2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Transfer dönemi resmen kapandı. Mustafa Cengiz ve yönetimi büyük hayal kırıklığı yaşattılar. Kaliteli bir forvet alsalar efsane olacakken, verdikleri sözü tutmadıkları için, Fatih Hocanın isteklerini yerine getiremedikleri için kestane oldular.

Evet takımımızı ve yönetimimizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Lakin bundan sonra başarısızlıkta tek suç yönetimindir.

En kötü gün bugünse; "Daha Yüksek Sesle" Bugün de Galatasaray!

FB ve BJK iyi kötü eksiklerini giderdi ama biz golcüsüz kaldık. Emeği geçenlere hakkım varsa helal etmiyorum.

Golcüsüz kalmaktan daha da kötüsü şu; bu hafta başına kadar ligde rüzgar bizim arkamızdan esiyordu. FB 3 haftada 2 yenilgi almış. Taraftar "Bu kadrodan bir şey olmaz" havasında... BJKliler ise "Bu orta sahayla ne yapacağız?" hesabında idi. Biz ise 3/3 ile lige başlamış, ligin en iyi orta sahasına sahibiz. Rakip takım taraftarları bile "GS iyi bir golcü alırsa ligi rahat götürür" görüşünde idi.

Şimdiyse manzara tamamen tersine döndü. FB eksiklerini kapattı. Zaten ALi Koç ile havayı belli bir ölçüde almış taraftarlar, bu hamleler ile iyice umutlandı. BJK de imkanlar doğrultusunda eksik bölgeleri güçlendirdi. Taraftar artık geleceğe daha pozitif bakıyor. Biz ise ligin gol kralını sattık ve yerine kimseyi alamadık. Şimdi taraftar isyanda...

Tüm bunların üstüne, bu hafta Trabzon deplasmanında puan kaybı gelirse seyreyleyin cümbüşü!.. Yönetim kendi eliyle arkamızdan esen rüzgarı önümüze çekti. O rüzgar bize şampiyonluk yolunda çok lazımdı. Geçen sezon ilk 8 haftadaki rüzgar ile topladığımız puanlar olmasa, sene sonu şampiyonluk mümkün değildi. Üstelik bu sene ŞL de var.

Allah sonumuzu hayretsin.

Verilen sözler tutulmadı, hoca desteksiz bırakıldı, taraftara yalanlar söylendi, pişkin pişkin gülündü. Bana saygı göstermeyene, taraftara saygı göstermeyene ben de saygı göstermem. 5 para etmez beceriksiz herifler. Şu takımda X bir hoca olsa ortaya çıkacak tabloda sizin yüzünüze bile tükürmez kimse. Allah hocamın yardımcısı olsun, umarım yarın ki basın toplantısında çıkar bunlara giydirir de bizim at gözlüklü taraftarımız da anlar olayın ciddiyetini.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu yönetim iş bitiricilik konusunda Galatasaray tarihinin en zayıf yönetimi,borçları kapatıyoruz ayağına bu zayıf yönlerini kabul ettirmeye çalışıyorlar.Aynı şey diğer branşlardada geçerli.Bunların eline çok büyük bütçeler versen bile vizyonlarının gereği olarak hep düşük profilli hamleler yaparlar.Kongre üyeleri Galatasaray'a sahip çıkmalı,oy verip susma zamanı değil ..

