2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Trezeguet Slavia Prag'a gitmiş çok sevindim bu habere. Çöp bir oyuncuya 5 milyon € veremezdik bu sıkıntıda. O alınsaydı Rodrigues satılmak zorunda kalacaktı.

Onun yerine Ahmed Musa alınabiliyorsa net müthiş transfer olur. Hem hızlı, hem kanat forvet oynayabiliyor. Gomis - Musa ikilisi müthiş olurdu.

5 milyon € dışında kdv si vardı oda 900 bin € toplam 5 milyon 900 bin € ödeyecektik.

Su an kanatlarda: Garry, Onjekuru, Feghouli, Sinan, (Mugdat) var
Forvet Rotasyonu su an icin: Gomis, Eren, Onjekuru, Mugdat

Carole giderse 2tane yabanci hakkimiz kaliyor. Bunlardan birisi Orta Sahaya yapilacaktir.
Diger Yabanci hangi bölgeye yapilacak onu kestiremiyorum

Mustafa Cengiz: Futbol ile ilgili Aciklamalari

"Ah, ah. Benim de arzum bu yönde zaten söylemiştim daha önce. Ben sadece galibiyete prim vermek istiyorum ama futbolcu kabul etmiyor. Ben beraberliğe de isterim diyor. İsim vermeyeceğim. Yoksa atmıyor imzayı.
Üç maç üst üste mağlubiyet alıp görevi devretmezsem, hedefim, futbolculara sadece galibiyet için prim vermek. Fransa milli takımı dünya şampiyonluğuna gidiyor, galibiyet primi 17 bin euro. Biz, 25 bin euro veriyoruz. Zamanında böyle anlaşılmış.
Son gelen futbolcumuza, Nijeryalı futbolcumuza sadece galibiyet primi ile anlaştık. Gücümüzün yettiğine yapmadık bunu yanlış anlaşılmasın. Hedefimiz bundan sonra hep böyle olması. Merak etmeyin, Roma bir günde kurulmadı.
Nijeryalı yeni transferimizde sadece galibiyet primi olacak. İnşallah arkadaşları 'Sen ne yaptın' demez. (Gülerek)

Stadyumun 10. yıl bakımı geldi. Ona da en az 10 milyon tl gerek. Boya yapılacak, gerekli ve eksik şeyler giderilecek. Isiklandirilma yapilacak

Mustafa Cengiz: Futbol ile ilgili Aciklamalari

Son gelen futbolcumuza, Nijeryalı futbolcumuza sadece galibiyet primi ile anlaştık. Gücümüzün yettiğine yapmadık bunu yanlış anlaşılmasın. Hedefimiz bundan sonra hep böyle olması. Merak etmeyin, Roma bir günde kurulmadı.
Nijeryalı yeni transferimizde sadece galibiyet primi olacak. İnşallah arkadaşları 'Sen ne yaptın' demez. (Gülerek)

Allahin sakatina 2 milyon euro verecegiz o belli de, sen yonetimden kac para aliyorsun onu soyle! Yonetim gelip suraya uyelik acsa senin kadar savunamazdi kendisini!

İşte Onyekuru'nun Galatasaray'a maliyeti - Son Dakika Haberleri
İşte Onyekuru'nun Galatasaray'a maliyeti
Henry Onyekuru'nun maliyeti belli oldu
İlk bomba Henry Onyekuru - Futbol ve Spor Haberleri
https://www.haberler.com/ilk-bomba-henry-onyekuru-11033013-haberi/
https://www.sondakika.com/haber/haber-ilk-bomba-henry-onyekuru-11033013/
https://www.gsgazete.com/futbol/gal...in-maliyeti-ortaya-cikti-bu-rakam-h27024.html

Tinermi kullaniyorsun diyecegim ama burasi Galatasaray forumu, ne kullandigini bilemiyorum yani :)

Ben sadece Mustafa Cengizin aciklamalarini yazdim yukarida, baska birseyde eklemedim söylediklerinin üzerine.
Prim olayina gelince. Maasdan bahsetmiyoruz. Simdiye kadar beraberlige yada prim veriliyordu. Bu oyuncu ise Galibiyet üzerine Prim alicak.

