2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Modeste ile ilgili tüm pürüzler giderildi arkadaşlar. Tek sorun Çin. Modeste'nin ŞL'de oynamama ihtimali var diye Fatih Hoca 2 forvet transfer istedi.
Umarım Modeste ve Cahill Trabzon maçına yetişirler...

Yok aynı renktaş geçen senedeki transferleri de bilmişti o yüzden güveniyoruz. Yalan söyleyeceğini düşünmüyorum bu yüzden.
Söz konusu mesajlara baktım, bana pek gerçekçi gelmedi. Bence beklentiye girmemekte yarar var. Dediği tarihte oyuncu gelmediğinde, bu transfer işleri sıkıntılı süreçler rezervasyon vardı, bilet alınmıştı vs ama oyuncu uçağa binmemiş demek ki denildiğinde sizler üzülürsünüz:). Bu tarz işlere çok prim vermemek lazım bence.

Söz konusu mesajlara baktım, bana pek gerçekçi gelmedi. Bence beklentiye girmemekte yarar var. Dediği tarihte oyuncu gelmediğinde, bu transfer işleri sıkıntılı süreçler rezervasyon vardı, bilet alınmıştı vs ama oyuncu uçağa binmemiş demek ki denildiğinde sizler üzülürsünüz:). Bu tarz işlere çok prim vermemek lazım bence.

Niye yalan atsın ki bir de o yönden bakalım. Bu ona ne kazandırır? Kaldı ki yalan çıkarsa ona birçok şey kaybettirir bunu bile bile niye kolpa yapsın?

Aysal döneminde Drogbalı zamanlarda Nani adına uçak bileti girişi yapıldığı da söylenmişti. Tabi umarım gerçek çıkar da malum transfer dönemi her telden bi ses çıkıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mustafa Cengiz yönetimi için fazla iyi hamleler değil miydi sence de..? :)
O yüzden de şaşırmadım kendi adıma, olursa şaşırırım.

Haklısın abi.
Umarım Modeste'nin olmayacağı üzerine başka isimlerle temasa geçilmiştir.
Son 4 gün ve 2 net transfer ihtiyacımız var.
Tek güvencemiz Fatih Hoca.
Umarım MC yönetimi onu üzmez, yarı yolda bırakmaz ve gerekli hamleleri yapar...

Vallahi Mustafa Cengiz yönetiminden ben de memnun değilim de futbol şubesinin bu yaz transfer dönemindeki politikasını beğenmemek için önyargılı olmak lazım. Takımın geçen sene alternatifsiz olduğu ve ligin ilk yarısında 18'de olmayan futbolcunun şampiyonluk için devşirildiği bölgeye biri yarım sezon önce 16 milyon euro'ya satılan, diğeri ligin alınabilecek tek yerli oyuncusuyla 2 önemli katkı yapılmış. Son yılların en iyi solbekinin transferi Asamoah gibi sürüncemeye bırakılmadan tamamlanmış. Takımda para sıkıntısı çıkaran, bunun yüzünden 2. devrenin hoşgeldin maçında Kayseri deplasmanına gitmeyen 34 yaşında santraforu 6 milyon euro gibi yaşına göre gayet makul bir ücretle Araplara pazarlanmış. Eksik kalan pozisyona layık görülen isimler de gayet tatmin edici, makul futbolcular. İngiltere'den yabancı oyuncu bile almak zorken İngiliz futbolcuyu, hele de Chelsea gibi takımın kaptanlığı 2 yıldır üstlenen stoperi koparmak bu transfer piyasasında yapılması en zor işlerden biri. Cahill alınamadı diye yönetime yazacak bir şey yok. Modeste Gomis'ten sonra iyi santrafor ve şartları gereği fırsat transferi. Bu fırsat transferine usulsüzlük karışırsa zaten adı Fifa'da mimlenen kulüp iyiden iyiye zor duruma düşer. Bu yüzden iyice tartılması gayet mantıklı. Modeste-stoper transferiyle takımın acil ihtiyacı sadece alternatif solbek oluyor. Linnes gibi adam varken o da birincil öncelik mi emin değilim ama hocanın haklı olarak sahada en az 1 solak istemesinden dolayı Ömer Bayram tarzı yerli ve yedek için yeterli bir solbekle transfer kapatılır. Şu ana kadar mantık olarak da icraat olarak da son yılların en verimli yaz transfer sezonlarından birini geçiriyor transfer şubesi. Yönetime futbol dışı her branşta sövebiliriz ama esasında adam gibi yönetmeye söz verdikleri tek branşta kötü iş yapmadıklarını da kabul etmemiz gerek. Tartışılacak konu futbol şubesi değil, Galatasaray'ın bir futbol kulübüne dönüştürülmesi olmasıdır. Diğer şekildeki eleştiriler fazla zorlama olarak havada kalıyor.

Rakiplerin puan kaybettiği hafta farklı kazanmak güzel ama özellikle ilk yarı oynanan oyun memnun etmedi. Daha çok bireysel beceriler ile goller bulduk. Rakip de çok zayıftı. ŞL'de Alanya gibi takım bulamayız.