2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Bilet fiyatlarına zam olması normal. Sezona iyi başlamış, Son Şampiyon takımın ilk iç saha maçını izleyecekler. Zaten biletler tükenmiş zam olmasına rağmen saatler içinde. Yani cebini düşünen adam zaten almaz bileti. Demek ki izlemeye parası varmış. 25 milyon taraftarı olan bir takımdan bahsediyoruz bunun 5-6 milyonu İstanbul'da. 35 bin kombine desek, kalan 17 bin kapasite için 5 milyondan bulunur ya. Sonuçta izleyenler her hafta maça gitmiyor. Sürekli gidenler zaten tribüncüler. Diğerleri ayda 1 gitse pek koymaz yani o kadar para.

Ayrıca bizim gelirlerimiz TL üzerinden, giderlerimiz Dolar/Euro üzerinden. 1 alıyorsak 6,5 lira veriyoruz. Hem zam yapılmasın hem transfer yapılsın hem başarılı olalım. İyi vallahi yönetimin aklına gelmemiştir kesin.

Tribüncü değilim ama geçen sene 16 lig + kupa maçlarında tribündeydim. İmkanın olması, imkanı olmayanları düşünmeyi engelleyen bir durum değil emin olabilirsiniz. Hem zamlı kombine satıp, hem de kötü bir yönetim. Bu da eleştirilmesi gereken kısım. Siz yönetimin kötü olmadığını söylediğiniz için anlaşmamız zor. Gerektirdiği yerde kısıp alıyoruz yine de ama davulun sesi uzaktan hoş geliyor derler. Size tavsiyem ordayken gidebildiğiniz kadar Liverpool maçına gidin. İyi top oynuyorlar.

esas sorun gelir tl diyoruz aradaki kur farkı yüzünden kaybımızla mücadele etmek yerine bunu da taraftara yüklüyoruz. EC sonrası 800 liraya kombine satmaya kalktı adamlar

Son düzenleme:
Kostas Mitroglou'nu bizi kakmaya çalışıyorlar.
Allah korusun diyorum.
Olur da Gomis giderse Kostas'ı düşünmez inşAllah Fatih Hoca.
Kahrolurum :(

Tribüncü değilim ama geçen sene 16 lig + kupa maçlarında tribündeydim. İmkanın olması, imkanı olmayanları düşünmeyi engelleyen bir durum değil emin olabilirsiniz. Hem zamlı kombine satıp, hem de kötü bir yönetim. Bu da eleştirilmesi gereken kısım. Siz yönetimin kötü olmadığını söylediğiniz için anlaşmamız zor. Gerektirdiği yerde kısıp alıyoruz yine de ama davulun sesi uzaktan hoş geliyor derler. Size tavsiyem ordayken gidebildiğiniz kadar Liverpool maçına gidin. İyi top oynuyorlar.

Arz/talep meselesi. Maalesef endüstriyel ve kapitalist bir sistemde yaşıyoruz. Yönetim imkanı olan var mı yok mu diye düşünmez parasına bakar. 16'dan fazla maça gidebildiğinize göre bütçe sıkıntısı çekmiyorsunuz anlaşılan. İlla ben maça gideceğim oranın havasını soluyacağım diyen insan ZTK maçına gider veya sezon başında Anadolu maçlarına gider. Siz hiç derbi maçlarında 100 liraya bilet satıldığınızı gördünüz mü? Görmediniz çünkü ilgisi çok, böylece zam geliyor. Bu maç da aynı şekilde. Son şampiyon sezonu açıyor hem de döviz bu kadar artmışken, kulüp ekonomik olarak sıkıntıdayken yönetimin zam yapması normal. Baktığınız zaman saatler içinde tüketildiğini görüyoruz. Yani ortada boş tribünlere oynama sıkıntısı da yok. Alan memnun, satan memnun.

Zaten Mart ayında günübirlik arkadaşımla gitmiştim kale arkasında izledim maçı 85 sterlindi, o günkü kurla 5,5 TL'ye yakındı galiba. 450 lira tutmuştu. Hem de bir derbi maçı falan değil Newcastle maçıydı. Yani bu işler böyle.

İtalyan basınında, Juventus'un forma sponsorluğunu yapan Jeep'in Galatasaray'a sponsor olduğu konuşuluyor. Eğer bu doğruysa harika olur..

(via@vlknylmz)

Ali Koc’un dostluk kelimelerinin lafta oldugu belli oldu. Dostluk laflari edip Emre Akbaba icin araya gir. Hala Aziz Yildirim taktikleri yazik.!

Son düzenleme:
Fenerbahçe, Galatasaray'ın transfer etmek istediği Emre Akbaba için Aytemiz Alanyaspor'a resmi teklifte bulundu. (beINSPORTS)

Kulüpler anlaşmış oyuncunun kararı bekleniyor.
Şimdi Emre Fenerbahçe'ye giderse bizim yönetim çıkacak diyecek ki; "Emre bizi beklemedi, demek ki Galatasaray'li değilmiş" Yani Emre'yi bizim taraftarın önüne atacak. Bizim taraftar da onlara inanır.

Eğer Emre giderse binlerce kez yazıklar olsun !!!

Fenerbahçe, Galatasaray'ın transfer etmek istediği Emre Akbaba için Aytemiz Alanyaspor'a resmi teklifte bulundu. (beINSPORTS)

Şimdi Emre Fenerbahçe'ye giderse bizim yönetim çıkacak diyecek ki; "Emre bizi beklemedi, demek ki Galatasaray'li değilmiş" Yani Emre'yi bizim taraftarın önüne atacak. Bizim taraftar da onlara inanır.

