Hackett seneye Olympiacos'tan ayrılacakmış. Bizim için nasıl olur sizce?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Çapraz bağı koptu. Düşünmeye bile gerek yok bence.
Hackett seneye Olympiacos'tan ayrılacakmış. Bizim için nasıl olur sizce?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Çapraz bağı koptu. Düşünmeye bile gerek yok bence.
Pierria Henry - Mehmet Yağmur
Mccollum - Göksenin
James Bell - Emir
Moermann- Suleiman Braimoh - Ege
Moustapha Fall - Patrick Young (Young yerine Vidmar'da uyar)
Boştaki tecrübeli oyunculardan, alınabilecek ucuz genç oyunculardan ve elimizdeki sözleşmeli oyunculardan bir karma yapayım dedim analizlerden sonra. Ultra defansif ve ribaundçu bir takım. Hücumda da hepsi belli bir potansiyelin üstünde..Çok pahalıya gelmez bu takım. Gayet kafama yattı bu rotasyon. Bir tek Young çapraz bağdan dolayı sorunlu ama genç ve güçlü. 7. yabancı olarak risk alınır bence.
Abi böyle bir takım yapacaksak Sinan ya da Furkan'dan birisi avantaj olmaz mı? Yoksa parayı McCollum'a mı bastık geçen yıl 1.5 milyon dolar istemişti. Yine Çin'den teklif alacağını düşünürsek en az 1 milyonluk bir talebi olur büyük ihtimalle.
Pierria Henry - Mehmet Yağmur
Mccollum - Göksenin
James Bell - Emir
Moermann- Suleiman Braimoh - Ege
Moustapha Fall - Patrick Young (Young yerine Vidmar'da uyar)
Boştaki tecrübeli oyunculardan, alınabilecek ucuz genç oyunculardan ve elimizdeki sözleşmeli oyunculardan bir karma yapayım dedim analizlerden sonra. Ultra defansif ve ribaundçu bir takım. Hücumda da hepsi belli bir potansiyelin üstünde..Çok pahalıya gelmez bu takım. Gayet kafama yattı bu rotasyon. Bir tek Young çapraz bağdan dolayı sorunlu ama genç ve güçlü. 7. yabancı olarak risk alınır bence.
Abi Eric yerine şutu daha güvenilir olan bir 2 numara daha iyi gitmez mi oraya ? Mesela KC Rivers daha ucuza gelmez mi ?
Braimoh yerine de takımı tanıyan Day'yi yazardım ben bu kadroya ama sen atletizm olsun diye Braimoh yazdın sanırım
Valla yönetim şu forumu görüp sizin gibi değerli üstadlarin yazılarını takip etse büyük iş yapmış olur
Arkadaslar theodore u cok yazmayalim.Efes'ten 1.5 milyon dolar talep etmis yillik.Kendisi cok havarda ucuyor su anda
Aslında Hackett serbest kalacaksa çökmek gerek bu bütçelerde mecbur kumar oynamak zorundayız
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi ama Hackett'ten bahsediyoruz uyum sağlayabilirse takım çehresi komple değişebilir ki hani Russ gibi kıta basketboluna yabancı bir oyuncu da değilKumar oynamak zorunda değiliz. Kaç senedir ne kumarlar oynadık, büyük çoğunluğu tutmadı. Onun yerine kafamızı kaldırıp oyuncu bulabiliriz mesela, veya oyuncuların verimini arttıracağı bir yapı kurabiliriz.