2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Bu kadroyu hatirliyosundur. Hoca böyle ic Orta saha oyuncularini sever. O yüzden Kanatlara Emre Akbaba ve Belhandayi yazdim. Öyle bir 11le cikarsa sasirma yani :)

Engin Baytar - Felipe Melo - Selcuk Inan - Emre Colak (Riera)

--Elmander ------- Baros--

Efsane 11-12 sezonu kadrosu unutmak mümkün mü :) Yalnız hoca akıp giden kanatları da seviyor. Bruma, Onyekuru gibi. Hocanın gerçekten geniş bir varyasyonu var kafasında. Joker oyuncuları seviyor bu yüzden. 2 forvet gelsin tamam da adam gibi isimler olsun ses çıkarmayız. Yok Burak gibi Okaka gibi pili bitmiş oyuncuları alırlarsa o zaman sıkıntı çıkar. Umarım defans kumarı tutar hocanın. Çünkü bu defans tandemiyle ŞL'de her maç 3-4 yemeye aday bir takım oluruz eğer kolay bir grup gelmezse.

Efsane 11-12 sezonu kadrosu unutmak mümkün mü :) Yalnız hoca akıp giden kanatları da seviyor. Bruma, Onyekuru gibi. Hocanın gerçekten geniş bir varyasyonu var kafasında. Joker oyuncuları seviyor bu yüzden. 2 forvet gelsin tamam da adam gibi isimler olsun ses çıkarmayız. Yok Burak gibi Okaka gibi pili bitmiş oyuncuları alırlarsa o zaman sıkıntı çıkar. Umarım defans kumarı tutar hocanın. Çünkü bu defans tandemiyle ŞL'de her maç 3-4 yemeye aday bir takım oluruz eğer kolay bir grup gelmezse.

Hoca bu ilk 11i Sampiyonlar Ligi icin düsünüyor. Deplasmanlarda bu kadroyla daha cok is yaparsin hizli kanatlar yerine.
Hocaya güvenim sonsuz. Bu defans tandemini düsünerek zaten iki Forvet istiyor. Defansi o öndeki iki Forvetten baslaticak. Pres yapicak.
Dikkat edersen arkandai Emre Akbaba - Ndiaye - Fernando - Belhanda hepsi pres yapan ve mücadele eden oyuncular ama ayni anda teknikleride cok iyi.
Bu ilk 11i görmeyi sabirsizlaniyorum.

Hoca bu ilk 11i Sampiyonlar Ligi icin düsünüyor. Deplasmanlarda bu kadroyla daha cok is yaparsin hizli kanatlar yerine.
Hocaya güvenim sonsuz. Bu defans tandemini düsünerek zaten iki Forvet istiyor. Defansi o öndeki iki Forvetten baslaticak. Pres yapicak.
Dikkat edersen arkandai Emre Akbaba - Ndiaye - Fernando - Belhanda hepsi pres yapan ve mücadele eden oyuncular ama ayni anda teknikleride cok iyi.
Bu ilk 11i görmeyi sabirsizlaniyorum.

İnşallah senin dediğin gibi çıkar renktaş, ben yanılmaya hazırım yeter ki takım iyi yerlere gelsin :) Çabamız Galatasaray.

Forvet de defans da şart oğlu şart. Birini kapatsan diğeri açık kalıyor. Modeste için üzülmedim çünkü ne olursa olsun ne vereceği kesin değildi. Bize kesinlikle 1 hızlı, 1 tane de normal forvet lazım. Herşey çok güzel gidiyor bizim için, 2-3 ekleme ile belki de hayal bile edilemeyecek bir takım olucaz bu lig için. Ama bunların müsebbibi Fatih Terim’dir. Şampiyonlar ligi için çok istekli ve ligde de “benim olduğum yerde patron benim” diyerek ağır basıyor rakiplerine. Ben burda yönetime övgü getiremem, hatta herşeyin bu kadar güzel gitmesinin yan etkisi olarak malesef diğer bütün branşları hepten boşlayacaklar(ki zaten boşladılar da).

