2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

bipspor-özel:
evraklar yetişti..
maicon 1 seneliğine al hilal’de..
böylece g.saray’ın santrfor ve stoper için toplam 5.5 milyon € bonservis ödeme hakkı oldu..

(via@ibrahimseten)

bipspor-özel:
evraklar yetişti..
böylece g.saray’ın santrfor ve stoper için toplam 5.5 milyon € bonservis ödeme hakkı oldu..

(via@ibrahimseten)

Kiralık verince sattığın kadar al maddesine dahil oluyor mu? O zaman kiralamak ile satmak aynı işlevi görüyorsa kadrodaki diğer çöpleri de kiralamak lazım.

Bizim kulüp cidden mal. Veriyorsan niye kiralıyorsun yabancı sınırından dolayı mı? Benim bildiğim şu an öyle bir sorun yok. Sattığın kadar al maddesi var sadece. Göndereceksen sat bari de adam gibi oyuncu alalım niye kiralanıyor?

Olur da giderse ayvayı yeriz. Bir haftada 2 stoper, Ndiaye, forvet çok zor. 3 ayda Emre'yi zor alan yönetim 1 haftada 4 transfer yapacak ha?

Fatih Terimin süpriz gelismeler olabilir dedigi buymus demekki. Valla son zamanlarin en heyecanli transfer dönemine giriyoruz. Uykusuz kalicaz yine

bipspor-özel:
evraklar yetişti..

(via@ibrahimseten)

Şaşırmış durumdayız.
1 forvet 1 stoper ihtiyacı varken şimdi 2 forvet 2 stoper ihtiyacı oldu ve bunu 5.5 milyon euro ile yapacağız ?

Fatih Terim de böyle yaparsa biz kime güveneceğiz !
Körle yatan şaşı kalkar sözünü hatırladım.
Fatih Terim de bu yönetim ile şaşırmış.

Çok saçma bir hal gibi geliyor bu durum.
Tabi konuşulan doğru ise..

Fatih Terimin süpriz gelismeler olabilir dedigi buymus demekki. Valla son zamanlarin en heyecanli transfer dönemine giriyoruz. Uykusuz kalicaz yine

Yalnız bundan sonra hatalar yönetime değil hocaya patlar eğer adam akıllı hamleler yapılmaz ve kötü sonuçlar alınırsa. Böyle bir riske girildiğine göre eskisinden iyi bir takım olacak yoksa kabus olur bizim için 2 kulvar.

Kiralık verince sattığın kadar al maddesine dahil oluyor mu? O zaman kiralamak ile satmak aynı işlevi görüyorsa kadrodaki diğer çöpleri de kiralamak lazım.

evet. parayla kiralarsan sattigin kadar al maddesine dahil oluyor. ama bi oyuncuyu para ödemeden kiralarsan sattigin kadar al olayina dahil olmuyor.
onjekuru dahil oldu mesela. cünkü kiralamak icin 800bin verdik

Ocak veya Mayis’ta zorunlu satin alma opsiyonu yoksa Maicon isi skandal, zaten stoper lazim adam sezona da iyi baslamisken simdi 2 stoper lazim Dursun bile yapmazdi sunu.

(via@tanjucicek)

Fatih hocanın geçenlerde; “Birkaç güne çok şaşıracağınız sürprizlerimiz olacak. Gelen ve gidenleri görünce bana hak vereceksiniz. Bütün sorumluluğu üzerime alıyorum.” mesajı olacakların fragmanıymış. Bir hafta kala açılan yabancı kontenjan hakkımız; 4 oldu.

Tek güvencem Fatih Terim...

Cok degisik bilgiler var. Ortalik karisicak gibi. Galatasarayin transfer etmek istedigi bir Futbolcunun su an Istanbulda oldugu, ve KAPlarin arka arkaya yapilacagi söylentileri var.

Onjekuru gibi süprizler bekliyorum ben. Onuda basindan kimse bilememisti. Hakkimizda hayirlisi olsun

Yalnız bundan sonra hatalar yönetime değil hocaya patlar eğer adam akıllı hamleler yapılmaz ve kötü sonuçlar alınırsa. Böyle bir riske girildiğine göre eskisinden iyi bir takım olacak yoksa kabus olur bizim için 2 kulvar.

Kesinlikle çok doğru tespit.
Bundan sonra her hata hocaya aittir.
Umarım ne yaptığının farkındadır.

Yasin ben 2 kulvari bıraktım.
Biz ne yapıp etmeli bu senede şampiyon olmalıyız.
Şampiyonlar Ligi açıkçası bu saatten sonra çokta önemli değil benim için.
Ligi şampiyon bitirelim Allahın izniyle yeter bana...

Galatasaray, Bafetimbi Gomis'in 6 milyon euro karşılığında Al Hilal'e transfer olduğunu borsaya bildirdi.

Abi 6 milyon nedir yaaa ?

Resmen Ağustos'un sonunda baştan takım kuruyoruz. Gerçekten çok saskinim.

Ozellikle Maicon konusunda müthiş şaşkınlık. Umarım zorunlu satın olma opsiyonu vardır. Yoksa ŞL’de bir galibiyet parasına stoperini milyonların uçuştuğu Arabistan’a kiralamak büyük saçmalık olur.

Opsiyon yoksa inanılacak iş değil. Adamı 3 milyon Euro’ya Arabistan’a gönderip futbolu unutturup 1 sene sonra geri alacaksın. Yerine de X oyuncuya maaş verilecek.

Allahım sen aklıma mukayyet ol !

6 Milyon Euroya gondermisler Gomisi, Fatih Hoca cik kendin oyna at 32 golu. 1 basari 5 basarizlik senin karakterin olmus.

