2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Kardeşim herşeyde de gitsinler olmaz bu transferler hocanın bilgisi dahilinde hoca ve scout ekibinin beraber hazırladığı rapor doğrultusunda yapılır ki önümüzde ki sezon uefa ffp için uyulmazsa 9 milyon euro ödeyeceksin diyor ve bu sezon 20 önümüzde ki sezon 10 milyon euro zarar edeceksin diyor.Daha önce yazdığım gibi Modeste de sorun çıkması transfer işini bozdu diye düşünüyorum ben.

Murat Bey.
Şampiyonlar Ligi'nde alınacak her galibiyet ve gruptan çıkma ile dünya kadar para kazanacağız zaten.
Bir forvet ya iyi bir golcü!
Çok Beğendiniz beceriksiz çapsiz is bilmez MC yönetiminin bir an önce defolup gitmesi lazım !

Geri kalan saatler de bakalım kimi getireceksiniz MC ile Serdar Bey !
Love'ın hızı olsa ne olur 33 yaşında adam.
Bjk'nın çöpünü aldık.
Hoşunuza gitmiş olamaz...

Ben Vagner Love cok iyi, süper demiyorum. Bende tabiki daha iysini isterim.
Oyuncuyu degerlendiriyorum. Vagner Love cöp bir oyuncu degil bana göre. Besiktasin sistemine uymadi o baska
Beşiktaş'ta kesen var, vuran yok. Vagner Love kesilene vuracak oyuncu degil. Takımı oynatır. Ince işler yapar.

Abi şu kuradan sonra çıkıp “olmazsa da olmaz” diyemezsin. Twitter’da bakıyorum milyonlarca taraftar forvet için günlerdir bekliyor, ayıp! Fatih hoca da baktı bunlardan bi halt olacağı yok, hiç yoktan tanıdık bildik oyunculara yöneliyor Eren’le çıkmaktansa her maça. Senin şu gruptan lider çıkman demek en az 10-15 milyon cebe atmak demek bunu da biz mi söyleyelim bu adamın kafası basmıyor mu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şaka gibi gerçekten yedik şu kurayı bu taraftar bunu serefsiz MC vagner love ,cornelius şampiyonlar ligi takımı olacağız birde sinirden başıma ağrılar girdi birde tv MC nim gevşek gevşek gülümsemesini görürsem tam olur artık .

Kadroda halihazirda Eren Derdiyok gibi bir oyuncu varken, ayni tipte, yani uzun boylu, hava toplarina hakim bir oyuncu yerine, yerden hizli oynayabilen bir oyuncunun tercih edilmesi daha mantikli olur. Sanirim Vagner Love alinacak. Elbette hepimiziin burun kivirdigi bir oyuncu, yasi ve performansi itibariyle ama Turk Lirasinin %40-45lere varan devaluasyonun oldugu bir donemde, cok fazla kizamiyorum.

Gomis'in satilmasi bence cok dogru bir karardi ancak bu kadar ucuza satilmasi yanlisti. Bir onceki sezon Fransa liginde 20, bu sezonda Turkiye Liginde 29 gol atmis bir oyuncuyu, 6 milyon Euro'ya ruyanizda gorememeniz lazim. Malesef Fatih Hoca'nin gazina geldi yonetim.

Murat Bey.
Şampiyonlar Ligi'nde alınacak her galibiyet ve gruptan çıkma ile dünya kadar para kazanacağız zaten.
Bir forvet ya iyi bir golcü!
Çok Beğendiniz beceriksiz çapsiz is bilmez MC yönetiminin bir an önce defolup gitmesi lazım !

Uefa 15 milyon euro ceza bunun 6 milyonunu uefa peşin gelirden kesmiş kadronda yüksek maaşlı oyuncular var.Uefa diyorki 20 milyondan fazla zarar edersen 6 milyondan kalan 9 milyonuda alırım diyor.Bu arada MC yi beğeniyorum demiyorum zaten amatör branşlara bakınca yapılanlar ortada.Bende isterim iyi oyuncular gelsin ama para yok kulüpte Emre transferinde neften destek gelmese alamıyorduk.Dediğim şu anlık tepki vermiyelim.Forvette belli ki birinci forvet için bedelsiz gelecek diye Modeste'ye gidilmiş oda olmayınca elleri ayakları biribirine dolanmış saldırıyorlar sağa sola hocadan dolayı.

Beşiktaş ve Galatasaray Vagner Love için anlaşmaya vardı..
Ancak Love hem alacaklarını istiyor, hem bonservisini istiyor..
İkna edilirse gider, diğer türlü çok zor..

(via@firatgunayer

Bari büyük takımların şu an için kullanmadığı genç oyuncuların peşine düşelim. Timothy Weah gibi isimler olsun razıyız. Ama 35 yaşındaki bitmiş Love'yi bize transfer diye sunmayın Allahınızı seviyorsanız ya.

Onyekuru gibi genç biri alınacaksa bi nebze affederiz ama o kadar bekleyen taraftara Wagner Love getirirlerse kendileri bilirler ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şaka gibi gerçekten yedik şu kurayı bu taraftar bunu serefsiz MC vagner love ,cornelius şampiyonlar ligi takımı olacağız birde sinirden başıma ağrılar girdi birde tv MC nim gevşek gevşek gülümsemesini görürsem tam olur artık .

Sevip sevmemek ayrı şeydir, saygı göstermek ayrı şeydir. Ben de sevmiyorum Mustafa Cengiz'i ama hakaret etme hakkım yok, sizin de olamaz, kimsenin de olamaz.

Cornelius, Wagner Love vb. oyuncularla Şampiyonlar Ligi hedeflenemez, süper lig şampiyonluğu da sallantıya girer. Fatih Terim'in bu oyuncuları istediğine inanmıyorum. Zira her iki oyuncu da onun tarzı oyuncular değil. Daha önce de yazdım bu yönetimin alabileceği oyuncu Niasse idi. Onu bile alamadılar.

Eren varken Cornelius'a gerek yok.
İnşAllah evrağı yetişmez de gelmez.
Love içinde inşAllah bonservis falan vermemişizdir.
Ücreti de umarım makuldür...

Gomis'in satilmasi bence cok dogru bir karardi ancak bu kadar ucuza satilmasi yanlisti. Bir onceki sezon Fransa liginde 20, bu sezonda Turkiye Liginde 29 gol atmis bir oyuncuyu, 6 milyon Euro'ya ruyanizda gorememeniz lazim. Malesef Fatih Hoca'nin gazina geldi yonetim.
29 gol atmış forvetini transfer döneminin bitmesine bir hafta kala satıyorsan yerine gelecek adamı bağlamış olman gerekiyordu. Gittiği paradan çok bu durum daha rezalet bence. UEFA sıkıştırıyorsa çözüm bulmak taraftarın işi mi?

Son düzenleme:
3 ay yan gelip yatıp son gün transfer yapmaya çalışan beceriksizlere Galatasaray yönetimi denir. İşin daha vahimi şu; bu adamlar seçilmeseydi yine onlar gibi son güne bırakan hatta faksı geç çekti diye oyuncuyu aylardır oynatamayan Dursun Özbek gelecekti...

Kimlerle sınanıyoruz ya Rab.

3 ay yan gelip yatıp son gün transfer yapmaya çalışan beceriksizlere Galatasaray yönetimi denir. İşin daha vahimi şu; bu adamlar seçilmeseydi yine onlar gibi son güne bırakan hatta faksı geç çekti diye oyuncuyu aylardır oynatamayan Dursun Özbek gelecekti...

Kimlerle sınanıyoruz ya Rab.

Son Gün transferleri hep vardi. Cok sevdigimiz Ünal Baskanda,son gün Dzemaili ve Pandev gelmisti :)
Daha sonra son gün: Nigel De Jong, Grosskreutz, Sigthorsson.

Say say bitmez...

Belliydi böyle olacağı gerzek herifler!

Basketbolu yönetemeyen beyinsizlerin futbolu yönetmesi mucize olurdu zaten. Bunu burada çok söyledik ama anlatamadık bazılarına.

Vagner Love nedir? 35'e gelmiş, ayakta duracak hali yok, Avrupa Liginde mücadele eden beşiktaşın kurtulmak istediği çöpe, Şampiyonlar Liginde mücadele edecek Galatasaray talip oluyor. Ama size o bile fazla. Ben Mustafa Pektemek bekliyordum bu embesillerden. Yanına da Burhan Eşer.

Dursun'dan beteri gelmez diyordum ama bu vasıfsızlar kısa sürede acayip saçmalayarak öne geçtiler, tebrik etmek gerekiyor.

Daha dün "2 forvet alacağız" diyen Apo şimdi çıkıp "resmen fazia", "ay lav yu leş fuzbolci" diye açıklama yapar artık.

Neyse ileride Tarık-Selçuk oynatırsınız. Keşke City-Barça-Liverpool falan çıksaydı da ağzınızın payını alsaydınız.

Son düzenleme: