2017/2018 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Pierria Henry - Mehmet Yağmur
Mccollum - Göksenin
James Bell - Emir
Moermann- Suleiman Braimoh - Ege
Moustapha Fall - Patrick Young (Young yerine Vidmar'da uyar)

Boştaki tecrübeli oyunculardan, alınabilecek ucuz genç oyunculardan ve elimizdeki sözleşmeli oyunculardan bir karma yapayım dedim analizlerden sonra. Ultra defansif ve ribaundçu bir takım. Hücumda da hepsi belli bir potansiyelin üstünde..Çok pahalıya gelmez bu takım. Gayet kafama yattı bu rotasyon. Bir tek Young çapraz bağdan dolayı sorunlu ama genç ve güçlü. 7. yabancı olarak risk alınır bence.

Son düzenleme:
Mccollum - Göksenin
James Bell - Emir

Boştaki tecrübeli oyunculardan, alınabilecek ucuz genç oyunculardan ve elimizdeki sözleşmeli oyunculardan bir karma yapayım dedim analizlerden sonra. Ultra defansif ve ribaundçu bir takım. Hücumda da hepsi belli bir potansiyelin üstünde..Çok pahalıya gelmez bu takım. Gayet kafama yattı bu rotasyon. Bir tek Young çapraz bağdan dolayı sorunlu ama genç ve güçlü. 7. yabancı olarak risk alınır bence.

Abi böyle bir takım yapacaksak Sinan ya da Furkan'dan birisi avantaj olmaz mı? Yoksa parayı McCollum'a mı bastık :) geçen yıl 1.5 milyon dolar istemişti. Yine Çin'den teklif alacağını düşünürsek en az 1 milyonluk bir talebi olur büyük ihtimalle.

Abi böyle bir takım yapacaksak Sinan ya da Furkan'dan birisi avantaj olmaz mı? Yoksa parayı McCollum'a mı bastık :) geçen yıl 1.5 milyon dolar istemişti. Yine Çin'den teklif alacağını düşünürsek en az 1 milyonluk bir talebi olur büyük ihtimalle.

Para kalmadı Furkan :) Yoksa Furkan'ı isterim. Sinan'ıda çok severim insan olarak bilirsin ama bu dar bütçelerde ona da yer yok bence. Savunmada da çok zarar veriyor. Hücumda rolü kısıtlansa bile 2 sene takımı forse ettikten sonra ne kadar kabulleneceği de soru işareti . Henry çok iyi bir savunmacı ve yaratıcı yönünü çok beğendim bu sezon. Zaten bu seviyede oynayacak yaşlara yeni geldi. Ama tahminim , Saratov - Novgorod tarzı bir takıma gidip seneye transfer piyasasında popüler olur. Emir , az biraz katkı verirse , yaratıcılık sıkıntısı da çekmez takım.

Mccollum - Göksenin
James Bell - Emir

Abi Eric yerine şutu daha güvenilir olan bir 2 numara daha iyi gitmez mi oraya ? Mesela KC Rivers daha ucuza gelmez mi ?
Braimoh yerine de takımı tanıyan Day'yi yazardım ben bu kadroya ama sen atletizm olsun diye Braimoh yazdın sanırım :)
Valla yönetim şu forumu görüp sizin gibi değerli üstadlarin yazılarını takip etse büyük iş yapmış olur :) :)

Abi Eric yerine şutu daha güvenilir olan bir 2 numara daha iyi gitmez mi oraya ? Mesela KC Rivers daha ucuza gelmez mi ?
Braimoh yerine de takımı tanıyan Day'yi yazardım ben bu kadroya ama sen atletizm olsun diye Braimoh yazdın sanırım :)
Valla yönetim şu forumu görüp sizin gibi değerli üstadlarin yazılarını takip etse büyük iş yapmış olur :) :)

Braimoh'u alma sebebim, dış alan savunması da çok iyi, Çok rahatlıkla 3 oynar ve zaman zaman Fenerbahçe'nin yaptığı gibi boyalı alanı karartmak adına yarar sağlar. Mccollum'dan yıldız olarak alacağımız belli ama geçen sene aldıklarımız katkı vermedi. Yıldız oyuncu bir risk sonunda ve tek atımlık kurşunumuz var bu konuda. Risk almamak adına Mccollum'u tercih ettim.Çevresinide iyi savunmacılar ve fizikli oyuncularla ördüm. İltifatın için teşekkürler , Amatör , hobiciyiz abi. :)