Şu piyasada bonservisle oyuncu alamayacağımız aşikar. Ama ŞL vizesi dahi alamamış Fenerbahçe'nin Slimani gibi ortalama üstü santraforu öyle böyle getirdiği ortamda, 2 santrafor istiyorum diyen adamın eline Eren'i vermek büyük bir yönetim başarısızlığıdır. Bundan sonra gelecek her türlü başarı sadece Terim ve topçularına, başarısızlık yönetime yazar. 2011-12'deki Selçuk-Melo birlikteliği gibi 2 orta saha oyuncumuz golde çift haneleri zorlamazsa toplam golde oldukça sıkıntılı günler geçireceğimiz ortada. Adam geçen sene devrede takım aldı, tek transferle şampiyon yaptı, maşallah öyle bir yapı var ki Galatasaray'da her sene yeni bir meydan okuma için fırsat yaratıyorlar. Şimdi de bekliyorlar bakalım adam santraforsuz şampiyon olacak mı diye. Benim için ferah, güvenim tam. Efsane Terim bu kadroyla dahi bizi utandırmayacak, adına yaraşır top oynatacaktır ama bu saçmasapan santraforsuzluk pek tabii ki bir yerde başımıza sıkıntı aşacak. Oraları nasıl geçeceğimiz de biraz şans, çokca yetenek olacak. Sonuçta sıkıntılı bir sezon olsa da stresin, sıkıntının Fatih hocanın üstünden alınması içimi rahatlatıyor. Bundan sonra kötü ne olursa vebali bu yönetimin üzerinde. Hele böyle sağ cebinden alıp sol cebine uzatmazken bir de geçen yılki gibi, Oktay hocanınki gibi maaş krizi filan çıkarsa tam patlarlar. O zaman Terim'in Galatasaraylı olmadığına da kimseyi ikna edemezler.

Bazen neden ayni dusunmedigimizi veya dusunmek istemedigimizi anlayamiyorum. Simdi herkes Fatih Hocaya destek verilmedi yari yolda birakildi demis ama onemli bir konuyu atlayip olaylari saptirmamamiz gerekmiyor mu ?

Fatih Terimin onayi olmadan Gomisi bu kulupten gonderecek adam daha Annesinin karnindan dogmamisken, gonderenin Fatih Hoca olmadigini dusunup ve bunun uzerinden yonetime sallamak neyin nesidir.

Gomisin gonderilme hatasi kesinlikle Fatih Terimindir. Ha Gomisin yerine oyuncu alinmamasi ise yonetimin hatasidir.

Lutfen Once Elma ve Armutlari ayiralim arkadaslar.

Bazen neden ayni dusunmedigimizi veya dusunmek istemedigimizi anlayamiyorum. Simdi herkes Fatih Hocaya destek verilmedi yari yolda birakildi demis ama onemli bir konuyu atlayip olaylari saptirmamamiz gerekmiyor mu ?

Fatih Terimin onayi olmadan Gomisi bu kulupten gonderecek adam daha Annesinin karnindan dogmamisken, gonderenin Fatih Hoca olmadigini dusunup ve bunun uzerinden yonetime sallamak neyin nesidir.

Gomisin gonderilme hatasi kesinlikle Fatih Terimindir. Ha Gomisin yerine oyuncu alinmamasi ise yonetimin hatasidir.

Lutfen Once Elma ve Armutlari ayiralim arkadaslar.

Mehmet Bey, Gomis satıldıktan sonra forvetsiz kalacağını bilse hoca satılmasına müsade eder miydi?
2 forvet alacağız diyip yalan söyleyen Albayrak ve başkanı beceriksiz MC hocayı kandırmışlar!
Azıcık gözünüzü açın!

Bugune kadar yönetimi eleştirmedim hep nedenleri vardır dedim haklılardır dedim ama bu saaten sonra İnancınız olsun derhal İSTİFA ETMELİDİRLER.Yönetim etmiyorsa Fatih Terim istifa etmelidir bunların maşası olmamalıdır.

Gomis satıldıktan sonra oyuncu alınmayacağını bilse de hoca Gomis'i gönderirdi. Arkadaşlar Gomis dediğimiz arkadaş geçen yıl tüm takım tıpış tıpış Kayseri deplasmanına giderken son antrenmanda nedensizce sakatlanıp deplasmanı asan bir futbolcumuzdu. Daha Fatih hocanın 2. maçıydı. Sonra bu arkadaşımız ilk 6 takımlara karşı Trabzon'a 1 tane gol atabilmesine, bilhassa Garry Rodrigues tarafından yavrusunu emziren inek misali beslenmesine ve en önemli yerlerde penaltıdan feragat etmeyip neredeyse takımı şampiyonluktan edecek noktaya gelmesine rağmen, bundan önceki tarihin en kötü 2-3 yönetimlerinden birinin verdiği maaş zammı sözünü FFP'yle titreyen yeni yönetime iletip olmayınca da kalpazan menajerini araya sokacak kadar tiynetsiz bir arkadaş. Hayat tecrübeyle sabit. Biz sezona başlayıp en ufak bir maaş sıkıntısı yaşadığımız anda bu arkadaşın dinmek bilmeyen ağrı-sızıları yeniden baş gösterecekti. Sizce böyle bir adamı takımda tutmak için bir neden var mı? Gomis'in gitmesi ve Burak'ın gelmemesi emeği, isteği kim varsa bu transfer döneminde yapılan en güzel iki işti.

