2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Daha once de yazdim Modeste ceza sahasinda topun kendisine gelmesini bekleyen topa gitmeyen bir isim. O kadar golu bir sekilde atmayi basarmis bos degil tamam ama asla bir Gomis gibi defansi bunaltan geriye gelip top almaya calisan veya gol yemeyelim diye kornerden topu savusturma gibi birseyler beklemesin kimse.

Gelelim bu adamin maliyetine. 1 yillik kiralama ve oyuncunun alacagi ucret ne olacak acaba. toplam 10 milyon euro civarinda felan mi olacak ?

Modeste Cin külübüyle olan sözlesmesini tek tarafli fesh etmistir, neden olarak ise ödenmemis maaslarini öne sürmüstür.
Bu konu hakkinda Modeste kendisi FIFAya basvurmus ve FIFAdan yardim istemistir. Kisaca Drogba olayina benziyor. Drogbada bize bu sekilde gelmisti.

Kiralik felan olmuyacak olursa, Modeste 3 yillik sözlesme imzalar.

Modeste Cin külübüyle olan sözlesmesini tek tarafli fesh etmistir, neden olarak ise ödenmemis maaslarini öne sürmüstür.
Bu konu hakkinda Modeste kendisi FIFAya basvurmus ve FIFAdan yardim istemistir. Kisaca Drogba olayina benziyor. Drogbada bize bu sekilde gelmisti.

Kiralik felan olmuyacak olursa, Modeste 3 yillik sözlesme imzalar.

Modeste, Jardel tarzı bir golcü.
Müthiş bir bitirici.
Eğer gelir ve sakatlık sorunu yaşamazsa 20 üstü gol atar.

Ama arkasında Eren ile olmaz.
Ona yedek olarak Niasse tarzı sprinter ve hızlı bir golcü daha lazım.
Modeste ve Eren ile 3 kulvar bitmez çünkü...

Modeste, Jardel tarzı bir golcü.
Müthiş bir bitirici.
Eğer gelir ve sakatlık sorunu yaşamazsa 20 üstü gol atar.

Ama arkasında Eren ile olmaz.
Ona yedek olarak Niasse tarzı sprinter ve hızlı bir golcü daha lazım.
Modeste ve Eren ile 3 kulvar bitmez çünkü...

Modeste, Gomisden daha iyi forvet.
Hoca zaten önceligi Forvete vermis, 2 Forvet transferi büyük olasilik gibi görünüyor.
Hoca Stoper konusunda acele etmiyor, olmadi Donkla felan idare ederim ama bana 2 Forvet alin demis gibi izleninim var.

Şahsen iki forvet alacağımızı düşünmüyorum. Fatih Hoca gelecek forveti Henry ile birlikte oynatacaktır. Tahminim Niasse olacaktır bu isim. Stoper içinde Maicon gitmediğinden, iyi bir fırsat çıkarsa birini alırız, yoksa mevcutlarla idare ederiz. Bizde kaliteli oyuncu transferi yapabilecek yönetici yok, boş yere beklentiye girmeyelim.

Daha once de yazdim Modeste ceza sahasinda topun kendisine gelmesini bekleyen topa gitmeyen bir isim. O kadar golu bir sekilde atmayi basarmis bos degil tamam ama asla bir Gomis gibi defansi bunaltan geriye gelip top almaya calisan veya gol yemeyelim diye kornerden topu savusturma gibi birseyler beklemesin kimse.

Geldiği takdirde sana çok entry sildirir, ki Onyekuru hakkında yaptığın u dönüşünün üzerinden de çok geçmedi.

Son düzenleme:
Modeste’i hiç izlemedim ama yıllar önce PES12’di sanırım master ligde bi sezon takımıma almıştım artık benden midir kendinden midir gol kralı olmuştu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Modeste dediğimiz adam Niasse tarzı mobil, çalım atabilen bir tarzda oyuncu değil. Gomis gibi tek vuruş ustası birisi. Zaten biz Gomis tarzı bir oyuncu aramıyor muyduk? Ha öyle kazma odun birisi de değil. Yeri gelince orta sahadan topu alıp kaleye gidebilen bir oyuncu aynı zamanda. Hele bi önce gelsin de eleştirmeyi sonra yaparsınız. Bu adam gelmesin diyen Agüero falan mı bekliyor acaba..