BU adami 6 milyon Euroya gonderen zavallilar Allahinizdan bulun. Beliniz dogrulmasin insallah.

Galatasaray, Bafetimbi Gomis'in 6 milyon euro karşılığında Al Hilal'e transfer olduğunu borsaya bildirdi.

Abi 6 milyon nedir yaaa ?

Guilano'nun 10.5 m euro, Souza'nın 12 m euro gittiği arap piyasasında son 2 sezonda 60 gol atan gol kralı Gomis'in 6 m euro gitmesi tam bir başarısızlıktır !

Net yönetim başarısızlığı ve FT'nin krizi yönetememesidir !!

Maicon niye gidiyor orayı anlamadım. Adam zaten takımın birincil stoperi ve en formda isimlerden. Durduk yere niye stoper sayısını sıfıra indirip macera arıyoruz çözemedim. Mantıklı olan Maicon’un yanına ekleme yapmaktı. Ha Maicon’dan bi tık iyi biri gelecekse orası ayrı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İsterse 45 yaşında olsun geçtiğimiz sezonun gol kralını araplara 6 milyon euro'ya satmak acizlikten, beceriksizlikten, saçmalıktan başka bir şey değildir. Harbiden fb devreye girmese Emre Akbaba'yı bile alamazmış bu vasıfsızlar.

Muhammed Bey, 3-5 defa Koln macini izledim. Rakiplerinden dolayi Bayern ve Dortmunla yaptiklari maclarda. Asla yirtici ve dikine oynayan bir golcu degil. Ceza sahasi icinde topun kendisine gelmesini bekleyen topa gitmeyi sevmeyen birisi. Ha omurunu Modesteyi izleyerek gecirmis baska bir arkadasimiz varsa onun bilgileri daha net olabilir.

2016 sezonun da 34 mac 15 gol (Bundesliga Koln)
2017 sezonun da 34 mac 25 gol (Bundesliga Koln)
35 milyon avro karşılıgın da Çin'e transfer oldu
Çin'de 20 maç oynadı 12 gol attı sanırım

Koln gibi vasat altı takım bu adamın katkıları sayesinde 9. ve 5.lik gördü.Getirebiliyorsan net iyi transfer, heleki şu saatten sonra.

Maicon niye gidiyor orayı anlamadım. Adam zaten takımın birincil stoperi ve en formda isimlerden. Durduk yere niye stoper sayısını sıfıra indirip macera arıyoruz çözemedim. Mantıklı olan Maicon’un yanına ekleme yapmaktı. Ha Maicon’dan bi tık iyi biri gelecekse orası ayrı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim tahminin bir stoper alinicagi ve Donkun stoperde düsündügünü Fatih Terimin. Yani (Yeni Stoper)-Serdar Aziz, Donk, Ahmet, Ozan
Ama Hocanin ikitane Forvet istedigi yönünde bakalim...

Abi Gomis geçen sezon bizde 29 gol atmış tek talibi Al-Hilal, önceki sezon Marsilya'da 20 gol atmış, opsiyonu olan Marsilya almamış, oyuncunun sahibi Swansea bize 2.5 milyon euro gibi komik paraya yollamış. Bir düşünün Al-Hilal-Galatasaray salak da bu takımların tamamı mı salak? 35 yaşında, yılda bonuslarla 6 milyon kazanan adamı maaşından kurtulup 6 milyon euro'ya yollamışsın. Daha ne kazanacaksın? Adamlar Belhanda'ya vermişler işte 11 milyon Euro gitmemiş, Feghouli'ye 13 vermişler oyuncu gitmemiş, yaşım Arabistan'a gitmek için çok genç diye. Sonuçta herkes Fener'in Brezilyalıları kadar paragöz olmak zorunda değil. Bizde bir tane vardı onu da yaş haddinden anca 6 milyona kakalayabildik işte, anlayın artık. Bugün 6 milyonu beğenmeyenler biz niye bu adamı 1.5 yaş daha ufakken 2.5 milyona aldık diye sorgulamıyorlar. Bizim dandik ligde içerde-dışarda farketmeksizin derbilerde etkisiz kalan adama ŞL'de adım attırmazlar. Kusura bakmayın da geri kalan 14 takıma gol atacak adam da yılda 6 milyon para kazanmamalı ve hala daha kupa maçından önce zam diye tutturmamalı. Sırf şu tavırlar yüzünden bile bu takımda kalmayı hak etmedi Gomis, ki hatırlarsanız geçen sene bu para olayları çıktığında da en çok dırdır edip 2. yarının ilk deplasmanında maça gitmeyen arkadaşımız da bu oyuncumuz ve menajeriydi.

Maicon'u ben de anlamadım ama yeri Kjaer-Miranda gibi adamla geçici ya da kalıcı olarak doldurulursa her türlü iyi ticaret. Adama havadan verdiğimiz 7 milyon euro'nun 5.2'si zaten bu transferle 1 yılda çıktı. Orada 1 sene top oynadı mı ya temelli gider ya da 1 milyon aşağısına okutulur zaten. Ama dediğim gibi yeri doldurulursa. Donk-Serdar, Ahmet-Serdar gibi ekstra düşünceler tam ayağına sıkmak olur, ona katılırım. Ama bilhassa Fatih hocanın başında olduğu Galatasaray'ın böyle bir eblehlik yapacağına ihtimal vermiyorum. N'diaye'yi açıklamak için oyuncu göndermeyi bekleyen takım Maicon gibi elindeki en adam akıllı stoperini (seviyeyi düşünün) yerine bir adam almadan serbest bırakmaz.