2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Maicon'u ben de pek beğenmiyorum ama yedek stoper olarak kalabilir. Çünkü elimizde Ahmet'ten başka yedek stoper yok, maazallah yeni gelen stoper veya Serdar sakatlanırsa (ki Serdar sürekli sakatlanan bir oyuncu) Ahmet'i görmek istemem ben ilk 11'de. Maicon hantal olsa da ayağı düzgün, hava toplarında iyi, gol atabilen bir oyuncu. Ama +10 m verirlerse ona da gitsin derim lakin öyle bir teklif gelmeyeceğine göre kalsın.

Donk'u unutmayalım. O da stoper oynar. Denayer/yeni stoper-Serdar ana oyuncular olur. Maicon yedek olur. Aynısı Feghouli içinde geçerli. Bu ikili sezonu çoğunlukla kulübede geçirir. Üçe beşe bakmadan ikisini de göndermenin yoluna bakmak lazım.

Donk'u unutmayalım. O da stoper oynar. Denayer/yeni stoper-Serdar ana oyuncular olur. Maicon yedek olur. Aynısı Feghouli içinde geçerli. Bu ikili sezonu çoğunlukla kulübede geçirir. Üçe beşe bakmadan ikisini de göndermenin yoluna bakmak lazım.

Donk'u biz stoper oynatmıştık zaten 2016'da ama kötü performans göstermişti. Orijin mevkisi stoper değil zaten, yeri geldiğinde stoper oynayabilir ama dos'taki performansı orada verebilir mi zor. O yüzden ona güvenip yarı yolda da kalabiliriz. Böyle bir riske girmeye gerek yok. Yukarıda saydığım oyuncular total olarak 25-30 m'ye satılabilirse yerlerine çok rahat oyuncu konulur ama gitmeyi isterler mi? Eşek yüküyle para aldıkları için istemezler.

"Kulübümüz, Andre Ayew'in bir yıllığına kiralık olarak kadromuza katılması için, Swansea City AFC kulübü ile satın alma opsiyonlu olarak anlaşmaya varmıştır."

Adamlar Ayewe opsiyon koydurmus, biz Onjekuruya opsiyon koduramadik. Bide Ayew Ocak 2018de 22 Milyon Euroya transfer olmus

"Kulübümüz, Andre Ayew'in bir yıllığına kiralık olarak kadromuza katılması için, Swansea City AFC kulübü ile satın alma opsiyonlu olarak anlaşmaya varmıştır."

Adamlar Ayewe opsiyon koydurmus, biz Onjekuruya opsiyon koduramadik. Bide Ayew Ocak 2018de 22 Milyon Euroya transfer olmus

Ayew 28 yaşında yapabilceği maximum herşeyi yapmış .Giderse yine Swensea ayarında bir yere gidebilcek oyuncu.

Onjekuru ise daha 21 yaşında geleceği cok parlak.Biz koydurtmak istememize rağmen Everton bu konuda cok netlermiş asla koydurmayız demişler.

Bu aksam muhabirlerin sorularını yanıtlarken Fatih Hoca mümkünse suan Gomisi herkesden önce satmak istiyor Gomise bir sakat diyişi vardı az çok Hocayı tanıyanlar ne mesaj vermek istediğini anlamışlardır.

Gomis Zam isterim diye hala surat asıp mutsuz takılıyor.Fatih Hocayı azıcık tanıdıysam elinde imkan olsa ilk yol vereceği adam Gomis`tir.

Bende Ozan Tufan mesajı aldım.Oguzhan olursada şaşırmam keşke Tolgay olsa...

Ayew 28 yaşında yapabilceği maximum herşeyi yapmış .Giderse yine Swensea ayarında bir yere gidebilcek oyuncu.

Onjekuru ise daha 21 yaşında geleceği cok parlak.Biz koydurtmak istememize rağmen Everton bu konuda cok netlermiş asla koydurmayız demişler.

Bu aksam muhabirlerin sorularını yanıtlarken Fatih Hoca mümkünse suan Gomisi herkesden önce satmak istiyor Gomise bir sakat diyişi vardı az çok Hocayı tanıyanlar ne mesaj vermek istediğini anlamışlardır.

Gomis Zam isterim diye hala surat asıp mutsuz takılıyor.Fatih Hocayı azıcık tanıdıysam elinde imkan olsa ilk yol vereceği adam Gomis`tir.

Bende Ozan Tufan mesajı aldım.Oguzhan olursada şaşırmam keşke Tolgay olsa...