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Feghouli bu yaz Galasaraydan ayriabilir. Oyuncuyla ilgilenin Külüpler Olmpyiacos, Rennes ve Dynamo Kiev.

(Yabanci Kaynak)

Ben ŞL için Feg'in kadroda kalmasını hatta artık yavaş yavaş cddi anlamda rotasyona dahil edilmesi gerektiğini savunuyorum.

Onyekuru'yu 2.hızlı forvet olarak düşünmeliyiz bence. Bu yüzden bana kalsa 1 forvet alırım 1 de hızlı stoper. Çünkü ŞL' de hızlı forvetlere karşı bu savunma tandemiyle sıkıntılar yaşarız Allah korusun. Keşke Denayer'i alabilseydik yine. En azından onun gibi süratli bir stoper lazım takım.

Bugünkü maça gelecek olursak Belhanda iyi top oynadı gerçekten. Emre ve Ndiaye'nin gelişi en çok ona yarayacak bence.

Umarım kaliteli 1.sınıf forvet ve stoper alabiliriz.
Allahım güldür yüzümüzü :)

Sen yönetimin avukatı mısın..? :) Senin kadar okuyorum elbette bu tarz haberleri ama durumu hukuki açıdan araştırmak benim görevim değil, işlerini düzgün yapmak onların görevi:) günlerdir ilgileniyorsun bu adamla haksız fesih olduğunu bugün mü anladın..?:) eğer haksız fesihse zaten yaklaşmazsın, sana bunları anlatabilecek hukukçuların vardır diye tahmin ediyorum. Transfer bitti bitecek haberleri çıkarken, hatta belki de transferde gerçekten sona gelmişken aaa haksız fesih olabilir belki biz bu riske girmeyelim demek tam anlamıyla plansızlık ve iş bilmezliktir:) Bu da bizim yönetimin en iyi olduğu alan.

Drogba'nın durumuna benzer bir durum olduğu söyleniyor. Yani haksız fesih olmayabilir, öyle bir durumda Fifa da muhtemelen oyuncunun tarafında yer alır, oyuncunun hakkını gözetir. Drogba alınırken başkan Ünal Aysaldı:) Bugünkü yönetim olsa muhtemelen bu çetrefilli iş biz buna bulaşmayalım der Drogba topuna da girmezlerdi:)

Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olunca ne güzel. Vur abalıya. Yetmedi yine vur.
Adamı alsak, FİFA haksız fesih dese, gene vur yönetime. Almasak yine vur, beceriksizsiniz diye...
Araştırırsan (bu işler hukuksal boyutta bir gazete küpürü okumaya benzemez) vur, araştırmazlarsa yine vur...
Ne güzel taraftarlık...
Senin gibi her fırsatta yönetime sallamak için bekleyeceğime avukatları olurum daha iyi...

Modeste veya benzeri kalitede bir oyuncuyu normal yollarla alamayız zaten. Buna maddi gücümüz de yetmez, ligimizin kalitesi de. Alamamak kimsenin suçu olamaz, tam tersi alabilmek büyük başarı olur. Gelecek santrafor sıradan biri olacaksa gelmesin daha iyi.

UEFA ile zaten papaz durumdayız en ufak hata yapma lüksümüz yok. Modeste konusunda en kücük bir risk varsa bile uzak durmak lazım. Şampiyonluk şansımız bu sene de yüksek görünüyor Şampiyonlar liginden gelecek parayı riske atamayız. Borcumuzun onda birini sadece bu sene oradan alacagız.

Feghouli'yi umarım gönderebiliriz, kanatlarda Garry Rodriguez, Henry Onyekuru, Sinan Gümüş, Muğdat Çelik bence yeterli, Yunus Akgün'de zaman zaman şans bulacaktır. Orta alanda Fernando, Ndiaye ve Emre üçlüsü çok iyi görünüyor, Belhanda'da bu üçlüyle rotasyona girer. Forvet ve stoper transferi yapabilirsek şampiyonlar liginde grubu göre şansımız olabilir.

