Şu anki kadroda hocanın ilk stoperi net Serdar Aziz. Milli takımdayken bile yaptığı ilk işlerden biri Serdar Aziz'i ilk 11 oynatmak olmuştu.
İlginç olan hem Serdar hem Maicon patlamaya hazır bomba gibi ne zaman ne yapacakları belli değil.
Şu anki kadroda hocanın ilk stoperi net Serdar Aziz. Milli takımdayken bile yaptığı ilk işlerden biri Serdar Aziz'i ilk 11 oynatmak olmuştu.
Modeste çarşamba günü geliyormuş kesin bilgi.
Nasıl bu kadar kesin oluyor bu bilgi..? kulüp açıklama yaptı da haberimiz mi yok..?Modeste çarşamba günü geliyormuş kesin bilgi.
Ben o kadar emin değilim ikisinin de geleceğine hatta ikisi de gelmezse şaşırmam.Modeste ile ilgili tüm pürüzler giderildi arkadaşlar. Tek sorun Çin. Modeste'nin ŞL'de oynamama ihtimali var diye Fatih Hoca 2 forvet transfer istedi.
Umarım Modeste ve Cahill Trabzon maçına yetişirler...
Nasıl bu kadar kesin oluyor bu bilgi..? kulüp açıklama yaptı da haberimiz mi yok..?
Öyle her şeye inanmayın bence, kolpadır büyük ihtimalle.Başka bir forumda İstanbul Atatürk havalimanında çalışan bir renktaşımız çarşamba günü geleceğini yazmış.
Öyle her şeye inanmayın bence, kolpadır büyük ihtimalle.
Söz konusu mesajlara baktım, bana pek gerçekçi gelmedi. Bence beklentiye girmemekte yarar var. Dediği tarihte oyuncu gelmediğinde, bu transfer işleri sıkıntılı süreçler rezervasyon vardı, bilet alınmıştı vs ama oyuncu uçağa binmemiş demek ki denildiğinde sizler üzülürsünüz. Bu tarz işlere çok prim vermemek lazım bence.Yok aynı renktaş geçen senedeki transferleri de bilmişti o yüzden güveniyoruz. Yalan söyleyeceğini düşünmüyorum bu yüzden.
Söz konusu mesajlara baktım, bana pek gerçekçi gelmedi. Bence beklentiye girmemekte yarar var. Dediği tarihte oyuncu gelmediğinde, bu transfer işleri sıkıntılı süreçler rezervasyon vardı, bilet alınmıştı vs ama oyuncu uçağa binmemiş demek ki denildiğinde sizler üzülürsünüz. Bu tarz işlere çok prim vermemek lazım bence.
Bana inandırıcı gelmedi. Bence kolpa ama isteyen inanabilir tabi ki..Niye yalan atsın ki bir de o yönden bakalım. Bu ona ne kazandırır? Kaldı ki yalan çıkarsa ona birçok şey kaybettirir bunu bile bile niye kolpa yapsın?
Mustafa Cengiz yönetimi için fazla iyi hamleler değil miydi sence de..?Modeste transferinin olumsuz sonuçlandığı ve Cahill'in de olmayacağı söyleniyor.
Çok kötü oldu...
Mustafa Cengiz yönetimi için fazla iyi hamleler değil miydi sence de..?
O yüzden de şaşırmadım kendi adıma, olursa şaşırırım.