Öncelikle 150 bin avro için bu sıcaklarda Tunus'un bilmem ne takımıyla maç yapmayı akıl eden yönetimi kutlarım (!) Yap arkadaş bizim statta adam akıllı bir takımla, hem oralarda o sıcaklarda yamyamlarla maç yapmamış olursun hem de tribün gelirleriyle daha fazla bile kazanabilirdik. Neyse umarım bu maç yönetime ders olur.
Maça gelirsek; ilk yarı bir şey diyemeyeceğim malum savaş gibi oynanmıştı pek bir şey anlamadık. İkinci yarı en azından futbol oynandığını hatırladık. Gençleri ben çok beğendim, Sakarya maçında da iyilerdi. Özellikle Yunus Akgün altın jenerasyon dediğimiz 2000 kuşağından geliyor. Ona ayrı bir parantez açalım, geleceği çok parlak bu maçta da girdikten sonra çok iyi oynadı. Onyekuru'yu ben beğendim. Sorumluluk almaktan kaçmıyor, pozisyonlara giriyor, birkaç kez hata yaptı gol yollarında. Ama yapacaktır daha 21 yaşında, biraz daha ısınırsa bu ligin altından çıkar üstünden geçer.
Maicon'u beğendim ama bu takıma karşı bir ölçü olur mu bilmiyorum. Yani ne bileyim Avrupa'da bir Real Madrid, Manchester City gibi hızlı takımlara karşı rezil de olabilir. Ahmet Çalık ve Carole'nin derhal bugün sözleşmesinin feshedilmesi lazım. Gözlerim kanadı böyle bir takıma karşı yaptıklara hatalara bak. Özellikle Carole'nin ikinci yarıda ben neyi amaçladığını anlamadım. Maçı satmak için elinden geleni yaptı, son dakikada dayanamadı penaltı yaptıracaktı da az farkla dışardaydı oyuncu. Umarım 3'e 5'e bakmadan satılır.
Takımın acilen bir forvete, oyunu iki yönlü oynayabilen dinamik bir orta sahaya ve hızlı, ayağı düzgün bir sol stopere ihtiyacı var. Emre Akbaba pastanın kreması olur, zorunlu değil.