2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Gomise haksizlik yapiyorsunuz arkadaslar! Turkiye super liginden bir ust kalitedeki ligden 32 gol 6 asist yapmis bir adami kac paraya bulabileceginizi arastirin once! defansi yipratan dinamik hizli golu koklayan bir oyuncu icin bu kadar cabuk vazgecilir olmamali. Benim isletme anlayisimda 3 tane cop yerine 1 tane adam akilliya para vermek daha mantiklidir.

Durust olalim 32 gol 6 asist gidin bulun gelin kac paraya alacaksiniz ve kac para maas vereceksiniz bir zahmet bekliyorum!

Adam bize haksızlık yapıyor bu aralar, bizde sorun yok. Kimse Galatasaray'dan büyük değildir, Gomis'te öyle.

Komik olan 32 gol atan Gomis'e taviz vermeyenler, gördüğüm en büyük Galatasaraylı sporcu olan Işıl Alben'i uzaklaştırmaya çalışanlar, koca sezon 1 gol atıp ayakta duramayan kaptan bozuntusu leşçuğun 3 milyon € + maç başı 25 bin € almasına ses çıkarmıyor. Yerli çetesi elebaşı, hocasından da torpilli tabii.

Gönderecekler mi diye bekledim, göndermediler. Digitürk'ü iptal ettirdim sırf bu yüzden. Sevenler izlesin vitaminsiz maestrolarını.

Gomise haksizlik yapiyorsunuz arkadaslar! Turkiye super liginden bir ust kalitedeki ligden 32 gol 6 asist yapmis bir adami kac paraya bulabileceginizi arastirin once! defansi yipratan dinamik hizli golu koklayan bir oyuncu icin bu kadar cabuk vazgecilir olmamali. Benim isletme anlayisimda 3 tane cop yerine 1 tane adam akilliya para vermek daha mantiklidir.

Durust olalim 32 gol 6 asist gidin bulun gelin kac paraya alacaksiniz ve kac para maas vereceksiniz bir zahmet bekliyorum!

Bulursun ya da bulmazsın orası ayrı fakat aldığı para zaten çok acayip bir seviyede. Buna rağmen bunun daha da fazlasını istiyorsa ve ona bu istediğini teklif eden varsa ve bu işten parasal anlamda kar ediyorsan gönderirsin. Kulübün de şartları belli. Gomis'in kalitesini zaten tartışan yok ama mutsuz ise bu oyuncudan daha da verim alamazsın. Bu kadar basit.

Bu mac karakolda biter demedi demeyin, Tunuslu sozde futbolcular kasaplik yapiyorlar sahada. Fatih Hoca takimi sahadan cekti cekecek!

"Takımın maç planlarını teknik heyet yapar.
Hocaya sunulur kabul ederse oynanır maçlar.

Bu maçın oynanmasını kabul eden de Fatih Terimdir"

Arkadaslar bisi diyecem su anda kadroda en kötü futbolcu Caroledur.
Biraz daha ileriye gidiyorum Tarik Camdal oynasa Carole yerine daha iyi oynar hemde yabanci sayisinda birtane fazla hakkimiz olur.

Bu Carole acilen gönderilmeli ve Kadro disi kalmasi lazim

Gençlerimizin maşAllahı var.
Allah nazardan saklasın hepsini.
Yunus, Celil, Doğancan, Ali Yavuz, Ozan, Ahmet Sivri.
Başka takımlar gibi genç oyuncu transferi yapmaya gerek yok.
Bizim gençlerimizin hepsi pırıl pırıl, geleceğimiz onlar.
Yunus hele yerli Griezmann :)
Ali Yavuz müthiş bir fiziğe sahip.
Fatih Terim onlar için büyük şans.
Her sene en az 2 kişi kadroya girer umarım.
Bu sene 1 İsmail 2 Yunus olmalı.
Diğer oyuncular da kiralık olarak başka takımlara gitmeli ve tecrübe edinmeliler...