16/17 transferlerinden Pleiss hariç elle tutulur bir performans göstermiş tek bir adam yok. Yine Micov, Sinan ve Schilb'in eline baktık koca sezon. Hatta sezonun ikinci yarısında Ataman, Schilb'i de psikolojik olarak çökertip ligi de kaybettirdi bize. Geçen yıldan şahsen bir tek Pleiss'ı tutardım ama onun kalmasına da imkan yok. Austin Daye'e kadrolarında yer veren arkadaşlara ise şaşırıyorum. O rezalet savunmasıyla artık bizimle işi olmasın. Oraya daha çok Maurice N'dour tarzında birini koymamız lazım artık.

Aslında Hackett serbest kalacaksa çökmek gerek bu bütçelerde mecbur kumar oynamak zorundayız

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslında Hackett serbest kalacaksa çökmek gerek bu bütçelerde mecbur kumar oynamak zorundayız

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kumar oynamak zorunda değiliz. Kaç senedir ne kumarlar oynadık, büyük çoğunluğu tutmadı. Onun yerine kafamızı kaldırıp oyuncu bulabiliriz mesela, veya oyuncuların verimini arttıracağı bir yapı kurabiliriz.

Kumar oynamak zorunda değiliz. Kaç senedir ne kumarlar oynadık, büyük çoğunluğu tutmadı. Onun yerine kafamızı kaldırıp oyuncu bulabiliriz mesela, veya oyuncuların verimini arttıracağı bir yapı kurabiliriz.
Abi ama Hackett'ten bahsediyoruz uyum sağlayabilirse takım çehresi komple değişebilir ki hani Russ gibi kıta basketboluna yabancı bir oyuncu da değil

1- Edwin Jackson'ın kontratı bitti bildiğim kadarıyla, neden hiç bir arkadaş düşünmüyor?
2- Theodore gıcığına bu kadar rağbet varken, ondan bir gömlek daha iyi bir oyuncu olan DJ Cooper neden sevilmiyor?
3- Geçen yıl bence iyi bir sezon geçiren Austin Daye neden düşünülmüyor? Bence burda analizi yapılan bütün dört numaralardan daha iyi bir oyuncu üstelik oldukça da düşük maliyetli.

Arkadaşlar bugün gelen haberler sonrasinda kimse buraya alinması için oyuncu yazmasin bence...Bu yönetimden nasıl kurtaracağiz onun çözümlerini yazarsak daha faydali olacaz ..Şimdi yönetim bayan basketboldaki gibi küme düşmemek için bir kadro ve teknik ekip kuruyor...

Topsakal, “Ergin Ataman iddialı bir antrenör olduğu ve düşük bütçeyle yapamayacağı için yollarımızı ayırma kararı aldık. Erman Kunter ile 1 yıllık anlaşmaya vardık. Erman Kunter’in düşük bütçelerle önemli başarılar kazandığını biliyoruz. Bu sezon bütçemiz 4 milyon avro civarında olacak. Sonraki sezon için daha iddialı bir kadro kuracağız. Bütçeyi düzelttikten sonra 12 milyon avroluk bir takım kurup Euroleague’e katılmayı düşünürüz değerlendirmesinde bulundu.
http://www.basketball.com.tr/turkiy...rgin-ataman-ile-tekrar-yollarimiz-kesisebilir

Müjdemi isterim. Seneye bütçe yükselmeyi ve EL'e katılmayı düşünebilirmişiz.

Micov ve Sinan ile görüşecekmişiz. Micov'un kalmasını zaten bekliyordum ama Sinan'ın maaş konusunu eğer kalırsa şimdiden çok merak ediyorum.

ilk 8 in degil son 8 in playffunu oynayacak bir kadro bizi bekliyor. bundan en ufak suphem dahi yok. yenilmez armada kume dusmez armada olarak degistirilir.