2017/2018 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Bizim EC için bir anlaşmamız var. Şampiyon olduğumuz yıl ile dâhil 3 sezon boyunca EC takımı olarak anlaşmıştık ve EL'de geçen sezonlar anlaşmayı sekteye uğratmayacaktı. Tabi Uleb'in keyfi kararları olur mu bilinmez. Bakarsınız Doğuş benzeri bir sponsor çıkar takımını aldırır; nasılsa parası olanı alıyorlar.

Yalan olmuş o anlaşma anlaşılan sadece biz değil üç yıllık garanti yer verılen baska klüplerde vardı Hapoel Jeruselam gibi (bir yıl kadar önce resmi siteden dururmuslardır) , ama resmi sitedeki güncel duyuru "wild card hariç" komtnjanların play-off sıralamasına göre dağıtılcağı yönünde.Bizim gibi garanti anlaşma yapılan İtalyan klüpleri topluca yan çizdi geçen sezon belki yüzünden tekrar buna döndüler ama yine de yan çizmeyen klüplerin de haklarını uçurmaları ilginç olmus

Barcelona Xavier Munford ve Alex Renfroe ile yollarını ayırdı.
Özellikle Alex Renfroe Eurocup için iyi bir isim bence.
Bir an önce koç olayı halledilseydi de transferlere başlasaydik...
Renfroe son 2-3 yıldır istediğim bir oyuncu, bence kesinlikle iş yapar. Ben olsam Renfroe için uğraşırdım. Toolsona gelince çok kaliteli bir oyuncu ama son durumu ve piyasası şu anda nasıl bilmiyorum.

Guard olarak walter hodge tam eurocul oyuncusu.Skorer ve oyun gorusu cok iyi. Forumdada yillardir ismi yazilir. Krlyo Fesenko avellinodan ayrildi, uyguna degerlendirilebilir. Mbakwe zenithten ayrilmis, tekrar bi cikis olabiliri onun icin. Dijon thompson fena oyuncu degil. Nick minnerath super adam mutlaka degerlendirmemiz lazim.Drew gordon bence bizim aradigimiz atletik savunmaci 4 olabilir sert oyuncu.

Haziran ayına girdik daha hocamız belli değil..Piyasada işimize yarayacak çok sayıda oyuncular mevcut..Yönetim yine her sene yaptığı "geç kalma" şenliklerine bu sene de devam ediyor..Bazı oyuncuları kaçırırsak çok üzüleceğim her zamanki gibi..Daha öncede yazılan Kyle Fogg ismi değerlendirebilir..Aynı şekilde Mbakwe ve Minnerath isimleri gibi..

2017/2018 Takım Planlanması (Güncelleme)

PG: D.Kane- K.Fogg- M.Yağmur
SG: S.Markovic/R.Toolson- Sinan- Göksenin
SF: C.Clarke- Emir- Tolga/Okben
PF: N.Minnerath- D.Smith- Ege
C: T.Mbakwe/P.Young- A.Parakhouski- Furkan

Coach: Sašo Filipovski/Ainars Bagatskis
Bütçe: 6-7M USD

Diğer alternatif isimler: W.Hodge- C.Babb- A.Renfroe- B.Paul- S.McKissic- G.Orelik- B.Motum- A.Moerman- L.Harangody- D.Booker- H.Sims- D.Jefferson

PG : Ryan Boatright - V. Micic(Pangos) - Can
SG : Brandon Paul - Göksenin Köksal
SF : Ryan Broekhoff (Mateusz Ponitka, Coty Clarke) - Okben
PF : Kevin Jones - Ege Arar
C : Patric Young - Alex Kirk (Furkan Aldemir)

Bizim 3 numaraya atletik iyi bir oyuncu bulmamız lazım.
Dj Strawberry gibi bir isim gerekiyor.
Kim olabilir bu isim ?
Atletik, savunmasi iyi,potaya penetresi kuvvetli biri.
Dj keşke seneye bize duşse ama Ufuk hoca onu bırakmaz...

Renfroe/Micic/Pangos - Mehmet Yağmur

Brandon Paul - Sinan - Göksenin

Donta Smith - Okben

Moerman/Orelik/Daye - Metecan - Ege

Agusto Lima/Patric Young - Vidmar

Sent from my iPhone using Tapatalk

dee bost-can altıntığ(mehmet yağmur)
jared cunningham(dwight hardy)-muhammed baygül
john holland(dj kennedy)-emir-göksenin
stevan jelovac-luke harangody
dj white(jeff adrien)-jarrod jones-ege

paul ve kirk'e çökebilsek harika olur. ama hala belirsizlik hakim muhtemelen sezon başlamaya yakın tanıdık isimlerle dolu bir takım görürüz.

Galatasaray Odeabank, gelecek sezon için Ergin Ataman ile yolları ayırma noktasına gelirken, Banvit'in koçu Flipovski ile temas kurulduğu gelen bilgiler arasında. Banvit'in Sloven koçu Flipovski prensipte Galatasaray Odeabank'a evet derken, bu transferin gerçekleşebilmesi için Banvit'ten de izin alınması gerekiyor.

Koç Flipovski, eğer Banvit yönetiminden izin alabilirse gelecek sezon Galatasaray Odeabank'ı çalıştırmasının önünde bir engel kalmayacak. Ayrıca Flipovski'nin Banvit'ten oyuncusu Gediminas Orelik'i beraberinde getirmek istiyor.

AJANSSPOR ÖZEL HABER / EYÜP YILDIZ

Orelik haberi okudum belki duymuşsunuzdur doğruluğu nedir acaba ??

Tam "Filipovski geldi de Orelik'i getirmesi kusur kaldi" diyordum haberi okurken bir anda haberin kaynagini gorerek irkildim. Dogrulugunu sorgulamaktan ziyade Orelik kac numara giyer, takim icerisindeki rolu nasil olur bunlari konusalim, haberin yanlis olma ihtimali yok, hayirli olsun.

Eğer Filipovski hamlesini yapabilirsek yolu yarılamış oluruz..Bu takımın en önemli eksiği teknik ekibi bence..Filipovski önderliğinde 1-2 yıl içinde önemli işler yapabiliriz..Transfer döneminde 6-7 tane doğru hamle ile önümüzdeki yıl arkamıza yaslanarak izleriz maçlarımızı..Orelik konusuna gelirsek 3-4 numara oynayabiliyor bir nevi joker o bölgelerde işimize çok yarar diye düşünüyorum..Ayrıca Kyle Fogg transferini kaçırmamız lazım yine yazıyoruz buralara ama artık korkuyorum yazmaya sonra gidiyor Efes alıyor!!

PG|D.Kane- K.Fogg- M.Yağmur
SG|S.Markovic- Sinan- Göksenin
SF|C.Clarke/D.Smith- Emir- Tolga/Okben
PF|N.Minnerath- G.Orelik- Ege
C|T.Mbakwe/P.Young- A.Parakhouski

Coach|Sašo Filipovski

Son düzenleme:
Herkes 8 yabancılı kadro kuruyor ama bence bütçemiz buna yetecek gibi değil. 8 yabancı almaktansa 6-7 yabancılı kadrolar bizim için daha olası bence.

Sent from my iPhone using Tapatalk