Gelelim senin verdigin gazete haberlerine bunlarin hicbiri resmi degildir daha KAP bildirimi olmadi yani nekadar maas alacagini bilemiyoruz.
Benim yukarida yazdigim ise birebir Mustafa Cengizin resmi aciklamisidir

Birde kac para aliyorsun gibi seviyesiz yaklasimi hic yakistiramadim. Herkes seninle ayni fikirde olmak zorunda degil. Seninle ayni fikirde olmayanlari, kac para aliyorsun seklinde suclamayi ise senin zeka seviyeni cok net sekilde bana gösterdi :) Tesekkür ederim bunun icin

Son gelen futbolcumuza, Nijeryalı futbolcumuza sadece galibiyet primi ile anlaştık.

Bak burada ki yazi mustafa cengiz beyin de olsa sen bunu yazarak manipulasyon yapiyorsun!

Tinermi kullaniyorsun diyecegim ama burasi Galatasaray forumu, ne kullandigini bilemiyorum yani :)

Ben sadece Mustafa Cengizin aciklamalarini yazdim yukarida, baska birseyde eklemedim söylediklerinin üzerine.
Prim olayina gelince. Maasdan bahsetmiyoruz. Simdiye kadar beraberlige yada prim veriliyordu. Bu oyuncu ise Galibiyet üzerine Prim alicak.

Prim olayindan bahseden kim, orada sadece galibiyet primine gelmis gibi anlasmisiz imasini anlamayanin gozlerinde problem vardir.

Neyse uzatmayacagim. ama imzamda hersey belli ! Agir diz sakatligi olan adama 12 trilyon yallah verin bakalim verin.

Bak burada ki yazi mustafa cengiz beyin de olsa sen bunu yazarak manipulasyon yapiyorsun!

Prim olayindan bahseden kim, orada sadece galibiyet primine gelmis gibi anlasmisiz imasini anlamayanin gozlerinde problem vardir.

Neyse uzatmayacagim. ama imzamda hersey belli ! Agir diz sakatligi olan adama 12 trilyon yallah verin bakalim verin.

Divan Kurulunda bir kisi bu soruyu sorar: Baskan neden beraberlige yada mac basina prim veriyoruz(yenilgi olsa bile) der. Sadece Galibiyete prim vermemiz lazim der.
Mustafa Baskanda cevap olarak: Evet cok haklisiniz. Bende sadece galibiyete prim vermek istiyorum ama dünden yarina hemen degistiremiyorum der, ama son gelen Onjekuru sadece galibiyet olursa prim alicak der ve bu böyle umarim devam eder diye ekler.

Divan Kurulunu dinlememissin, gelmissin burda "sadece galibiyet primine anlasmisiz imasini anlamayan gözlerinde problem" var diyorsun. Anlasilan senin hem gözlerinde hemde kulaklarinda problem var. Bu zamanda zaten kimse sadece mac basi üzerine anlasma yapmaz, hele galibiyet üzerine anlamasyi hicbir futbolcuya yaptiramassin, bunu bu sekilde anlayan insanin zekasindan süphe ederim :)

Eger benim söylediklerimde bir yalan, mustafa baskanin sözlerine bir ekleme, yada eksiltme varsa. Diger arkadaslar gelsin buyursun yazsin. Divan Kurulu bastan sona canli canli dinledim.

[video=youtube;NXyNF-N8piQ]https://www.youtube.com/watch?v=NXyNF-N8piQ[/video]
33,21'den itibaren izleyin arkadaşlar bu kadar kavgaya ne gerek var.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Galatasaray Sportif A.Ş. futbolcu Henry Onyekuru'nun geçici transferi konusunda oyuncu ve kulübüyle anlaşmaya varıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP)’a bildirdi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Profesyonel futbolcu Henry Chukwuemeka Onyekuru ve kulübü Everton FC (Everton) ile oyuncunun geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun kulübüne net 800.000 Euro tutarında geçici transfer ücreti ödenecektir.

