh'un gerisinde. Adriyatik ligini ve ülkelerini hiç sevmiyorum , o yüzden bakmakta içimden gelmiyor. Boatright'i bilmiyorum o yüzden ama izleyeceğim onu da . Görüşlerimi yazarım.
Şimdi, İsrail Ligini inceliyorum ama sanırım haftaya kalacak. Herkes katılım gösterir ve bize yardımcı olursa sevinirim bu arada . En azından adı geçen oyuncuları izleyin ve analizinizi yazın lütfen. Foruma ilgi sadece , Eurocup kazandığımızda olmasın.
Bu sene Unijaca Malaga ile Euro Cup şampiyonu olan Kyle Fogg için ne dersiniz ?
Ben gelirse şampiyon olduğumuz senede ki Gordon etkisi yapabileceğini düşünüyorum...