Kiralama bedeli veriliyorsa hesaba dahil ediliyor diye biliyorum.Kiralıklar ffp den sayılmıyor diye biliyorum yanılmıyorsam.
Kiralama bedeli veriliyorsa hesaba dahil ediliyor diye biliyorum.Kiralıklar ffp den sayılmıyor diye biliyorum yanılmıyorsam.
Şimdi de belgelerin yetişmediği ve Maicon'un takımda kaldığı iddiaları dolaşıyor.
33 yaşındaki adamı adı C.Ronaldo değilse kaça satmayı planlıyor taraftar merak ediyorum. Sen 2.5'a almışsın zaten. Bende daha yüksek olmasını isterdim ama 6 fena değil..
Cavanda, Carole, Gomis satışından 9 milyon Eur gelir var. 4'ü Akbabaya gitti. Kaldı 5. Çok rahat bir kiralık santrafor ve bir stoper bulunabilir...
Bu arada keşke Gomis herşeye rağmen kalsaydı. Yüreği ile oynayan bir futbolcuydu. Ama o kalbi bu sene arslan için çarpmayacaksa yapacak birşey yok.
Nagatomo 2,5, Onyekuru 800..
İspanya'dan Fransız forvet gelecek diyorlar
Benzema
Gameiro
Ben Yedder gibi isimler var orada.
Bugün Gignac ve Falcao isimleri dolaştı. Önceden de Welbeck ve Modeste isimleri vardı. Büyük ihtimalle kaliteli bir golcü alacağız acaba kim ben de merak ediyorum son 7 gün kaldı artık.
Benzema zor.
Madrid'in başka forveti yok çünkü.
Ben Yedder olabilmë ihtimali en yüksek isim bence.
Ben Gignac ya da Yedder'den biri olur diye düşünüyorum.
Umarım Gomis'i aratmayan bir golcü olur gelecek isim.
Hayirlisi kimse o olsun.
Ama önce Ndiaye gelsin
Gignac 33 yaşında, hoca genç isim arıyordur, Ben Yedder de takımdan ayrılmak istemiyormuş. Falcao da baya pahalıymış. Böyle böyle oyuncu kalmayacak listemizde. Seleznov kalitesine kadar düşmeyiz inşallah. Bonservissiz Modeste'yi alalım yanına da kanat/forvet Welbeck veya Niasse. Orta sahaya Ndiaye defansa da sol stoper. Bu 4 transfer bizi şampiyon yapar. Ama 1 haftada 4 ismi nasıl transfer edeceğiz zor gözüküyor. Umarım telaşla kötü hamleler yapılmaz. Geçen sezon 3 ay Asamoah'ın peşinden koştuk son gün Latovlevici'yi almıştık böyle bir fiyasko da yaşanabilir.