Öncelikle 150 bin avro için bu sıcaklarda Tunus'un bilmem ne takımıyla maç yapmayı akıl eden yönetimi kutlarım (!) Yap arkadaş bizim statta adam akıllı bir takımla, hem oralarda o sıcaklarda yamyamlarla maç yapmamış olursun hem de tribün gelirleriyle daha fazla bile kazanabilirdik. Neyse umarım bu maç yönetime ders olur.

Maça gelirsek; ilk yarı bir şey diyemeyeceğim malum savaş gibi oynanmıştı pek bir şey anlamadık. İkinci yarı en azından futbol oynandığını hatırladık. Gençleri ben çok beğendim, Sakarya maçında da iyilerdi. Özellikle Yunus Akgün altın jenerasyon dediğimiz 2000 kuşağından geliyor. Ona ayrı bir parantez açalım, geleceği çok parlak bu maçta da girdikten sonra çok iyi oynadı. Onyekuru'yu ben beğendim. Sorumluluk almaktan kaçmıyor, pozisyonlara giriyor, birkaç kez hata yaptı gol yollarında. Ama yapacaktır daha 21 yaşında, biraz daha ısınırsa bu ligin altından çıkar üstünden geçer.

Maicon'u beğendim ama bu takıma karşı bir ölçü olur mu bilmiyorum. Yani ne bileyim Avrupa'da bir Real Madrid, Manchester City gibi hızlı takımlara karşı rezil de olabilir. Ahmet Çalık ve Carole'nin derhal bugün sözleşmesinin feshedilmesi lazım. Gözlerim kanadı böyle bir takıma karşı yaptıklara hatalara bak. Özellikle Carole'nin ikinci yarıda ben neyi amaçladığını anlamadım. Maçı satmak için elinden geleni yaptı, son dakikada dayanamadı penaltı yaptıracaktı da az farkla dışardaydı oyuncu. Umarım 3'e 5'e bakmadan satılır.

Takımın acilen bir forvete, oyunu iki yönlü oynayabilen dinamik bir orta sahaya ve hızlı, ayağı düzgün bir sol stopere ihtiyacı var. Emre Akbaba pastanın kreması olur, zorunlu değil.

Henry Onyekuruyu ben de begendim, tek sorun diz sakatliginin nuksetmemesi. Sorumluluk almaktan kacinmiyor, topla bulusmak icin surekli alan degistiyor. Umarim sakatlik kabusu olmaz ve takima maksimum katkisi olur.

"Takımın maç planlarını teknik heyet yapar.
Hocaya sunulur kabul ederse oynanır maçlar.

Bu maçın oynanmasını kabul eden de Fatih Terimdir"

Eger Fatih Terim istiyorsa ona eyvAllah.
Sanki deplasman sorununu çözmek için yapılıyor bu maçlar.
Daha Yunanistan'a da gidilecek.
Fatih Terim ise bu maçları isteyen bir şey demem.
Kimse de diyemez.
Deplasman için gayet iyi tercihler...

Üyelik konusunda çıkan haberi 2 saatte yalanlayan yönetim, Gomis konusunda çıkan haberleri günlerdir yalanlamıyor ve açıklama yapmıyor.
Bu olay gitgide Sneijder mevzusuna dönmeye başladı...

Alıntı...

AEK'ya 3-2 yenildik.

Ben bu sezonki transfer dönemini 15/16 sezonuna benzetiyorum. O transfer dönemi öncesi de sezonu şampiyon bitirmiştik, kadromuz yeterli sanılmıştı ama sonraki sezonda 6. olmuştuk. Umarım aynı durumu bu sezon görmeyiz. Çünkü kadromuz gerçekten çok kısıtlı.

Takımın yedek kalecisi yok, Muslera sakatlansa, ceza alsa kalede tecrübesiz İsmail olacak.
Stoperimiz yok. Maicon çok hantal, Serdar sürekli sakatlık geçiriyor, Ahmet desek bizim takımda oynamak için yeterli seviyede değil.
Orta saha yok. Fernando ve Donk'la nereye kadar devam edebiliriz sonuçta 3 kulvar oynayacak takım.
10 numaramız yok. Belhanda maç içinde 1-2 güzel hareket yapıyor eyvallah ama kalan 80 dakikada hayalet gibi kayboluyor adam.
Forvetimiz yok. Gomis bu sezon bitmiş resmen, eski heyecanı kalmamış bir doymuşluk var adamda. Bir de zam talebine olumlu yanıt gelmeyince hazırlık maçlarını bomboş oynadı. Biz Gomis'in yanına bir forvet daha lazım der iken, onun da mental ve fizik olarak hazır olmaması akıllara acaba 2 forvete mi ihtiyacımız var sorusunu getirmiyor değil.

Yani yedek kaleci + stoper + orta saha + 10 numara + forvet olmak üzere en az 5 transfere ihtiyacımız var.
Feghouli, Belhanda, Carole, Gomis'i şöyle toplamda 30 milyona satsak; Ndiaye ve Denayer'i kiralayıp 10 numaraya Emre Akbaba, forvete de adam akıllı 2 oyuncu alsak çok süper olurdu. Ama büyük ihtimalle Carole dışında bir oyuncumuz bile satılmayacak.

Gomis Belhanda Carole Maicon Feghouli teklif varsa gönderelim.
Carole zaten forma şansı bulamaz da diğer 4 oyuncu ile Şampiyonlar liginde hiç bir şey yapamayız...

Fatih Terim’in projesinde yer alan genç yerli oyuncu transferlerimiz:

Ercan Şirin (2000-G.Birliği)
Mirza Cihan (2000-Gazişehir)
Malik Karaahmet (2000-Karlsruhe)
Emircan Seçgin (2002-Sakarya)
Murat Şenel (2003-Bucaspor)
Ata Öztürk (2003-Kasımpaşa)

Malik için çok iyi şeyler söyleniyor.
3.forbet bile olabilir deniliyor.

Malik'i ben geçen sene U17 Avrupa ve Dünya Kupası'nda izlemiştim. Avrupa Şampiyonası'nda fena değildi. Hızlı bir oyuncu değil yani böyle fuleli topçu deriz ya o türden değil, fizikli bir oyuncu da değil ama gücüyle ve pozisyon bilgisiyle bir şeyler yapmaya çalışan bir genç oyuncu. Çok bir şey beklemeyelim çünkü Yunus'ta Mustafa Kapı'da olan o potansiyeli göremedim ama takımda 3. forvet de olsa o da bir şeydir. En azından boş yere milyon eurolar ödeyip oyuncu almayız.

Altyapımız bence Türkiye'nin Altınordu ve Bursaspor ile birlikte en iyi 3 altyapıdan biri. Özellikle 2000 jenerasyonunun her sene büyümesi ve A takıma yaklaşmasıyla bu konuda daha şanslıyız. İlk etapta Yunus ve Ozan'ı kazanacağız belli ki. Sonraki sene Atalay, Recep, Abdussamed gibi isimleri kampta hazırlık maçlarında görebiliriz.

Şampiyonlar liginde sıfır çekeceğiz gibi görünüyor. Zaten bu kafayla amaç katılım parasını cebe indirmekten başka bişey değil. Yönetimin vizyonu sıfır!

Şaka bir yana ŞL'de M.City, Barça falan gelirse bu kadroyla deplasmanda rezil olur bu takım. Kıytırık Türkiye liginde bile deplasmanlarda dökülerek şampiyon olunca bazıları çok büyük iş başardık zannediyor da, el yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedermiş.

Gerçi bu amatör branş düşmanı vasıfsız yönetime her türlü felaket müstahak. Tek tutundukları dal olan futbolda da işler kötü giderse o zaman hangi palavralara sığınacaklar acaba?