Modeste dediğimiz adam Niasse tarzı mobil, çalım atabilen bir tarzda oyuncu değil. Gomis gibi tek vuruş ustası birisi. Zaten biz Gomis tarzı bir oyuncu aramıyor muyduk? Ha öyle kazma odun birisi de değil. Yeri gelince orta sahadan topu alıp kaleye gidebilen bir oyuncu aynı zamanda. Hele bi önce gelsin de eleştirmeyi sonra yaparsınız. Bu adam gelmesin diyen Agüero falan mı bekliyor acaba..

C. Ronaldo olabilir. Gerçi onu da hava topları zayıf diye beğenmezler. Keşke gelse ama ben forvete ismini daha önce basında duymadığımız birini bekliyorum. Bu yönetimin tarzı o.

Son düzenleme:
Koca transfer sezonunu yine son 3-5 güne sıkıştırmayı başardık.

Öncelikle ruhsuz ve gamsız araplar Belhanda ve Feghouli'den kurtulmamız gerekiyordu. Hem beklenenin çok altında kalmaları, hem de aldıkları yüksek maaş kulübün üstünde büyük bir yük. Bu sözleşmeleri yapan DÖ yönetiminin tekrar ABV!

İkinci olarak yüzyıl önce iki frikik golü attı diye hâlâ takımda duran ve utanmadan 3 küsür milyon euro alan kaptan bozuntusu leşçuk ve Tarık gibi kazmaların postalanması gerekiyordu. Leşçuk'u göndermeyi bırak indirim bile istemeyenler açık ve net torpilci haindir her kimse!

Gomis gerçekten çok faydalı oldu, müthiş katkı verdi. Fiziğini çok iyi kullandı, bitiriciliği üst düzeydi. Devam edebilirdik ancak söylendiği kadar paragözse lazım değil, uzak olsun. Şu an bize bir santrafor bir de forvet gerekebilir.

Maicon yeterli olmasa da işe yarar lâkin şimdi üst düzey ve çevik bir stoper gerekiyor. Gerektiğinde Maicon gerektiğinde Serdar ile oynayabilmeli.

Ndiaye gelmezse sezonun bir anlamı kalmaz zaten. Donk ile geçmez sezon. Bazıları Donk'un stoper oynayacağından bahsediyor ama o da felaket olur.

Gelelim bu adamin maliyetine. 1 yillik kiralama ve oyuncunun alacagi ucret ne olacak acaba. toplam 10 milyon euro civarinda felan mi olacak ?
Her konuda bilgi sahibi olmadan fikir sahibisiniz. Modestei kaç kere izlediniz acaba? Hiç izlemediğiniz basketbol veya futbol oyuncuları hakkında fikir belirtip amiyane tabirle sallayıp sürekli de yanılıyorsunuz. Bilmiyorsanız fikir beyan etmeme yoluna da gidebilirsiniz. Bunu bu forumda da sair sosyal medya hesaplarında da yapan çok kişi var. İlgi çekmek için çabalarınız takdire şayan

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geldiği takdirde sana çok entry sildirir, ki Onyekuru hakkında yaptığın u dönüşünün üzerinden de çok geçmedi.

Cok sukur daha bana entry sildirecek bir sey yasatmadi Allah. Onyekuru 2 milyon euro maliyetini diz sakatliginin nuksetmesi durumunda yazik olacagini soyledim sadece. Bunda ne var ki ?

Umarim sakatligi nuksetmez ve katkisi muhtesem olur.

Her konuda bilgi sahibi olmadan fikir sahibisiniz. Modestei kaç kere izlediniz acaba? Hiç izlemediğiniz basketbol veya futbol oyuncuları hakkında fikir belirtip amiyane tabirle sallayıp sürekli de yanılıyorsunuz. Bilmiyorsanız fikir beyan etmeme yoluna da gidebilirsiniz. Bunu bu forumda da sair sosyal medya hesaplarında da yapan çok kişi var. İlgi çekmek için çabalarınız takdire şayan

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Modesteyi 3-4 defa izledim. Ceza sahasinda topla etkili ama topla bulusmak icin etkisiz gordum. Kafa toplarinda hakimiyeti varda butun mesele bu degil ki ?

