2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Şimdi de belgelerin yetişmediği ve Maicon'un takımda kaldığı iddiaları dolaşıyor.

Çok hayırlı oldu.
Maicon çok formda bir oyuncu.
Kalmasına sevindim.

Ffp için verilen cevaplar içinde teşekkür ederim.
Keşke dediğim gibi olsaymış.
İşimiz çok zor o zaman.

Ndiaye artık açıklansın ve Alanya maçına yetişsin.

Maicon'dan artık zerre katkı alamayız. Adamı Arabistan'a yollamaya çalış sonra biz senin transferini yetiştiremedik kalıyorsun de. Zaten vasat bir oyun çiziyordu daha ondan da verim alamayız Gomis'i 6'ya satmak zaten akıl işi degil. Futbol indeksli taraftar yavaş yavaş başkanın kafasında hiçbir planin olmadığını anlıyor. Yerine alacaklari oyuncular eminim 2015-16 futbol sezonu gibi olacak.

33 yaşındaki adamı adı C.Ronaldo değilse kaça satmayı planlıyor taraftar merak ediyorum. Sen 2.5'a almışsın zaten. Bende daha yüksek olmasını isterdim ama 6 fena değil..
Cavanda, Carole, Gomis satışından 9 milyon Eur gelir var. 4'ü Akbabaya gitti. Kaldı 5. Çok rahat bir kiralık santrafor ve bir stoper bulunabilir...
Bu arada keşke Gomis herşeye rağmen kalsaydı. Yüreği ile oynayan bir futbolcuydu. Ama o kalbi bu sene arslan için çarpmayacaksa yapacak birşey yok.

Birçok şey yazılıp çizilecek elbette normal. Bruma bizim ihtiyacımız değil şu an gerçek olduğunu sanmıyorum. Eren’in yerine acil 1.forvet alınmalı tek onu biliyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

33 yaşındaki adamı adı C.Ronaldo değilse kaça satmayı planlıyor taraftar merak ediyorum. Sen 2.5'a almışsın zaten. Bende daha yüksek olmasını isterdim ama 6 fena değil..
Cavanda, Carole, Gomis satışından 9 milyon Eur gelir var. 4'ü Akbabaya gitti. Kaldı 5. Çok rahat bir kiralık santrafor ve bir stoper bulunabilir...
Bu arada keşke Gomis herşeye rağmen kalsaydı. Yüreği ile oynayan bir futbolcuydu. Ama o kalbi bu sene arslan için çarpmayacaksa yapacak birşey yok.

Nagatomo 2,5, Onyekuru 800..

Evraklar yetismemis ayagi bos ayak, baktilar yerine adam akilli oyuncu yok son anda u donusu yaptilar. Zaten sacma sapan bir hamleydi. Neyse yanlistan donulmesi guzel birsey. Evrak dediginiz seye takilmayin. 30 saniye kala bile hersey halledilirdi istenilse. Yerine bulacaklari adamin maliyeti ve alisma suresi bu transferin sacma oldugunu gosterdi fikir babasi her kimse bu isin.

Oyuncunun moralini niye bozuyorsunuz onu anlayamiyorum. Iyi kotu 1 yil gecirmis ve faydali olmus. Neyse neyse neyse. daha fazla sinirlenmeyecegim.

Maicon sezona geçen sezondan daha formda başladı. Kalması iyi oldu. Gomis'in gidişine sevindim. Unutulmaz bir adamdı ama adama extra para versek çok şey kaybederdik. Bazen alır kazanırsın bazen satınca. Sattık, daha iyisi de olabilirdi ve şimdi en azından yeni sezona daha umutlu bakabiliriz. Belhanda ve Feghouli'yi de satabilseydik keşke.

Ndiaye işi gereksiz uzadı.
Hafiften korku düşmeye başladı içime.
Bu sene de şampiyon olacağız demek için bir an önce bu transferi bitirmemiz gerekiyor.
Eğer gelmezse yine tüm sezon deplasmanlarda dökülürüz Allah korusun.
İşte bu yüzden Ndiaye'yi bir an önce getirmemiz lazım.
Artık açıklansın da rahatlasak...

İspanya'dan Fransız forvet gelecek diyorlar

Benzema
Gameiro
Ben Yedder gibi isimler var orada.

Bugün Gignac ve Falcao isimleri dolaştı. Önceden de Welbeck ve Modeste isimleri vardı. Büyük ihtimalle kaliteli bir golcü alacağız acaba kim ben de merak ediyorum son 7 gün kaldı artık.

İspanya'dan Fransız forvet gelecek diyorlar

Benzema
Gameiro
Ben Yedder gibi isimler var orada.

Bugün Gignac ve Falcao isimleri dolaştı. Önceden de Welbeck ve Modeste isimleri vardı. Büyük ihtimalle kaliteli bir golcü alacağız acaba kim ben de merak ediyorum son 7 gün kaldı artık.

Benzema zor.
Madrid'in başka forveti yok çünkü.
Ben Yedder olabilmë ihtimali en yüksek isim bence.
Ben Gignac ya da Yedder'den biri olur diye düşünüyorum.
Umarım Gomis'i aratmayan bir golcü olur gelecek isim.
Hayirlisi kimse o olsun.
Ama önce Ndiaye gelsin :)

Benzema zor.
Madrid'in başka forveti yok çünkü.
Ben Yedder olabilmë ihtimali en yüksek isim bence.
Ben Gignac ya da Yedder'den biri olur diye düşünüyorum.
Umarım Gomis'i aratmayan bir golcü olur gelecek isim.
Hayirlisi kimse o olsun.
Ama önce Ndiaye gelsin :)

Gignac 33 yaşında, hoca genç isim arıyordur, Ben Yedder de takımdan ayrılmak istemiyormuş. Falcao da baya pahalıymış. Böyle böyle oyuncu kalmayacak listemizde. Seleznov kalitesine kadar düşmeyiz inşallah. Bonservissiz Modeste'yi alalım yanına da kanat/forvet Welbeck veya Niasse. Orta sahaya Ndiaye defansa da sol stoper. Bu 4 transfer bizi şampiyon yapar. Ama 1 haftada 4 ismi nasıl transfer edeceğiz zor gözüküyor. Umarım telaşla kötü hamleler yapılmaz. Geçen sezon 3 ay Asamoah'ın peşinden koştuk son gün Latovlevici'yi almıştık böyle bir fiyasko da yaşanabilir.

Gignac 33 yaşında, hoca genç isim arıyordur, Ben Yedder de takımdan ayrılmak istemiyormuş. Falcao da baya pahalıymış. Böyle böyle oyuncu kalmayacak listemizde. Seleznov kalitesine kadar düşmeyiz inşallah. Bonservissiz Modeste'yi alalım yanına da kanat/forvet Welbeck veya Niasse. Orta sahaya Ndiaye defansa da sol stoper. Bu 4 transfer bizi şampiyon yapar. Ama 1 haftada 4 ismi nasıl transfer edeceğiz zor gözüküyor. Umarım telaşla kötü hamleler yapılmaz. Geçen sezon 3 ay Asamoah'ın peşinden koştuk son gün Latovlevici'yi almıştık böyle bir fiyasko da yaşanabilir.

Hakikaten işimiz çok zor bu saatten sonra.
Neler olacak, neler göreceğiz bende çok merak ediyorum.
Umarım kaliteli ve takıma fayda sağlayacak isimleri kadroya katabiliriz...

Umarim Onyekuru, Sinan, Rodriguez ve Eren tarzinda bir oyuncu transfer edilmez. Gomis tarzinda olmali. Golu koklayan rakip defansi bunaltan, tabiri caizse ayibogan gibi birisi olmali. Aksi durumda hicbir oyuncu gelmesin.

Ayrica yazilan oyuncularin hicbirinin satin almayi birakin kiralanma yoluyla bile gelebilecegine inanmiyorum. Modeste deniyor ornegin 35 milyon euroya cine transfer olmus adamin yillik 10 milyon euro aldigini biliyorsunuzdur herhalde.

Ben Modesteyi 1 milyon maliyetle bile istemem orasi ayri ama, adamin yillik ucretinden bi haber gibi yapilan yorumlar var. Biraz gerceklerin farkinda olsak diyorum.

6 milyon euro dogruca basket subesine aktarilsin. Transfer yasagi kaldirilsin. Kadin Basket kadrosu kurulsun ve Erkek Basket kadrosu iyilestirilsin.

6 Milyon Euro anca adam Eder basket subemizi.

Hic kimsenin bahsini yapmadigi bir olay var, Olurda Cl de bir takimdan 6-7 fark yersek veya herhangibi bir sekilde kotu bir sezon gecirirsek, futboldan kacipta baskete siginan adami bu kez tatmin edemeyecek olma durumu soz konusu.

Gecmiste Basket maclarimizi full salonlara oynadiysak bilin ki futboldan kacan, nefret eden taraftarin baskete ilgi duymasindan kaynaklaniyordu.

Modeste bugün Istanbula geliyormus, son detaylar konusulcakmis.
Solbek icin Umut Meras ismini gündemi mesgul etmeye devam ediyor.

Modeste, Ndiaye, Umut Meras...

Stoper konusunu en sona birakilmis galiba.

Modeste:

2007–2010 OGC Nizza 42 (3)
2009–2010 → SCO Angers (Leihe) 37 (20)
2010–2013 Girondins Bordeaux 52 (13)
2012 → Blackburn Rovers (Leihe) 9 (0)
2012–2013 → SC Bastia (Leihe) 36 (15)
2013–2015 TSG 1899 Hoffenheim 55 (19)
2015–2017 1. FC Köln 68 (40)
2017– Tianjin Quanjian 13 (10)