2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

5.5 Milyon Butcemiz varmis yani bu kadarlik transfer yapacagiz. simdi dusunun 5.5 milyon Euroya Gomis ve Maicon transferini bitirdigimizi. Birisi bunun saka oldugunu soylesin.

Şu Maicon olayı(eğer doğruysa) bana gereksiz macera gibi geliyor. Halihazırda ekleme yapılması gereken 3 mevki de var. Bakalım nasıl bi hareketlilik olucak bugünlerde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ülkemize geldiği ilk sezon gol kralı olup, ertesi sene bu şekilde gönderilen başka bir oyuncu var mı? Benim bildiğim yok. Eğer maaş krizi yüzünden gönderildiyse, burada hata krizi yönetimdedir. Becerikli bir yönetim bu krizi toz kaldırmadan idare edebilirdi. Ama tam tersi oldu. Yönetim oyuncuyu medya ve taraftarın önüne attı. Muhtemelen de bilerek yapıldı. Bunu bahane eder, oyuncuyu iyi bir fiyata satarız diye düşündüler. Gelinen noktada transferin kapanmasına 1 hafta kala golcüsüz kaldık ve elimizde geçen para 6 milyon euro... FB'nin yollamak için takla attığı oyuncuları +10 milyon euroya satılırken Gomis için 6 milyon euro komik bir meblağ olmuş. Bu da bir diğer yönetim beceriksizliği...

Maicon'un gitmesine ise sevindim. Sürekli adam kaçıran, hantal bir oyuncuydu. ŞL seviyesini geçtim, STSL için bile yetersiz bir stoperdi.

Galatasaray, Simon Kjaer transferini bitirdi
Brezilyalı stoperi Maicon'u 3 milyon euro bedelle Al Hilal'e kiralık olarak gönderen Galatasaray, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Simon Kjaer'i 1 yıllığına kiraladi

(via@yakupcinar)

Kjaer keşke olsa ama sanmıyorum.
Bana önce Ndiaye'yi getirin.
Ndiaye'nin muhakkak Alanya maçına yetişmesi gerekiyor.
Umarım bir sıkıntı çıkmaz...

Son satışlardan sonra takıma en az 5 yeni oyuncu elzem duruma geldi.

1- Sol ayaklı stoper
2- Kjaer-Miranda-Cahill tarzı tecrübeli stoper
3- Ndiaye
4- Modeste
5- Yedek forvet (Eren soru işareti yaratıyor)
6- Yedek sol bek (Aslında çok da önemli değil Linnes kotarabilir orayı)

Şu transferler yapılsın yeni sezon formasından alacağım 300 tl'lik.

1- Sol ayaklı stoper
3- Ndiaye
4- Modeste
5- Yedek sol bek (Aslında çok da önemli değil Linnes kotarabilir orayı)

Elinde 5.5 ffp paran var suan. 5 oyuncuya 1.1 m eurodan birak satin almayi kiralayamazsin bile. Aksi durumda onumuzde ki sene % 100 avrupa men yiyeceksin.

Ne yazsam ki ...

Gelecekte Fatih Terim takımı bu hale getirdi diyecek olan kitleleri görür gibiyim,sonra Fatih hoca gider yine bir milli takıma falan 3 - 4 yıl geçer aynı kitle imparator göreve der,gelincede yine çok sevinirler.

Böyle gelmiş böyle gider,gelecek mühim değil,gelecek belli,geçmişe bak geleceği gör ..

1- Sol ayaklı stoper
3- Ndiaye
4- Modeste
5- Yedek forvet (Eren soru işareti yaratıyor)
6- Yedek sol bek (Aslında çok da önemli değil Linnes kotarabilir orayı)

ikitane stoper alinmaz. bitane stoper alinir. ikitane forvet oyuncusu alinir. ndiaye gelir. bide yedek solbek alinir.

1.ndiaye
2.stoper
3 ikitane forvet.
4. yedek sol bek

ikitane stoper alinmaz. bitane stoper alinir. ikitane forvet oyuncusu alinir. ndiaye gelir. bide yedek solbek alinir.

1.ndiaye
2.stoper
3 ikitane forvet.
4. yedek sol bek

Ben de böyle düşünüyorum hatta sabah da yazmıştım ama bir yandan da Donk'a güvenemiyorum. Donk ilk geldiği zaman da stoper oynatılmıştı ama baya kötü oynamıştı. Serdar 2 haftada 1 sakatlanıyor zaten devamlılığı yok. Ahmet çöp zaten. Ozan da hazırlık kampı oynamadı sakat diye. 1 defans alırsak Allah stoperlere güç versin 3 kulvarda oynamak zor olacak.

Kiralıklar ffp den sayılmıyor diye biliyorum yanılmıyorsam.

Nihat Beycigim, Uefa senin gelir giderine bakiyor, buna bakarkende oyuncuyu satin aldigin veya almadiginla ilgilenmiyor, yaptigin masrafa bakiyor gelirine bakiyor. Kiraliklar ffpden sayiliyor, Aksi durumda 200 milyon euroluk kiralik oyuncu transfer edelim. Yok oyle bir dunya ne yazik ki!

Bu arada Kjaer yalanlanmis yonetim tarafindan. Twitterda her sallayani getirip buraya koymayin lutfen.

GrandeGS hesabına göre defansı İngiltere'den alacakmışız. O zaman Kjaer yalan oluyor.

Gary Cahill - Marcos Rojo - Martins Indi - Kurt Zouma dörtlüsünden birini kiralayacağız çok büyük ihtimalle. Ben Rojo'yu isterim bunların arasından. Hem solak, hem gerekirse sol bek de oynayabiliyor, hem hızlı hem de yeri geldiğinde gol atan birisi. İnşallah odur.

Bugün sabah gördüm Bruma bedelsiz kiralanabilirmiş sözleşmesindeki maddeye göre. Eğer doğruysa aslında kiralanması iyi olabilir bizim için. Bruma'yı koy sol kanata, forvete de Onyekuru ve Modeste'yi koy leblebi gibi gol atarız vallaha.

Nihat Beycigim, Uefa senin gelir giderine bakiyor, buna bakarkende oyuncuyu satin aldigin veya almadiginla ilgilenmiyor, yaptigin masrafa bakiyor gelirine bakiyor. Kiraliklar ffpden sayiliyor, Aksi durumda 200 milyon euroluk kiralik oyuncu transfer edelim. Yok oyle bir dunya ne yazik ki!

Bu arada Kjaer yalanlanmis yonetim tarafindan. Twitterda her sallayani getirip buraya koymayin lutfen.

Bu konuda daha detaylı bilgisi sahibi olan arkadaş varsa onlar da cevap versin.
Ama yanlış hatırlamıyorsam benim dediğim gibi olmasi gerekiyor.
Kiralıklar sayılmaz ffp den.
Umarım ben haklıyımdır...

Sattığın kadarını al diye bir madde yok o maddenin adı "net transfer position." = Transfer gelirinin, transfer giderinden yüksek olması. Dolayısıyla kiralık oyuncular için ödenen ücretler de dahil. Eğer ücrette eksideysen oyuncuyu avrupa listesine yazamazsın, ayrıca ekside kaldığın tutar kadar da sezon sonunda ceza ödersin.