2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Bende Forvet bekliyorum. Bilgisayar basinda refresh yapiyorum saniye basi.

TL konusuna gelince, galiba yurt disindan gelen ( gurbetci ) Futbolculara TL maasi kabul ettiremiyolar. Ömer Bayramda, Emre Akbabada yurt disi dogumlu.

Sonuçta Türkler yani. İkisi de milli oyuncular. Yurtdışında doğsalar ne olacak sanki orada mı yaşıyorlar? Yönetim bu konuda da çuvalladı. Yedek sol beke para var ama forvete yok bravo yani.

Benim anlamadığım, altyapıdan Ömer Bayram kadar oynayabilecek bir tane adam çıkmıyor mu? Şu zamanlarda kullanmayacaksak bu altyapı niye var? Dakika başı FFP diyip Akhisar'ın sol bekine 400 bin euro vermek bana çok komik geliyor.

Bizimle adı anılan Sakho'yu Bursa almış.Grosicki de imzalar atılacakken telefonla görüşeceğim deyip kaybolmuş ortalıktan.

Yahu transferi buradaki insanlar mı yapmadı? İsteyen Mustafa Cengizi över,sever. İsteyen Wagneri beğenir. İnsanlara saldırıp kendini önemli hissetmek isteyenler için daha iyi mecralar var
Sanırım kimse memnun değildir forvet alınmamasından. Ama yok gruptan çıkamadık yok bittik öldük demeye gerek yok.Ben Onyekurunun santraforda bizi şaşırtacak bir performans gösterebileceğini düşünüyorum. Takım santrafor ve stoperi kendi içinden halledebilirse müthiş bir talım.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu yönetimin bu zamana kadar hangi konuda planı oldu ki transfer konusunda olsun. Ali Uras'tan beri yönetimleri gördüm. Açık ara en beceriksiz yönetim budur. (En kötü değiller belki, bunu zaman gösterecek) Bu kadar çöp biraraya nasıl toplanmış hayret. Bunları seçenlere de, destekleyenlere de yazık. Galatasaray, Fatih Terim bu insanları haketmiyor.

Yönetimle birlikte basının ve gazeteci diye geçinenlerin de rezillikleri ortaya çıktı yine. 1 günde Fener’e de BJK’ye de bize de 3 transfer yapıp iptal ettiler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sezon başından beri takımımız;

Abel Hernandez
Balotelli
Falcao
Niasse
Welbeck
Modeste
Okaka
Love
Cornelius
Burak

gibi isimlerle anıldı. Ama alınan forvet oyuncusu: 0

Koca sezona forvet rotasyonunda sadece Eren'le giren yönetimi alkışlıyoruz.

İstediğimiz tek şey; yalan söylemeyin!

Daha iki gün önce "2 santrafor alacağız" diyen biri şimdi "transferi kapattık" diyemez. Saraya otobüs kaldırmaya benzemez bu işler. Çocuk oyuncağına çevirdiniz. Dursun'dan farkınız yok.

Neymiş efendim Modeste'te sorun çıkmış. O adam sorunlu olmasa zaten yaklaşamazdınız. Son gün mü kafanıza dank etti? Ya da medyayı/taraftarı oyalamak işinize mi geldi?

Demek Maicon da gitse Şampiyonlar Ligine Ahmet Çalık ile çıkacakmış bunlar. Siz Galatasaray'ın Avrupa vizyonunu hiç anlayamamışsınız. Yol yakınken bırakın gidin. Amatör branşları da rezil ettiniz, hiçbir şeye faydanız yok.

Fatih Hoca, Allah izin verir forvet olmadan lig şampiyonu olur ve yine Allahın izniyle Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkarsa kulübü üstüne yapalım...

Ama önce beceriksiz, çapsız ve iş bilmez MC yönetiminden kurtulalım!

Bu rezillikleri yaşamasan evvel uyardık Perşembe’nin gelişi Çarşamba’dan belli dedik yangıncı tayfa dediler. Önemli olan kalemize golü yemeden önlem almaktı, şimdi sövsen ne yazar olan olmuş. Fener bile son dakika transferi yapıyor UEFA’da olduğu halde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Çapsız, vasıfsız, iş bilmez ve YALANCI yönetim hem Fatih Hoca'yı hemde bizi uyuttu ve kandırdı!
Milyonlarca insanı hayal kırıklığına uğrattınız yazıklar olsun!