Futbolcuya ise 2018-2019 futbol sezonu için net 1.200.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir. Futbolcuya ayrıca oynayacağı TFF Süper Lig ve UEFA müsabakalarında takımın alacağı her bir galibiyet için net 10.000 Euro veya oynayacağı Türkiye Kupası müsabakalarında takımın alacağı her bir galibiyet için net 5.000 Euro ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Şimdi hocam, öncelikle geçmiş olsun diyelim.Yalnız burada ki mevzu şu senin sakatlık geçirdiğin yaş 33, 34.Bu arkadaş daha 20 yaşında, kaldı ki sporcuların sakatlıkları atlatma evreleri daha da kısalıyor.Aralık da sakatlanmış Nisan da atlatmış sakatlığını, ayrıca klubün bir sürü doktoru var çeşitli testlerden geçirmeyi akıl etmişlerdir elbet.Bu bir risk evet ama bana kalırsa alınabilecek bir risk.Oldukça potansiyelli bir oyuncu. Aldığı 1,2 milyon euro bu seviyedeki oyuncu için normal.

Ben de yaşı dolayısıyla sakatlığın ağır etkisi olacağını düşünmüyorum ama umarım sözleşmede bu durum dikkate alınmıştır.

Kanaatimce kiralık olarak bir oyuncu alındığında satın alma opsiyonu yoksa eksik ve yanlış bir iş yapılmıştır. Adamı bize bağlayacak hiçbir şey yok. Hedefleri olan bir sporcuysa sorun yok, adam konsantre olur ama karakter sorunu varsa verdiğin paranın üzerine su içersin.

Trezeguet'e ben çok da sıcak bakmıyorum ya. Rodrigues satılacağı için mi bilmiyorum ama 6 milyon € + oyuncuya verilecek paralar benim canımı sıkıyor. Hani büyük liglerde kendini göstermiş biri olsa neyse, ama ligimizde bir sezon iyi iş yapan oyuncuyu almak sıkıntı. Daha önce aynı şeyi Amrabat'ta da yapmıştık. Irkçılık gibi olmasın ama takımda Arap oyuncu görmek istemiyorum, kendilerini kulübe veremiyorlar, bir aidiyet hissetmiyorlar. İstedikleri kadar yetenekli olsun iş ahlakı diye bir şeyleri yok.

Rodrigues'in satılma konusunda da kararsızım. Bir yandan aklım, Şampiyonlar Ligi'nde iyi oynarsa piyasası daha yükselir öyle satarız diyor, diğer yandan da ya gösteremezse 28 yaşındaki oyuncuya bu paraları bir daha bulamayız diyor. Muallakta kaldım. Umarım teknik kadro ince eleyip sık dokuyacaktır.

25 ten aşağı giderse o koltukta oturmasınlar. Cenk’in 27, Atınç’ın 6 , Okay’ın 4.7 gittiği yerde Rodrigues 12-13 e falan giderse ...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ahmet Çakar ve Abdulkerim Durmaz denen şahıslar Muğdat Çelik Mayıs ayında Galatasaray'ın 22. Şampiyonluğunu kutlarken size de her zamanki gibi ağlamak düşecek. Kimse Galatasaray futbolcusuna saygısızlık edemez! Muğdat bir başarı öyküsüdür, azminin karşılığını almıştır.

Alıntıdır...

Bir insanın fiziksel özellikleriyle, ismiyle kendisinin seçemeyeceği şeylerle dalga geçmek dünyanın en büyük şerefsizliğidir. Muğdat kardeşimin karakterinde bir şey bulamamış olacaklar ki böyle şeylerle dalga geçtiklerini sanıyorlar. Umarım Muğdat bu küstah sözlere karşı hırslanır ve sezon sonunda en büyük kapağı verir ağızlarına.

Gomis'e teklif varmış Arabistan'dan. +15 m veriyorlarsa hiç düşünmeden satmak lazım. Böylelikle hem Rodrigues'in şu an için satılma durumu ortadan kalkar hem de daha genç forvetler alabiliriz. Zaten 33 yaşında en fazla 1 sene daha üst düzey futbol oynar sonra bedavaya göndermek zorunda kalacağımıza en azından karlı bir hamle yapmış oluruz.

Al Hilal, Gomis için Galatasaray ile resmi görüşmelere başladı.

(via: @KSA_LEAGUE )

20'den aşağıya satarsak yazıklar olsun !!!

Şu fener bile yıllardır rezil sezonlar geçirmesine karşın iyi fiyatlara Araplara oyuncular iteliyorsa ligin gol kralını en az 20 ye satmamız lazım. Ama benim çekincem yerini doldurabilmemizdir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi