2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

SON DAKIKA:

Galatasarayımız, Ryan Donk ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Donk'a 1 milyon 850 bin Euro ücret ödenecek. Eğer Süper Lig ve Avrupa maçlarında toplam 21 maçı bulursa 200 bin Euro ek ücret ödenecek ve sözleşmesi otomatik olarak uzayacak.
 
SON DAKIKA:

Galatasarayımız, Ryan Donk ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Donk'a 1 milyon 850 bin Euro ücret ödenecek. Eğer Süper Lig ve Avrupa maçlarında toplam 21 maçı bulursa 200 bin Euro ek ücret ödenecek ve sözleşmesi otomatik olarak uzayacak.

Şu sözleşmeye bak ya !
Sonra da para yok diyorlar.
Yazıklar olsun...
 
Evet maas biraz fazla ama Türkiyenin sartlari bu takim ismine göre fiyat biliciyo külüplerden ve menajerler tarafindan,
tabi birde bunun Türkiyeyi "fazla para veren Ülke konumunda" olmasida tetikleyici

Eger daha az paraya imzalamiyorsa gitsin mantigida cok düz bir mantik bana göre. Donk giderse elde tek Selcuk ve Fernando kaliyor. Yeni bi transfer, muhtemelen külübe bonservis arti maas derken daha pahaliya mal olabilirdi buda düsünülmüs olabilir.

Fernando, Selcuk, Donk rotasyonuna en fazla 1 Transfer daha yapilacaktir ve Orta Saha transferi kapanacaktir. Büyük ihtimal Ndiaye kiralanacak
 
Buyur .. devam edin böyle aferin .. En son para yok dendiğinde Tarık’a 4.5M verilmişti. Sonra böyle ağlarsınız para yok diye yine.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Mesele donk un maaşi değil ki o bölgede alternatif yaratacak veya doğrudan oynayacak bonservissiz oyuncu yok. Bonservissiz olan senden imza parasına kadar ister. Yapacak bisey yok takima uyum saglamis eldeki oyuncuyuda kacirmamak lazim
 
Mustafa Cengiz yavaş yavaş taraftarın gözündeki krediyi bitiriyor. Önce Muğdat denen Anadolu topçusuna 2 m + 500 k, sonra da sözleşmesi biten 32 yaşındaki Donk'a zamlanarak verilen 1.8 m €!

Taraftar yemedi içmedi kulübe destek olsun diye Storelara gitti gücü yettiğinde destek oldu ama bu yapılanlara bakın! Böyle devam ederlerse aynı Dursun Özbek'e yaptığım bir boykot gibi Mustafa Cengiz'e de yapacağım. Yazık ya biz taraftara acıyorum 100 Tl'lik ürün al sevin destek oluyorum diye sonra o yapılan alışverişler boşa çıksın...
 
Muğdat'ın sözleşmesi ne kadar iyiyse, Donk'un sözleşmesi o kadar kötü. 32 yaşında, sadece son 10 maç iyi oynayan, ondan önce varlık gösteremeyen, ciddi defoları olan, Fernando'ya bir şey olmadığında yedek oturacak Donk'a bu para verilmemeliydi. Biraz tuzlu olmuş ama hayırlı olsun.

Mustafa Cengiz, "sözleşme yaparken öyle beraberliğe filan prim vermeyecem, Galatasaray kazanmak için oynar." demişti. Fakat Donk'un sözleşmesi buna uymuyor.
 
Evet haklisin renktas maasi daha az olabilirdi ama bunda sadece 1+1 olmasinin etkiside var sanirim.
Tabi bide Ndiaye gittikten sonra Donk olmasaydi sampiyon olamazdik bunuda kabul etmek lazim, Basaksehirde macinda Arda Turanla, Emreyi nasil oynatmadigi hala gözümün önünde
 
Babalarinin parasini vermiyorlar, o yuzden cok rahatlar. Isin garibi bu tarz bol keseden para dagitan insanlar, 1 tlsi yere dustugunde hepimizden once egilip alan insanlar grubuna girerler!

Bizim ulkemizde, herhangibi bir kurumda veya bir konumda bir sorumluluk alacak insan once ne cikarim olacak hesabini yapiyor, sonra goreve geldigi yerin durumuyla ilgileniyor. Bakin yoneticilerimize devletle is yapmayani cok nadirdir.

Yok yok dilim cok keskin cok aci, daha fazla konusmayayim. Ucu bana bile dokunacak biraz zorlasam!
 
https://www.galatasaray.org/haber/gs-sportif-a-s/ryan-donk-un-sozlesmesi-yenilendi/39885

Ayıp artık yeter yahu. Arkadaşlar Donk önceki sezonlarda ne futbol oynadı da yarım sezonluk futbol sonrası bu zammı hakketti. Donk'un yapabileceğini yapan adam bulmak gerçekten de anlattığınız kadar izleme sisteminiz varsa rahatlıkla bulunur. 32 yaşında 750 bin versen hayır mı diyecek? Hadi dedi buyur kapı fazlasını veren varsa kapı orada demek mi zor? Gomis zam almak için şimdi neler yapacak.

Neyse para kendilerinin değil nasıl olsa, gördüler de kulübün anasını bile bellesen ibra ediliyorsun biraz da biz belleyelim diyorlar.
 
Gereğinden çok veriyoruz ya Donk ve Nagatomo 32 yaşında oyuncular bundan sonra en fazla 2 sene daha oynarlar ama verdiğimiz paralar korkunç. İşin daha saçması Nagatomo'nun sözleşmesi bu yaz bitiyordu ama Inter'e bonservis parası veriyoruz! Ne kadar rezalet bir yönetim var.
 
Nagatomo'nun sözleşmesi bu yaz değil 2019 yazında bitiyordu. Buna rağmen İnter'in oyuncuyla devam etmeyeceği, oyuncunun da bizi tercih edeceği bilinirken daha düşük bir bonservis olmalıydı. Geçen sezon ödediğimiz 1m euro kiralama ücreti ile birlikte toplam 3.5m euro çok. Yıllık ücreti de çok buldum, 1.5m euro'nun altı olmalıydı. Yine tuzlu olmuş ama şampiyonluk yolunda en çok katkı veren oyunculardan biri ile daha devam ediyoruz, hayırlı olsun.

Nagatomo transferi ile Japonya'ya yönelmek lazım. Japonca sosyal medya sayfalarını kullanmalıyız. Adamlar her maç Japon gazeteci gönderiyorlardı, yamulmuyorsam Sivas'a bile geldi Japon gazeteciler. Onlar için bu adımlar önemli. Bizim için de buradan ekonomik gelir elde etmek önemli.
 
İptal ettireceğim digitürk'ü. Basketbolu hiçe sayan adamların futbolu umrumda değil. Türkiye ligindeki deplasmanlarda dağılan kadronun ŞL'de bir şey yapacağını da zannetmiyorum. Dursun denen gudubet soğuttu takımdan, bu vasıfsızlar iyice nefret ettirecek spordan.
 

Üst