Sadece son 2 haftada 10 tane santraforun adı geçti, bir tanesi bile kulübe kazandırılamadı. Bundan sonra top yönetimin ağzında atıyor. Biz golü yersek de Terim'den, topçulardan önce yönetim o topu ağlardan çıkartacak. İsteyerek ya da beceriksizlikten belki son 20 yılın tek karlı transfer sezonunu geçirten bu yönetim orta vadedeki olası kötü gidişte de bu başarısızlığın 1 numaralı vebali olacaktır. Onların tek savunması Belhanda-Feghouli'ye teklif geldi ama oyuncular gitmek istemedi olabilir, haklı da bulurum. Gelgelelim ŞL'den elenmiş, 10 yıldır da o platformun kapısından girememiş Fenerbahçe Premier Lig'de herhangi bir takımın 3. santraforunu 1.5 milyon euro'ya kiralayıp senin son 2 gündeki tek çaren Vagner Love oluyorsa burada ciddi bir yönetim başarısızlığı var demektir.

Mehmet Bey, Gomis satıldıktan sonra forvetsiz kalacağını bilse hoca satılmasına müsade eder miydi?
2 forvet alacağız diyip yalan söyleyen Albayrak ve başkanı beceriksiz MC hocayı kandırmışlar!
Azıcık gözünüzü açın!

Nihat Bey, Fatih Terimin agirligi yonetimi 4 le carpar 8 le boler, Hic bosuna tersini dusunmeyin. Ffp ye gore elimizde ki rakam belliydi. O rakama millet Modesteleri getirdi, Niasseleri bitirdi. Fatih Terimde eldeki paranin bilincindeydi. Kaldi ki o para Gomisin satilmasina ragmen 3.5 m Euro idi. Belki de hic kalmamistir. Bilmiyoruz.

Danisikli dogus yaptilar sadece. Fatih Hoca Gomisten sonra kimsenin gelmeyecegini belki de adi gibi biliyordu. Cok acil bir satis gerekiyordu o an Gomisten baska ihtimal yoktu ve Fatih Hoca onay verdi.

Eger aksi bir durum varsa ciksin aciklasin Fatih Terim. Desin ki beni kandirdi yonetim. Durustluk bunu gerektirir. Ama inanin hicbir zaman boyle bir aciklama asla yapmayacak. Onayi kayitsiz sartsiz kendisi verdi. O riske kendisi girdi. Cunku karsisinda muhatap yonetim degil Ffp idi.

Nihat Bey, Fatih Terimin agirligi yonetimi 4 le carpar 8 le boler, Hic bosuna tersini dusunmeyin. Ffp ye gore elimizde ki rakam belliydi. O rakama millet Modesteleri getirdi, Niasseleri bitirdi. Fatih Terimde eldeki paranin bilincindeydi. Kaldi ki o para Gomisin satilmasina ragmen 3.5 m Euro idi. Belki de hic kalmamistir. Bilmiyoruz.

Danisikli dogus yaptilar sadece. Fatih Hoca Gomisten sonra kimsenin gelmeyecegini belki de adi gibi biliyordu. Cok acil bir satis gerekiyordu o an Gomisten baska ihtimal yoktu ve Fatih Hoca onay verdi.

Eger aksi bir durum varsa ciksin aciklasin Fatih Terim. Desin ki beni kandirdi yonetim. Durustluk bunu gerektirir. Ama inanin hicbir zaman boyle bir aciklama asla yapmayacak. Onayi kayitsiz sartsiz kendisi verdi. O riske kendisi girdi. Cunku karsisinda muhatap yonetim degil Ffp idi.

