Boldladigim yerden ne anladiginiza bagli ? Madem % 1 lik bir ihtimalse ne diye boyle bir aciklama yapiyorsun ki ? Ayrica biz daha once gorduk bu filmi, Uefa catirdayacak, 150 milyon Euro odemek zorunda kalacaklar diyen bir akli evvel baskan vardi. Sanirim o filmi cok fazla izleyip ruzgarda kalmis Mustafa Cengiz Bey!
Allah etmesin ceza geldi diyelim, Ne yapabileceksiniz ? Uefa degil seni, senin aga babalarini bile dinlemez. Lafin kisasi boyle bir ihtimal dillendirilgine gore % 1 felan olamaz, en az % 30 veya 40 olmali ki, sen ihtimali sana gore neredeyse olmayan bir olayi gundem yapiyorsun.
Yazarken Yasin Beyin yazisini gorup ayni mesaj icinde cevaben yazmis olmak istedim. O belge sizin elinizde mi arkadaslar ? bu kadar emin konusmayin. o belge bir zamanlar rakip klubun baskaninin elimizdeki belge ile Uefa catirdayacak 150 milyon Euro odeyecekler demesinden cok farkli oldugunu dusunmuyorum. Emin olun Uefa gibi kurumlar, 1000 dusunup 1 yaparlar yapacaklarini!
Buradan illa ki ceza gelecek demiyorum. Madem ki ihtimali bu kadar dusuk birseyi ne diye belirtiyorsun ki ? Elinde belge mi var ? e daha guzel ya insan o belgeye guvenip % 1 lik ihtimalden bahsetmez. Ha elinde belge mi yok ? insan neyine guvenip Uefa ayagina beynine sıkmaz ins diyorsun !