2017-2018 Transferler ve Kadro Yapılanması

Işıl ve Epoupa 'nın yanında gereksiz bir hamle olur , özellikle de uzun rotasyonumuz bu durumdayken yabancı tercihi uzundan yana olmalı bence.

Pardon, ben aramada çıkan sayfalarda denk gelmeyince photoshop sandım. Kaç tane sayfaya baktım oysaki... :|

Geçen sezon takım ne kadar çok umut veriyorsa bu sezon da bilakis o kadar umutsuzluk hakim. Yerli rotasyonumuz kötü bir kere. En iyi oyuncumuz Işıl'ın performansı ortada. Bir de sadece bu tip takımlara karşı oynayabilen Gizem ve İrem var. Hala 2 tane kıtadışı alma hakkımız varken neden Grinsven hala kadroda tutulur? İlk geldiğinde de çok yazdık Osmaniye'de bile tutunamamış oyuncuyu hangi mantıkla ELW oynayan bir takıma alıyoruz? Maljkoviç Fransa ve Sırbistan piyasasına hakimken bu kadar kötü bir kadro kurmasını beklemiyordum. Geçen sezon hadi bütçeden dolayı dedik ama bu sezon daha 3. maçtan error veriyoruz ve daha önemli takımlara karşı oynamadık.

DeShields ve atletik kıta dışı uzun (Glory Johnson vs.) hedefleri yüksekte tutar. Belki 1 yerli de alınabilir duruma göre.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Allie Quigley antrenmanda sakatlanmış, Amerika'da olduğu ve 2-3 ay forma giyemeyeceği konuşuluyor. Yerine oyuncu transferi yapılacak.

Son düzenleme:
Quigley dönmüyor mu? Bize tuttuğunu koparan bir uzun lazım forvet değil!

Marina Maljkovic: Allie Quigley’nin Aralık ayının tamamını kaçıracağı kesin.

Takımın kendi skorunu üretebilen yaratıcı bir kısaya zaten ihtiyacı vardı, oraya bir transfer olacak. Uzun transferide Ocak'ta olacaktır. Zaten 2 kıta dışı hakkımız var, bir skorer kısa, birde uzun hamlesi bekliyorum.

Bu kadroya iki tane kaliteli kıta dışı oyuncu gelse bile çok şey değişeceğini düşünmüyorum. O yüzden en iyisi hiç para harcamadan eldeki gençleri kullanarak sezonu bitirelim ve mümkünse harcanacak parayı gelecek sene bütçesine aktaralım. Belki yeni gelecek yönetim vizyonlu ve ilgili olur.

Saygılar.

[FONT=&quot]Kobryn ı almışız twiiter da yazıyor bilgisi olan ?? kimdir nedir ??[/FONT]

[FONT=&quot]Ewelina Kobryn
[/FONT]
250px-Ewelina_Kobryn_2.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi: