2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Altınordu Kerim Avci'yi serbest bırakmış.
1 milyon TL'ye kadroya katabileceğimiz genç v kaliteli yerli biri.
Altınordu da yeni Cengiz olarak adlandiriliyordu.
Kaçırmasak keşke...

Altinordu'nun yaptigi seffaflik degil. Gecen yil onlari defalarca ipten aldi Kerim. Oyuncuyu sirf biraz zam istedi diye ifsa edip, kariyerine engel olmaya calismak yakismamis. Fazla ovulunce Altinordu'ya da bir seyler olmus yazik. Umarim bizimkiler almayi akil eder.

Bu sezon da ligde şampiyon olursak seneye inanılmaz rahatlarız. Milyonlarca € gelirin yanı sıra, Tarık, Selçuk, Eren, Tolga gibi çöplerin sözleşmeleri de bitecek ve elimiz inanılmaz rahatlayacak ekonomik anlamda. O yüzden bu sezon futbolda şampiyon olmamız çok büyük önem teşkil ediyor. Yönetim de bunun farkında ve yapılacak yatırımları futbola yapmayı tercih ediyorlar. 5-10 milyon basketbola koyup 2. olmaktansa, o parayı 1-2 iyi oyuncuya yatırmak daha hayırlısı olacak. Şu an ekonomik sıkıntıdan dolayı futbolda stoper, orta saha ve forvet transferleri bile gerçekleşemiyor.

Henry Onyekuru diyorlar ama...

SON DAKİKA I KAP - Galatasaray, Henry Chukwuemeka Onyekuru ve kulübü Everton ile geçici transfer konusunda görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun, adını pek çok kez duydum FM ve FIFA'da. Ama bizim aradığımız bir oyuncu mu bilmiyorum. Ahmed Musa gibi bir oyuncu gelse daha iyi olurdu. Kendisi forvet oynayacak kadar dayanıklı değil, kanat oynayacak kadar hızlı değil, forvet arkası oynayacak kadar oyun zekası yok. Hepsinden az bir şey var ama hiçbirinden tam yok. Yaşı genç umarım kendisini geliştirir, takımımıza hayırlı olsun.

De Marke Dünya Kupası ��

2 dk.2 dakika önce
Daha fazla
Galatasaray, Henry Onyekuru'nun kiralanması için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

tam adi: henry chukwuemeka onyekuru
uzun adı henry chukwuemeka onyekuru 5 haziran 1997 nijerya doğumlu. 1.75 boyundaki sol kanat oyuncusu aynı zamanda forvet de oynayabiliyor.

altyapi eğitimini doha'da aldi
henry, altyapı eğitimini katar doha'daki aspire academy'de aldı. burada modern bir eğitim alan henry, akademinin anlaşmalı olduğu takımlardan kas eupen'e gitti.

eupen ile belçika'yi kasip kavurdu
henry onyekuru 2015/16 sezonunda belçika ekibi kas eupen formasıyla 19 maçta 5 gol attı. bir sezon sonra ise onyekuru 41 maçta 25 gol atarak avrupa devlerinin dikkatini üzerine çekti.

çalişma izni alamadiği için kiralandi
henry onyekuru bu performansının ardından 8 milyon euro karşılığında ingiltere premier lig ekiplerinden everton'a transfer oldu. nijeryalı futbolcu, britanya'dan çalışma izni alamadığı için belçika devi anderlecht'e kiralandı.

belçika'nin en iyi genç oyuncusu
geçen sezon anderlecht formasıyla 28 maçta 10 gol atan 1.75 boyundaki kanat oyuncusu belçika ligi'nen en genç oyuncusu seçildi.

henry'nin öne çikan özellikleri
henry onyekuru, müthiş sprint hızı, aniden hızlanabilmesi ve dripling sırasındaki dengesiyle büyük fark yaratıyor. çok çevik olması nedeniyle ceza sahasına rahat girebilen henry, karşı karşıya pozisyonlarda beklentilerin ve yaşının üstünde bir bitirici. ayrıca, ceza sahası dışından şutları da tehlikeli...

henry'nin oyunundaki zayif yönler
henry'nin oyunundaki zayıf nokta savunması ve fiziksel özellikleri. henüz 21 yaşında olduğunu düşünürsek, dayanıklılığı ve fizik gücü çok düşük. hızı nedeniyle rakipler durduramayınca faul yapmaya başlıyor. fauller sertleştikçe henry sakatlığa daha açık hale geliyor.

diz iç bağ yirtiği nedeniyle sezonu kapatti
henry, diz iç bağ yırtığı nedeniyle 23 aralık 2017'den bu yana sahalardan uzak. eğer sezonun tamamını ilk yarıdaki gibi oynayabilseydi, everton'da bile kalmayıp daha yüksek bir kulübe transfer olabilirdi. ligin ilk yarısında 9 gol atan henry, muhtemelen sezonu 20 gol civarında bitirecekti.

8 ay boyunca sahalardan uzak kalacak dendi
henry, sakatlığı sonrası önemli bir ameliyat geçirdi. anderlecht'in 29 aralık 2017'deki açıklamasında onyekuru'nun 8 ay boyunca sahalardan uzak kalacağı ve ardından sahalara döneceği belirtilmişti.

sakatlanmasaydi, dünya kupasi'ndaydi
henry, şayet sakatlanmasaydı nijerya ile dünya kupası'nda boy gösterecekti. zira, nijerya'nın gelecekteki en büyük oyuncularından biri olarak tanımlanıyor.

Hayırlı olsun, adını pek çok kez duydum FM ve FIFA'da. Ama bizim aradığımız bir oyuncu mu bilmiyorum. Ahmed Musa gibi bir oyuncu gelse daha iyi olurdu. Kendisi forvet oynayacak kadar dayanıklı değil, kanat oynayacak kadar hızlı değil, forvet arkası oynayacak kadar oyun zekası yok. Hepsinden az bir şey var ama hiçbirinden tam yok. Yaşı genç umarım kendisini geliştirir, takımımıza hayırlı olsun.

De Marke Dünya Kupası ��

2 dk.2 dakika önce
Daha fazla
Galatasaray, Henry Onyekuru'nun kiralanması için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Hızlı değil mi ?
Emin misiniz Yasin Bey ?
Sakatlığı ve yaklaşık 6-7 aydır sahalardan uzak kalması dezavantaj olarak gözüküyor.
Hayırlı olsun...

İnanılmaz GALATASARAYIMIZ alehine bir lig fikstürü hayırlı olsun...Geçtiğimiz sezonun aynısını yaşıcaz.Sezonu Ankarada açıyoruz,Derbi haftalarını yazdım.

4Hafta Trabzon-Galatasaray

11Hafta Galatasaray-Fenerbahçe

14Hafta Beşiktaş-Galatasaray

16Hafta Başaksehir-Galatasaray

Son düzenleme:
Fb maçı hariç afedersiniz şey gibi fikstür olmuş. İlk maç deplasmanda, son maç deplasmanda bu ne lan? Yine birilerini üst üste koyacağız anlaşılan.

Ben ıslak sen kuru,
Kullandığım şampuan duru,
Düşmez oldu döviz kuru,
Fener’e koy Henry Onyekuru!

O konu bu konu...
Çık maça hafta sonu...
Vur uçan kuşlara...
Henry Onyekuru!

Bizim tarafımız bir başka :)

Cok onemli bir diz sakatligi gecirmis ve son durumu belli olmayan bir adama 2 milyon Euro odeyecekmisiz!

Vay be Oktay Hoca sen 300 bin usd indirim yapmadin diye gittiler 11 trilyon para aktardilar Allahin sakat futbolcusuna.

Ustelik bi de kiralama bedeli odemeyecekmisiz, odemeden 2 milyon euro maliyeti varmis, bunu da basari olarak yazmislar :)

Siz hic diz operasyonu gecirdiniz mi ? Ben meniskus ameliyati oldum 2 sene once, ve hala yururken bile hissediyorum bazi zorluklari, merdiven cikarken nefret siirleri dizeliyorum. Diz sakatligi hicbirseye benzemez. ayar tutmaz, eskiye donmeniz % 1 ila 10 arasi bir ihtimaldir en fazla!

Sozlerimi gunun anlam ve onemine binaen bir atasozu ile sonlandirayim bari. Galatasarayin mali deniz, Yemeyen Domuz

Fenerbahçe Comolli ile iyi işler yapacak gibi.
Altınordu'dan en çok istediğim iki genç oyuncuyu kaleci Berke Özer ve kanat oyuncusu Barış Alıcı'yı kadrosuna kattı.
Barış Alıcı çok potansiyelli bir oyuncu.
Umarım Cengiz Ünder gibi A Milli takım seviyesine gelir.
Çok kıskandım...

Muslera
Mariano
Maicon
Linnes
Nagatomo
Donk
Fernando
Feghouli
Rodrigues
Belhanda
Onyekuru
Gomis

Carole'yi gönderirsek 2 yabancı hakkımız kalıyor. Büyük ihtimalle stoper ve Ndiaye ile yabancı transferi kapatırız. Yerli için de Emre Akbaba ve yerli kaleci güzel olur rotasyon için.

Ben FB'ye gelip de bekleneni verebilen genç oyuncu görmedim. Yabancı kontenjanının düşük olduğu yıllarda bile binbir ümitle alınan gençler çürüyüp gitti. Bakalım yeni yapılanma ile değişen bir şeyler olacak mı?

Ben FB'ye gelip de bekleneni verebilen genç oyuncu görmedim. Yabancı kontenjanının düşük olduğu yıllarda bile binbir ümitle alınan gençler çürüyüp gitti. Bakalım yeni yapılanma ile değişen bir şeyler olacak mı?

Bu bence sadece bizimle ilgili değil ama malesef bu konuda pek de genede altlarda yeralıyoruz.
Bizim alt yapıdan hatırladığım bir Semih var, biraz da Olcan.
Bize gelip kaybolmayanlarda, Tuncay, Serhat, Volkan (her ne kadar karakter zerre sevmesemde çok iyi olduğu zamanlar oldu, hakkını yememek lazım kaleci olarak), bülent Uygun başta olmak üzere, Selçuk, Serkan, Kemal gibi uzun süre takımda kalabilenler, milli takıma yükselenler de oldu.

Umarım bu arkadaşlar kaybolmazlar ve ülkemize uzun yıllar hizmet ederler. Belçika-Fransa maçını izlerken sahada 202-23 yaşındaki oyuncuları görünce insan bu konuları da sorguluyor malesef. Bizde Semih 26 yaşından genç Semih diye, nöbetçi golcü diye kulübede beklerken adamlarda 22 yaşındaki mbappe şov yapıyor..

Trezeguet Slavia Prag'a gitmiş çok sevindim bu habere. Çöp bir oyuncuya 5 milyon € veremezdik bu sıkıntıda. O alınsaydı Rodrigues satılmak zorunda kalacaktı.

Onun yerine Ahmed Musa alınabiliyorsa net müthiş transfer olur. Hem hızlı, hem kanat forvet oynayabiliyor. Gomis - Musa ikilisi müthiş olurdu.