Şu piyasada bonservisle oyuncu alamayacağımız aşikar. Ama ŞL vizesi dahi alamamış Fenerbahçe'nin Slimani gibi ortalama üstü santraforu öyle böyle getirdiği ortamda, 2 santrafor istiyorum diyen adamın eline Eren'i vermek büyük bir yönetim başarısızlığıdır. Bundan sonra gelecek her türlü başarı sadece Terim ve topçularına, başarısızlık yönetime yazar. 2011-12'deki Selçuk-Melo birlikteliği gibi 2 orta saha oyuncumuz golde çift haneleri zorlamazsa toplam golde oldukça sıkıntılı günler geçireceğimiz ortada. Adam geçen sene devrede takım aldı, tek transferle şampiyon yaptı, maşallah öyle bir yapı var ki Galatasaray'da her sene yeni bir meydan okuma için fırsat yaratıyorlar. Şimdi de bekliyorlar bakalım adam santraforsuz şampiyon olacak mı diye. Benim için ferah, güvenim tam. Efsane Terim bu kadroyla dahi bizi utandırmayacak, adına yaraşır top oynatacaktır ama bu saçmasapan santraforsuzluk pek tabii ki bir yerde başımıza sıkıntı aşacak. Oraları nasıl geçeceğimiz de biraz şans, çokca yetenek olacak. Sonuçta sıkıntılı bir sezon olsa da stresin, sıkıntının Fatih hocanın üstünden alınması içimi rahatlatıyor. Bundan sonra kötü ne olursa vebali bu yönetimin üzerinde. Hele böyle sağ cebinden alıp sol cebine uzatmazken bir de geçen yılki gibi, Oktay hocanınki gibi maaş krizi filan çıkarsa tam patlarlar. O zaman Terim'in Galatasaraylı olmadığına da kimseyi ikna edemezler.