2017-2018 Transferler ve Kadro Yapılanması

Şu sıralar turnuvanın 2. gününde Mersin BB ile karşılaşıyoruz. Son çeyrekte tamamen yerli ve genç oyuncularımız forma giyiyor. Fark bir ara 35'lere kadar çıkmıştı Mersin 9-0'lık seri yakalayınca molayı aldık. Gizem Başaran çok iyi yalnız bu turnuvada. Maljkoviç ile çıtasını daha da yukarılara taşıyacaktır. Onun böyle olması kısıtlı olan uzun rotasyonumuzda yararlı olacaktır diye düşünüyorum. Daha takımın en önemli oyuncusu Quigley yok. O da katılsa da bir an önce takıma alışsa.

mJGrq2.jpg

Sarayın Sultanları, Özgecan Turnuvasındaki ikinci maçında Mersin BŞB'yi 94-70 mağlup etti. Bu sonuçla ekibimimiz ikinci maçındanda galip ayrıldı.

Gizem Başaran ve Özge Kavurmacıoğlu iyi performansına devam ediyorlar, Kıbrıs'ta olduğu gibi İrem Naz Topuz'da iyi performans veren oyuncularımızdan.

İstatistiklerimiz:

V3lgpR.jpg

[video]https://twitter.com/GSBasketbol/status/910911074647597056[/video]

Son düzenleme:
Özgecan Kadınlar Basktebol Turnuvası'nda ikinci günün sonuçları şöyle:

Samsun Canik BLD 58-84 Bellona AGÜ

Çukurova Basketbol 82- 80 İstanbul Üniversitesi

OGM Ormanspor 68-57 Adana ASKİ

Mersin BŞB 70-94 Galatasaray

Dinlendirilmiş olabilir. Bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum o zaman.

Kiah da botaş'la imzalamış. Sezon boyunca bol bol üç kısa oynayacağı ama Petronyte-Van Grinsven-Gizem rotasyonu Euroleague'de ne yapar kestiremiyorum hala.

ByZnED.jpg

Sarayın Sultanları, Özgecan Turnuvası'ındaki üçüncü maçında İstanbul Üniversitesi'ni 77-66 mağlup etti. Bu sonuçla ekibimimiz üçüncü maçındanda galip ayrıldı.

Bu galibiyetle grubumuzu lider tamamlayarak final maçı oynamaya hak kazandık. Yarın saat 18.00’da finalde rakibimiz Bellona Agü.

İstatistiklerimiz: Jelena Dubljevic 23 sayı 7 ribaunt 3 asist, Işıl Alben 20 sayı 4 ribaunt 5 asist,
Gizem Başaran 10 sayı 10 ribaunt 3 Blok, Özge Kavurmacıoğlu 7 sayı 5 ribaunt, Olivia Epoupa 6 sayı 7 ribaunt 6 asist ile oynadı.

WGVz6N.jpg

Son düzenleme:
Işıl ve Jelena çok iyi mücadele etti , Epouopa takıma alışıyor görüntüsü verdi ama arkadaşları biraz daha sahiplenmeli bench'teyken çok yalnız gözüküyor.Işıl ve Jelena dışında dış atış yapabilen yok , Quigley gelince bile alternatifimiz çok az olacak.
Takımın geri kalanı maalesef iyi ışık vermiyor , bu uzunlarla ribauntlarda başarılı olmak çok zor, Merve Uygül' ü hemen göndermek lazım hiç bir katkısı yok aksine çok zarar veriyor takıma , gençler çabalamaya devam ediyor.Meltem tribündeydi , sakatlığı mı var bilmiyorum.
İÜSBK nın atletik uzunu Ibeweke gibi bir oyuncumuz yok maalesef, çok zorladı bizi.

Son düzenleme:
Özgecan Kadınlar Basktebol Turnuvası'nda üçüncü günün sonuçları şöyle:

Bellona Agü 85-82 OGM Ormanspor

Galatasaray 77-66 İstanbul Üniversitesi

Samsun Canik BLD 63-44 Adana ASKİ

Çukurova Basketbol 74-64 Mersin BŞB

Son düzenleme:
Sarayın Sultanları, Özgecan Turnuvası'nda şampiyon oldu.

Takımımız finalde karşılaştığı Bellona Agü'yü 77-71 mağlup ederek kupaya uzandı.

İstatistiklerimiz: Jelena Dubljevic 23 sayı 3 ribaunt 2 asist, Özge Kavurmacıoğlu 14 sayı 8 ribaunt 3 asist, Işıl Alben 13 sayı 6 asist, Gintare Petronyte 11 sayı 2 ribaunt 2 asist, İrem Naz Topuz 5, Olivia Epoupa 5 sayı 8 asistle mücadele etti.

8NggAV.jpg

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Celine Dumerc ismi geçiyor. Fiba profilinde takımı olarak Galatasaray gösteriliyormuş. Açıkçası bir zamanlar hayalim olan oyuncuydu, şimdi gelse bize ne kadar yarar verir muamma. 35 yaşına geldi. Ama gelirse kötü bir transfer saymam, Ayşegül'ün sakatlandığını düşünürsek sadece Işıl ve Merve'yle gitmezdi koca sezon. Ayrıca Epoupa ile beraber oynuyorlar milli takımda ve Maljkoviç'in Fransa geçmişi olduğundan bu transfer olabilir diyorum bakalım.

Celine Dumerc ismi geçiyor. Fiba profilinde takımı olarak Galatasaray gösteriliyormuş. Açıkçası bir zamanlar hayalim olan oyuncuydu, şimdi gelse bize ne kadar yarar verir muamma. 35 yaşına geldi. Ama gelirse kötü bir transfer saymam, Ayşegül'ün sakatlandığını düşünürsek sadece Işıl ve Merve'yle gitmezdi koca sezon. Ayrıca Epoupa ile beraber oynuyorlar milli takımda ve Maljkoviç'in Fransa geçmişi olduğundan bu transfer olabilir diyorum bakalım.
Muhtemelen photoshop. Nette yaptığım aramalarda çıkan sayfaların hiç birinde GS yazmıyor. Zaten tweet atan hesap da link vermemiş. Sadece ekran görüntüsü paylaşmış.

https://www.google.com.tr/search?q=Celine+Dumerc+fiba+profile

https://twitter.com/*********Basketball/status/914935694170185728