Son düzenleme:
Diafra Sakho ismi en cok konusulan isim su anda. Ama nasil olur bilmiyorum daha 2018 Ocak ayinda West Hamdan, Rennese gitmis 10 Milyon Euro gibi bir bonservisle.
Henüz 28 yasinda. Rennes kiralarmi orasi muamma.

Rennesin Ligue 1deki ilk iki macinda ilk 11 baslamis, ama iki gün önceki Rennesin lig macinda kadroya bile alinmamis (sakatlik, cezali durumu yok )
Bu transfer ihtimalini dahada güclendiriyor 3-|

Diafra Sakho ismi en cok konusulan isim su anda. Ama nasil olur bilmiyorum daha 2018 Ocak ayinda West Hamdan, Rennese gitmis 10 Milyon Euro gibi bir bonservisle.
Henüz 28 yasinda. Rennes kiralarmi orasi muamma.

Rennesin Ligue 1deki ilk iki macinda ilk 11 baslamis, ama iki gün önceki Rennesin lig macinda kadroya bile alinmamis (sakatlik, cezali durumu yok )
Bu transfer ihtimalini dahada güclendiriyor 3-|

Sakho bizi performansiyla mutlu eder mi sanmıyorum.
Tammy Abraham daha da heyecanlandırıyor beni...

Mehmet Demirkol: “Galatasaray için Cahill Modeste gibi isimler var. Eğer böyle isimler de gelecekse yani yenilmezler. Yenemezsiniz. Baksana Belhanda, Ndiaye, Fernando, Rodrigues. Kanatların zaten hepsi iyi bekler falan. Arkada zaten Muslera var”.
Gördüğüm en hoşuma giden yorumdu, “yenilmezler ki, yenemezsiniz”.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sakho, Okaka falan gelecekse ciddi söylüyorum transfer yapılmasın. Eren - Onyekuru yaparız forveti. Boşa gidecek paramız yok çer çöpe. Sonra bir de onu göndermek için uğraşacağız falan. Ya Modeste ayarında kaliteli bir forvet alınsın ya da hiçbir oyuncu alınmasın. Yani sırf transfer yapılmak için yapılmasın. Sonra ceremesini biz çekiyoruz.

Alınabilirse şu isimler olabilir kiralık;

Moise Kean
Falcao
Aboubakar
Niasse
Marega
Tammy Abraham
Welbeck
Chicharito
Origi

Bunlardan 1'i gelsin kafi.

Son düzenleme:
Sakho, Okaka falan gelecekse ciddi söylüyorum transfer yapılmasın. Eren - Onyekuru yaparız forveti. Boşa gidecek paramız yok çer çöpe. Sonra bir de onu göndermek için uğraşacağız falan. Ya Modeste ayarında kaliteli bir forvet alınsın ya da hiçbir oyuncu alınmasın. Yani sırf transfer yapılmak için yapılmasın. Sonra ceremesini biz çekiyoruz.

Alınabilirse şu isimler olabilir kiralık;

Moise Kean
Falcao
Aboubakar
Niasse
Marega
Tammy Abraham
Welbeck
Chicharito
Origi

Bunlardan 1'i gelsin kafi.

Bence basına yansımayan biri olacak. Ya da az konuşulan.
Bu listede Falcao maliyet olarak zor. Kalanlardan Aboubacar ve Niasse gözüme güzel görülüyor açıkçası...

Niasse
Okaka
Diouf

3 aday varmış şu anda..

Bence 3 isim de 1.forvet olacak isimler değil.
Niasse 2.forvet olarak çok isterim.
Ama 1.forvet Modest, Falcao, Abubakar tarzı first class bir golcü olmalı.

Siz ne dersiniz ?