Yapamaz çünkü zor durumda bırakmak istemez.
Bende isterim çıksın her şeyi tek tek açıklasın.
Ama o yapmaz böyle bir şey.
Bunun dürüstlük ile alakası yok.
Size de kesinlikle katılmıyorum.
Fatih hoca sözü almadan asla göndermezdi.
Forvet istiyorum diye bas bas bağırmazdı.
Albayrak bile 2 forvet transferi yapacağız dedi.
Fatih Hoca sürprizleri sever dedi.
Kendileri sürpriz yaptı ve forvet alamadılar hocaya.
Boşuna algı falan yapmayın yani...

Yapamaz çünkü zor durumda bırakmak istemez.
Bende isterim çıksın her şeyi tek tek açıklasın.
Ama o yapmaz böyle bir şey.
Bunun dürüstlük ile alakası yok.
Size de kesinlikle katılmıyorum.
Fatih hoca sözü almadan asla göndermezdi.
Forvet istiyorum diye bas bas bağırmazdı.
Albayrak bile 2 forvet transferi yapacağız dedi.
Fatih Hoca sürprizleri sever dedi.
Kendileri sürpriz yaptı ve forvet alamadılar hocaya.
Boşuna algı falan yapmayın yani...

Nihat Bey yapma etme gozunu seveyim. Fatih Terim kucu kucu dese, butun yonetim ardina duser. Hele hele Abdurrahim Albayrak ne tiynette bir insan oldugunu az cok biliyorsunuz.

Uefa kriterlerine gore acilen satilmasi gereken bir oyuncu soz konusuydu. Fatih Hocaya dediler ki suan icin tek teklifin oldugu veya gitmeye gonullu olabilecek oyuncu Gomis, o da gonderin dedi. Gomisi yeni bir forvet satin almak icin sattigimizi dusunmek taraftari kizdiriyor ama bu isin asli oyle degil. Gomisin satilmasina ragmen elde 1 m Euro bile kalmamissa siz kimi nasil aliyorsunuz ?

Belhanda ve Feghouli acaba gitmek mi istemediler yoksa Fatih hoca, yeni bir forvet alinmayacagini bile bile riske girip Gomisin gitmesine onay mi verdi ?

Nihat Bey yapma etme gozunu seveyim. Fatih Terim kucu kucu dese, butun yonetim ardina duser. Hele hele Abdurrahim Albayrak ne tiynette bir insan oldugunu az cok biliyorsunuz.

Uefa kriterlerine gore acilen satilmasi gereken bir oyuncu soz konusuydu. Fatih Hocaya dediler ki suan icin tek teklifin oldugu veya gitmeye gonullu olabilecek oyuncu Gomis, o da gonderin dedi. Gomisi yeni bir forvet satin almak icin sattigimizi dusunmek taraftari kizdiriyor ama bu isin asli oyle degil. Gomisin satilmasina ragmen elde 1 m Euro bile kalmamissa siz kimi nasil aliyorsunuz ?

Belhanda ve Feghouli acaba gitmek mi istemediler yoksa Fatih hoca, yeni bir forvet alinmayacagini bile bile riske girip Gomisin gitmesine onay mi verdi ?

Fatih hoca öyle bir riske girse neden 2 forvet alın diye bas bas bağırdı?

Fatih hoca öyle bir riske girse neden 2 forvet alın diye bas bas bağırdı?

Kime bagirdi :) Basin toplantisi mi duzenledi ? hadi bir sekilde sesini duyurdu diyelim. Hoca arada kalmasin diye bu yonetim her tepkiyi uzerine cekmeyi razi olmus olabilir. Bence kasamizda Ffp den dolayi 1 Euro bile yoksa sasirmam. Kim biliyor % 100 su kadar paramiz var kasada ? Kiralik bile Ffp'den sayiliyorken. Eksi yonde yapacaginiz hamle sizi gelecek yil avrupadan men edecekken,

Butun bunlari sizden benden iyi bilen Fatih Hocanin oyuncu gonderme tasarrufu olarak dusunuyorum ben Gomis Hamlesini. Hem de hic forvet alinmama ihtimalini bilmesine ragmen.