Akilli adam once 35 milyon euroya Cin ekibine gitmis ve yaklasik 10 milyon euro civarinda yillik ucreti olan birinin bize yillik masrafini dusunur once. Bize masrafi ne olacak bu adamin 10 milyon euro mu ? Maliyet muhasebesi bilmeden yorum yapmak veya oyuncu gelmis gibi sevinmekte cok garip oluyor.

Dikkat cekmek icin yapacak hicbirsey yok. Tudoru gecen sezonun mayis ayinda bu adam hangi yuzle bu takimin basinda durdugunu yazan da, sonrasinda gitmesi icin butun mecralarda 100 lerce mesaj yazanlardan birisi de bendim.

Gecen sezon Erman Kunter ve Transfer edilen oyuncularla herhangi gibi bir kulvarda ceyrek final oynarsak bir daha yazmayacagimi soyleyende benim. Bak bu yilda 16.17 siradan birisi bizim diyorum Baskette.. Ha siralama da yanildim mi bir daha zaten yazmayacagim.

Butun mesajlar meydanda. Ne bos konusani ne de bos konusmayi severim.

Ayrica sosyal medyadan asti astari olmadan gelip buraya yapistirilan mesajlarda hic hos degil.

Bakin bir tane de ben sallayayim. Messi ve Ronaldoyu kiralamisiz.

Via by Twitter

Gomis'in Modeste'ye göre artısı daha fazla pres yapabilen bir oyuncu ve fizik gücü Modeste'ye göre çok yüksek aralarında 3 yaş olmasına rağmen. Modeste de Gomis'e göre daha teknik anlamda donanımlı, Gomis'e göre hava toplarında daha ağır basıyor. 25 gol attığı gol yaklaşık 12-13 gol yan toplardan geldi ki bu ciddi bir rakam bence. Karakter olarak Gomis daha duygusal gibi görünse de Modeste'nin özellikle Köln taraftarları tarafından çok sevildiğini herkes bilir. Bayrak oyuncu denebilir kendisi için benimsediği takdirde..

Gomis'in Modeste'ye göre artısı daha fazla pres yapabilen bir oyuncu ve fizik gücü Modeste'ye göre çok yüksek aralarında 3 yaş olmasına rağmen. Modeste de Gomis'e göre daha teknik anlamda donanımlı, Gomis'e göre hava toplarında daha ağır basıyor. 25 gol attığı gol yaklaşık 12-13 gol yan toplardan geldi ki bu ciddi bir rakam bence. Karakter olarak Gomis daha duygusal gibi görünse de Modeste'nin özellikle Köln taraftarları tarafından çok sevildiğini herkes bilir. Bayrak oyuncu denebilir kendisi için benimsediği takdirde..

Fizik gücü olarak aralarında en son Kölndeki performansı baz alındığında çok fark var diyemez kimse. Diğer yazdıklarına aynen katılırım. Ancak Modeste güç olarak Köln günlerindeki gibiyse Gomis'i aratmaz...

Gomis'den fazlasını yapacağını düşünüyorum ben. Gol olarak aynı rakama ulaşmasa bile özellikle deplasmanlarda daha kilit açabilecek potansiyeli var hava toplarıyla. fizik olarak çok gerilediğini sanmam Paulinho, Witsel gibi örnekler var. Arabistan Ligi'nden ülkeye gelen oyuncuların fizikleri genelde düşüyor ama Çin bu konuda geliştirdi bence kendini.

O değil de şampiyon bitirdiğimiz, hoca ve başkan değiştirdiğimiz 17/18 sezonu konusu 42 sayfada kalırken, daha ligin başında 18/19 sezonu konusu 46. sayfaya ulaştı. Bu da ilginç bir istatistik.

Welbeck’in sağlık durumunu bilmiyorum, bi ara bizimle çok adı çıktı ama sağlıklı bi Welbeck diğer bütün forvet adaylarımızı siler atar her bakımdan. Ndiaye ile birinci çinkoyu tamamladık. Şimdi olmazsa olmazımız stoper ve en az 1 forvet transferi ile arkaya yaslanıp izlemek. Burak Yılmaz da deniyor, fena olmaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi