2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Son Gün transferleri hep vardi. Cok sevdigimiz Ünal Baskanda,son gün Dzemaili ve Pandev gelmisti :)
Daha sonra son gün: Nigel De Jong, Grosskreutz, Sigthorsson.

Say say bitmez...

Gross gelmiş miydi ?
Ya da Sight?
Ünal Aysal Drogba ve Sneijder'i de getirmişti ŞL'de iken.

29 gol atmış 33 yaşındaki Bafetimbi Gomis’i satıp, 35 yaşındaki Vagner Love’ı transfer ederek, aynı zamanda rakibinin gol makinesi Burak Yılmaz’ı almasını da sağlıyorsan; çapsızsın, vizyonsuz ve iş bilmezsin!

Başka yoruma da gerek yok !!!

Ya Modeste diyorsun, hukuksal sıkıntılar var diyorsun da bunun böyle olacağı belli değil miydi ? Niye son 2 gün kala olmadı diyorsun , ne diye B planı yapmazsın ? Ben de Cornelius falan istediğini sanmıyorum Fatih hocanın. Modeste vs gibi isimlerin alternatifi Cornelius olamaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son Gün transferleri hep vardi. Cok sevdigimiz Ünal Baskanda,son gün Dzemaili ve Pandev gelmisti :)
Daha sonra son gün: Nigel De Jong, Grosskreutz, Sigthorsson.

Say say bitmez...

Renktaşım onları da eleştirdik zaten. Biz bu hataları yapmayacak diye bu yönetime destek çıktık aynı hataları onlar yapıyor. Gomis'in zam konusu aylardır bilinen bir şeydi. İlla zam istiyorsa 1 ay öncesinden gönderirdin aynı paraya. 1 ayda B planını ayarlar transferleri yapardın. Sen rahat rahat 3 ayda yapmıyorsun transferi ama takımın en önemli mevkisini 2 gün içinde çözmeyi bekliyorsun. Son 2 gün içinde alınan oyunculardan kim bize ne fayda verdi? O saydığın oyuncuların çoğu 5 maç bile oynamadı zaten.

Son güne kadar beklersen panik transferi yapacağım diye hem yönetim strese girer hem taraftar girer. Buna ne gerek vardı? Vallahi dünkü kuraya sevinemedim ya sevincim kursağımda kaldı bu beceriksizler yüzünden.

Son düzenleme:
Hocam Vagner Lovedan, Necati Ates performansi alir bayada faydali olur.
Önemli olan birinci Forvet transferiydi

Yok yok Jardel performansı alacakmış bastonlu Vagner'den.

Şu rezilliğe rağmen hâlâ yönetimi savunma, Pollyannacılık oynama derdindesiniz. MC size maaş mı veriyor nedir? Bu ne biatçılık arkadaş! Ülkenin başına ne geliyorsa bu kraldan çok kralcılık anlayışından geliyor zaten.

29 gol atmış 33 yaşındaki Bafetimbi Gomis’i satıp, 35 yaşındaki Vagner Love’ı transfer ederek, aynı zamanda rakibinin gol makinesi Burak Yılmaz’ı almasını da sağlıyorsan; çapsızsın, vizyonsuz ve iş bilmezsin!

Başka yoruma da gerek yok !!!

Sorunumuz aynen budur. Şu Fikret Orman'a rica etseydik, 1 haftada bizim transferi bitirirdi. Adam bulmuş bizimkileri, eldekileri kakalıyor.

Emre Akbaba, Nagatomo ve Onyekuru transferleri Fatih Terim transferidir. Yönetim hiç sahiplenmesin. Hele de Emre Akbaba'yı. Onlara kalsa çoktan Fenerbahçe topçusuydu. Ama Akhisarın rotasyon topçusu Muğdat, 32 yaşında 1.8 € verilen Donk ve vasat Cornelius yönetim transferidir...
Alıntı...

Her başarı Fatih Hoca'nın,başarısızlık ise yönetimindir !!!

Öyle bi hale geldi ki lig , sabah Fener’e gülerken öğlen biz kepaze olduk , akşam da bize gülen BJK madara oldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray, Love tranaferinden vazgeçti.

Galatasaray Love'den vazgeçip, son 3 saat içerisinde başka alternatife mi yönelecek?

(@Hakan_gundogar)

g.saray’dan son açıklama:
“ömer bayram’ı alıp transferi kapattık..
forvet almayacağız..”
ters manyel değilse son durum bu..

(via@ibrahimseten

Hoca 2 Forvet istemisti, gerekirse Stoper istegimden vazgecerim demisti.
Hatta acik kapi birakip bir Forvet bir Stoperde olabilir demisti.

Hic transfer yapmamak cok cok büyük hata, ciddi manada kendi ayagina sikmak bu olsa gerek. Umarim Eren sakatlanmaz

Forvet yokken yedek sol bek almak? Wtf??

Yerli futbolculara TL üzerinden maaş vereceğiz deyip Muğdat'a TL üzerinden, Ömer Bayram'a euro üzerinden para vermek???

Hay ben sizin yapacağınız işe sokuyum...

3 saat daha bekliyorum o forvet gelmezse büyük küfürler edebilirim banlanmayı göze alarak.

Forvet yokken yedek sol bek almak? Wtf??

Yerli futbolculara TL üzerinden maaş vereceğiz deyip Muğdat'a TL üzerinden, Ömer Bayram'a euro üzerinden para vermek???

Hay ben sizin yapacağınız işe sokuyum...

3 saat daha bekliyorum o forvet gelmezse büyük küfürler edebilirim banlanmayı göze alarak.

Bende Forvet bekliyorum. Bilgisayar basinda refresh yapiyorum saniye basi.

TL konusuna gelince, galiba yurt disindan gelen ( gurbetci ) Futbolculara TL maasi kabul ettiremiyolar. Ömer Bayramda, Emre Akbabada yurt disi dogumlu.