Bu sene de sanirim adını daha önce hiç duymadığımız oyuncularla kurulu bir takım olacağız. Basketbol aklı olmayan atletik görünümü veren bir takım daha izlemek istemiyorum ben.
Bu sene de sanirim adını daha önce hiç duymadığımız oyuncularla kurulu bir takım olacağız. Basketbol aklı olmayan atletik görünümü veren bir takım daha izlemek istemiyorum ben.
Ayhan Şahenk filan büyük saçmalık ve açık açık hedefimiz yok doğru düzgün bir takım kurmicaz, az taraftar izlesin, az tepki olsun yaklaşımıdır. Mustafa Cengiz ve yönetimine de bu yakışırdı. Bugün bu saçmalıklara taraftar ses çıkarmazsa bunlar iyice babalarının çiftliği zannedecekler burayı. Bugün Ayhan Şahenk'i de taraftara kabul ettirirlerse seneye toplam bütçesi 1 milyon dolar olan takım kurarlar hatta belki onu da kurmazlar.
2007/2008 Dee Brown'lu Eurocup yarı finali yaptığımız kadro der susarım.
O kadro güzeldi tabi, bizde de yeri ayrıdır ama Galatasaray hedef küçültmemeli. Ayrıca o dönemki gibi kimyası iyi olan bir kadro her zaman kurulamıyor sadece para da diyemeyiz buna etken olarak ve dee brown iyi para alıyordu o sezon, o sezonki bütçe bu sezonki bütçeden yüksektir diye tahmin ediyorum net rakamları şu an hatırlamasam da.2007/2008 Dee Brown'lu Eurocup yarı finali yaptığımız kadro der susarım.
Yaz ligi ne zaman bitecek.kadroda enaz bir tane Avrupalı olması gerekmiyor mu?
2007/2008 Dee Brown'lu Eurocup yarı finali yaptığımız kadro der susarım.
O kadro güzeldi tabi, bizde de yeri ayrıdır ama Galatasaray hedef küçültmemeli. Ayrıca o dönemki gibi kimyası iyi olan bir kadro her zaman kurulamıyor sadece para da diyemeyiz buna etken olarak ve dee brown iyi para alıyordu o sezon, o sezonki bütçe bu sezonki bütçeden yüksektir diye tahmin ediyorum net rakamları şu an hatırlamasam da.
sıkıntı da tam olarak burada, biz şube olarak bazen ileri gitsek de genel olarak geriye gidiyoruz.
Dee Brown o sene çok sükseli gelmişti diye hatırlıyorum daha 12 yaşındaydım Galatasaray basketbolu bana ilk sevdiren insandır kendisi.
Basketfaul'ün haberine göre Can Korkmaz ile anlaşmışız.
Mehmet Yağmur,Can Korkmaz,Erol Can ve Göksenin..
1 ve 2 numaraya yabancı düşünmüyorlar galiba.
Bunlar lige yabancısız başlarsa şaşırmam !