Emre Akbaba'dan Fenerbahçe'ye: 'Hayalim Şampiyonlar Ligi'nde oynamak'
https://www.yenialanya.com/alanya/emre-akbaba-dan-fenerbahce-ye-hayalim-sampiyonlar-ligi-nde-oynamak-h335232.html

Emre Akbaba parayı seçseydi Başakşehir'e giderdi. Hem Başakşehir'e olmaz ben Galatasaraylıyım diyerek reddedip hem de ezeli rakibine gitmesi gülünç ve karaktersizlik olur. Emre'den böyle bir şeyi beklemiyorum. Yönetim bu sene olmasa da en geç seneye alır merak etmeyin.

Arkadaş neden bu kadar sorun ediyorsunuz umarım bahsedilen meblağlar ile transfer olur. 4 milyon avro bonservis ve Emre Akbaba'ya sezonluk 1,7 milyon avro doğru ise gitsin fener'e.

Bugüne kadar Galatasaray almasın diye aldıkları ve sonra da hayrını gördükleri hangi kaç futbolcu oldu?

Emre Akbaba kaliteli bir oyuncu ve sergilediği duruş çok önemli ama daha önemlisi kulübün içinde bulunduğu ekonomik durum; Avrupa'da oynayan birkaç Türk futbolcu hariç, güncel kurla 3-4m euro bonservis hiçbir yerli oyuncuya verilmemeli. Emre Akbaba'nın sözleşmesi zaten sene sonu bitecek. 1 sene takımında oynasın, 1 sene sonra gelir Galatasaray hayalini gerçekleştirir. Tabii daha düşük bonservis ya da oyuncu takaslı bir işle kadroda olmasını çok isterim. Birkaç bölgeye alternatif olur.

Emre'den daha önce hem 8 numara(Ndiaye) hem de stoper(Denayer) ihtiyacımız var. Şampiyonlar Ligi sezonunda bu yandaki oyunculardan daha kalitelisini isterdim ama mevcut ekonomik durum ve yönetim içimi karartıyor.

Napsın Ali Koç ? Bizimkilerin genel olarak transfer konusunda kılını kımıldatmaya niyetleri yok. Eylül gelmiş hala yatıyorlar makam koltuklarında. Adam da sonunda gelir alır. Ki ben alınmaması taraftarıydım orası ayrı. Arkadaşın yazdığı gibi Avrupa’da oynayan 2-3 Türk hariç, kalanı 5 para etmez.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaslar FFP kurali cok basit. Bakin simdi Transfermarta girin Fenerbahcenin Profiline girin...

Orda Fenerbahcenin profilinde Güncel Transfer bilancosu diye bir yazi var...yaninda -4.35 Milyon Euro yaziyor

FFP kurali diyorki bu güncel transfer bilancosu eksi olamaz yani. Bizede aynisi gecerli.

Ultaslan açıklama yapmış da ne gerek var böyle mahalle kavgası tadında açıklamalara ? İsteyen istediği oyuncuyu gider alır. Emre Akbaba kim, ne yapmış veya ne önemi var da böyle savaşa giriliyor? Biz önce kendi devasa kangrenimizden kurtulmaya bakalım sonra böyle küçük şeylerle ilgileniriz. “Biz neden şampiyonlar ligi için hazırlanmıyoruz” denileceğine çıkıp Emre Akbaba için şöyle açıklamalar yapıyorsak vah ki ne vah.. Tam tersine bize kötülük şu açıklama mevzusu, resmen ağlıyoruz gibi duruma düştük. Keşke aynı hassasiyeti mevcut yönetim için de gösterseler. Zira elimizde tek kalan futbol topu var, o da gitti gidiyor..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu Emre Akbaba meselesi namus meselesi haline geldi ya gerçekten aklım almıyor. Taraftarı bir yandan saçmalıyor yönetimin zaten aklı tutuk hiçbir şeye refleks gösteremiyorlar, her şey karmakarışık. Ben de Emre Akbaba'yı çok istiyorum ama konuşulan paralara gelecekse gelmesin yani nedir bu. Isco almıyoruz neticede. Emre Başakşehir'i reddetmişti, feneri de reddederse en geç seneye bedavaya alırız bitti gitti. O konuşulan parayı kabul ederse de vay hain falan da demem Emre'ye neticede futbol ömrün kısıtlı ve bu fırsat her zaman karşına çıkmaz. Ve ben mutlu olurum açıkçası Fenerbahçe'nin kasasından o kadar para çıkarsa hele borçları bu haldeyken.

Hamit ve Tarık'ta da aynı mesele olmuştu.
Fenerbahçe işi kızıştırıp fiyat yükseltmişti.
Oyunculardan aldığımız verim de mâlum.
Umarım Emre gelirse yukarı da ki 2 isim gibi olmaz.
Ama denildiği gibi namus meselesi haline döndü bu iş.
Hayırlısı artık...

Ne namus meselesi arkadaşlar boş verin alsınlar ve umarım alırlar. Ocak ayı itibariyle istediği takımla sözleşme yapma hakkı doğacak ve 2019 haziran'ın da serbest kalacak futbolcu için ödesinler 4 milyon avro bonservisi. Ne de olsa satmadıkları sürece UEFA listesine bonservisle aldıklarını yazdıramıyorlar.

En azından futbol romantikleri uyandı bunun da farklı biri olmadığını gördü.