Gomis'in satılma sebeplerinden birisi de Emre transferinden sonra kulübün bonservis olarak ciddi eksiye düşmesi. Bütün plan bedelsiz Modeste üzerinden yapıldı. Hocaya güvence verildi ama Modeste patlayınca takım forvetsiz kaldı. Hem forvetsiz kalıp, hem Emre Akbaba yüzünden FFP'de açık vermektense yönetim en azından açık vermemeyi tercih etti. Başka bir forvet de bulamadı çünkü Haziran başında sürekli dile getirdiğimiz vizyona sahip değiller ve kriz yönetimleri de görüldüğü üzere 0. Hoca bugüne kadar kimsenin üstünü çizmedi Galatasaray'da. Gomis'i de çizmezdi kimse merak etmesin. Basının gazına gelip, Gomis parasını almadı da o yüzden Kayseri'ye gitmedi falan demeyin lütfen. Geldiğimiz durumdaki tek çıkarım "Başarı Fatih Terim'in, başarısızlık yönetimindir."

Son düzenleme:
Gomis'in satılma sebeplerinden birisi de Emre transferinden sonra kulübün bonservis olarak ciddi eksiye düÅŸmesi. Bütün plan bedelsiz Modeste üzerinden yapıldı. Hocaya güvence verildi ama Modeste patlayınca takım forvetsiz kaldı. Hem forvetsiz kalıp, hem Emre Akbaba yüzünden FFP'de açık vermektense yönetim en azından açık vermemeyi tercih etti. BaÅŸka bir forvet de bulamadı çünkü Haziran başında sürekli dile getirdiÄŸimiz vizyona sahip deÄŸiller ve kriz yönetimleri de görüldüÄŸü üzere 0. Hoca bugüne kadar kimsenin üstünü çizmedi Galatasaray'da. Gomis'i de çizmezdi kimse merak etmesin. Basının gazına gelip, Gomis parasını almadı da o yüzden Kayseri'ye gitmedi falan demeyin lütfen. GeldiÄŸimiz durumdaki tek çıkarım "BaÅŸarı Fatih Terim'in, baÅŸarısızlık yönetimindir."

Noktayı koymuş Furkan.
Altına imzami atıyorum.
Allah Fatih Hoca ve teknik ekibinin yardımcısı olsun inşAllah...

Takımdan gidenler için nasıl haber yaptırdıklarını biliyoruz. Mahmuti, Whalen vs çoğaltılır. Bu bağlamda Furkan Bey'e katılıyorum.
Gomis hakkındaki haberlere inanmıyorum. Ama inanmak işimize geliyor. Çünkü gol kralını 6 milyona satmak -hele ki rakipler voleyi vurmuşken- çok incitici olurdu. Gomis şöyle böyle diyerek rahatlıyoruz.
Emre'nin bonservisi için satıldıysa artık Emre transferinin de bir anlamı kalmadı.
Gelen gideni aratıyor ne yazık ki, bu yönetim gitse yerine yine bunlar gibiler gelecek. Anlayış değiştirmek gerek.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ndiaye umarım 11 başlar bugün. Ayrıca sinmeyen, ısıran bi oyunla oynamalıyız deplasmanda. Hocama ve talebelerine başarılar. Umarım maç sonu verip veriştirir basın toplantısında yönetime.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ligdeki maçlarda şöyle bir kadro istiyorum.

Fernando Muslera
Mariano -------------- Maicon -------------- Serdar Aziz -------- Yuto Nagatomo
------------ Fernando Reges -----------
Emre Akbaba ---------------------- Badou Ndiaye ----------------- Garry Rodrigues
--------- Eren Derdiyok ------ Henry Onyekuru ---------​

İçerideki maçlarda böyle bir kadroyla çıkabiliriz. Deplasmanda tek forvetle çıkarız. Eğer gole ihtiyacımız varsa yine yukarıdaki kadroyu oynatabiliriz.