Oğuzhan zor.
Tolgay 10 numarası olmayan Bjk'de forma şansı bulacaktır.
Ama bende Tolgay ı çok isterim.
Yalnız F. T bence Ozan Tufan'ı kastetti...

Ayewin opsiyonu 15 milyon euro yalnız. Veremeyeceğin parayı koydursan ne olur? Onyekuruyu 8e almışlardı daha yeni. Neden satsınlar?

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gomis gidici galiba. Hem yüksek maaş alması hem yaşının 33 olması hem de son hazırlık maçlarında oynamaması bu iddiayı güçlendiriyor. Açıkçası gidecekse niye gitti demem az önce anlattıklarımdan dolayı ama o gittikten sonra yerini nasıl dolduracağız o mesele daha önemli. Biz Gomis varken bile bir forvet daha gerekli diyorduk o giderse 2 forvet almamız gerekecek. Umarım 15 m teklif gelir de Gignac + Ahmed Musa şeklinde forvet rotasyonu olur.

Gomis nereye gidiyor yahu! vallahi birakmayiz, kusura bakmasin yonetim, Ryan Donku aldigi fiyatin yarisina hemen satsin Gomise odesinler o parayi, zivanadan cikmayalim. Bu takim sampiyonluk kupasini kaldirdiysa tek basina % 30 pay Gomise aittir.

Ortalik copten gecilmiyor, hic degilse tek ise yarar forveti birakmayalim!

Gomis nereye gidiyor yahu! vallahi birakmayiz, kusura bakmasin yonetim, Ryan Donku aldigi fiyatin yarisina hemen satsin Gomise odesinler o parayi, zivanadan cikmayalim. Bu takim sampiyonluk kupasini kaldirdiysa tek basina % 30 pay Gomise aittir.

Ortalik copten gecilmiyor, hic degilse tek ise yarar forveti birakmayalim!

Renktaşım adam zaten 4 milyon € kazanıyor, geldiğinde bir de 2,5 m € imza parası verdik. Adam sırf geçen sene 6,5 m € kazandı. Neyin zamını istiyormuş? O para zaten iyi oynasın diye veriliyor. Kusura bakmasın da daha fazla paraya dirayet ederse kapı orada.

Renktaşım adam zaten 4 milyon € kazanıyor, geldiğinde bir de 2,5 m € imza parası verdik. Adam sırf geçen sene 6,5 m € kazandı. Neyin zamını istiyormuş? O para zaten iyi oynasın diye veriliyor. Kusura bakmasın da daha fazla paraya dirayet ederse kapı orada.

Kesinlikle öyle.
Eğer iddia edildiği gibi zam istiyorsa hiç gerek yok.
Belki aynı kalite de birini bulamayız.
Ama ekonomik kriz varken ona zam bizi Uefa'da zor duruma sokabilir.
Dikkat etmek gerekir...

3 yıllık anlaşma, 3.350.000 Euro yıllık + 200.000 Dolar şampiyonluk primi + 5.000 Euro puan başı + 2.500.000 Euro imza parası(bir kerelik) + akbil + sodexo vs.

Son düzenleme:
Oyuncuya teklif varsa direkt satacaksın artık bu devirde. Yok bana şöyle teklif var maaşıma zam yapın falan geçsinler bu işleri eskiden tutuyordu bu menajer ayakları. Artık ederini bulanı satacaksın. Herkesin yeri doldurulur.

Galatasaray, Sakaryaspor 2002 doğumlu milli kalecisi Emircan Seçgin'i transfer etti. Sakaryaspor, sonraki satıştan %25 pay alacak. (via @sertacbagatur)

Gomise haksizlik yapiyorsunuz arkadaslar! Turkiye super liginden bir ust kalitedeki ligden 32 gol 6 asist yapmis bir adami kac paraya bulabileceginizi arastirin once! defansi yipratan dinamik hizli golu koklayan bir oyuncu icin bu kadar cabuk vazgecilir olmamali. Benim isletme anlayisimda 3 tane cop yerine 1 tane adam akilliya para vermek daha mantiklidir.

Durust olalim 32 gol 6 asist gidin bulun gelin kac paraya alacaksiniz ve kac para maas vereceksiniz bir zahmet bekliyorum!

Gomis, Carole ve Feghouli'yi sat 22 milyon € tutarına
Miranda'yı al, Ndiaye, Origi ve Milik'i kirala

Mis gibi kadro. Bu kadroyla ligde yine şampiyon oluruz CL'de gruptan çıkarız (kötü bir kura gelmezse)