2018-2019 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Muhtemelen Ivan Buva gelir pota altına. Ragland-Sutton gibi oyuncuları da çekebilirsek kötü başlayan yaz dönemini epey iyi bitirme şansımız olacak.

3 ismi de çok isterim.
Ama ne kadar bütçe olacak,bu bütçeye bu isimler alınır mı onu bilemiyorum.
Ertuğrul Hoca gelirken keşke Klobucar ve Buva'yı getirse.
Bu arada İtalya merkezli bir site Sotton ile Beşiktaş'ın ilgilendiğini yazmıştı sabah okuduğum bir haberde.
umarım doğru değildir...
 
Ragland-Emir-Can
Göksenin-Erol Can
Sutton-Markoishvili
Jarrod Jones-Burakcan
Labeyrie(Buva)-Shermadini-Ege

Playoff yapar mı ki?

Şaka mı bu? Bu listedeki yabancı oyunculardan hiçbiri bize gelmez.1-2 rotasyonu son dönemlerde tek yabancıyla geçen herhangi bir takım hatırlamıyorum,zaten böyle bir durumda en büyük düşme adaylarından oluyorsunuz.
 
Kulübün ihtiyacı olan geçmişi temizlemek için sadece 7-10 milyon dolar gibi bir para. Ve koca kulüp bu parayı bulamıyor kendi içimizdeki dinamikleri hareket geçiremiyoruz. Bazıları gelecekte olası koltukların hesabını yapıyorlar, bazıları aman küçük olsun bizim olsun diyor ve kimse arkadaş şu enkaza el atalım demiyor.
 
Basketbol Süper Liginde yerli oyuncu grubuyla hele hele Ege Arar, Emir Gökalp, Burakcan Yıldızlı vs gibi oyuncularla ligde kalma şansımız hiç yok. Göksenin ve Can Korkmaz bir nebze yine iş yaparlar. Lige ek olarak Eurocup mücadelesi vereceğiz Allah korusun bir oyuncumuz sakatlansa yerine oyuncu almamız gerektiğini dahi bilmeyen bir yönetici ekip var. Bilmemeleri bir kenara şu an mevcut yönetimin finansal manada ciddi sıkıntıları var. Hiçbir şekilde paraları yok ve bugün Eurohoops'un haberini hepiniz görmüşsünüzdür. Çoğumuz işin ciddiyetinin farkında değiliz ama bu şartlarda ligden düşeceğiz.

Ağustos ayı işaret ediliyor sürekli mesela. Ağustos ayında Uefa'dan gelecek paraya bağlamışlar ümitlerini. Uefa'da inceleme sürecimiz devam ettiği gibi birde daha birkaç gün evvel Özgür Savaş Özüdoğru twitter hesabından futboldan gelecek parayı amatöre aktaramıyoruz açıklamasını yaptı. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...

Bu yönetimle devam etmek veya umutlu olmak mümkün değil. Kötü günler bizi bekliyor maalesef... Futbolda da tamamen topu Abdurrahim Albayrak ve Fatih Terim'e yüklediler. Fatih hoca da akıllı bir insan bu oyunu birkaç ay içinde bozacaktır.

Edit: Bu arada biliyorsunuz transfer yasağını kaldırmak için başvuru yapmıştık ve ben Cansever'le konuşmuştum. Kendisi bana 10 güne kalkar demişti. Bunun maalesef koskoca bir yalan olduğu ortaya çıktı. Bu ekiple iletişimi de sonlandırmak lazım yardımcı olmak istedik 7 aydır bir gıdım doğru hamle yapılmadı. Resmen şubeyi kapatmaya oynayan, sürekli ağlama edebiyatı yapan ve cebinde ne parası ne de kafasında bir basketbol vizyonu taşıyan bir grup bu...
 
Son düzenleme:
Her açıklamasında “inşallah” la “maşallah”la gemiyi yürütmeye çalışıyor, sıfır icraat. Bi yerlerden tanıdık gelen hareketler, umarım kısa sürede defolup giderler.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Hala sabır diyorlar vallahi şaka gibi öyle bir yönetim musallat olmuş ki başımıza her açıdan sarmışlar, şubeyi kulübü.. hala Oktay Mahmuti karalıyor hala masal anlatıyorlar.

uzun vadeli planlarınızı yesinler sizin:) bu kulüpte ne zaman uzun vadeli plan olmuş ki sizin olacak, ayrıca uzun vadeli olarak görevde kalacaklarını düşünmeleri de oldukça ilginç doğrusu:)) uzun vade filan hikaye de kısa vadede planlarının küme düşürmek olduğu ayan beyan ortada:)
 
Açıklamalara bak hahah. Gökseninin daha sakalları çıkarken teodosicin, spanoulisin karşısına koyan. Gerektiğinde final serisinde sertaçı sahaya koyan adam, furkanı daha 20 yaşında euroleaguede ana rotasyon oyuncusu yapan adam gençlere önem vermeyecek ama daha basketbolun bsinden haberi olmayan siz önem vereceksiniz öyle mi? 6 ayda zahmet edip 1 kuruş iş yapmamışsınız hala sabır da sabır. Tepkiler yüzünden uzun vadeli projeleri açıklamaktan vazgeçmişler bakbak. Sizin bırak uzunu kısa vadeli bir projeniz bile yok
 
"En son siradaki sorun Y vs "en az sorun olan faktor X "

Etkili iletisim kursunda falan mi ogretiyorlar acaba bu kalibi herkes kullaniyor anlasilan
 
Ömer Yalçınkaya'nın bu kulübe hiçbir katkısı yoktur hatta zararı olmuş olabilir. Geçen sezon kadın basketbol takımı transferlerinde ve komisyon olayında onun parmağı yok muydu? Bu sene kadınlarda Eurocup'u almışken, Euroleague katılımı için lobi yapmayıp "bu sene bütçemiz zaten düşük olacak o yüzden Euroleague'ye katılmak istemedik" diyen bu şahısın artık görevden uzaklaşması lazım. Ayda 20 bin TL kazandığı konuşuluyor bu adamın. Bakın 20 bin TL! Binbir zorlukla asgari ücretle çalışan bir adamdan 12 kat fazla maaş alıyor! Peki bu adam ne işe yarar? Olumlu haberlerde değil skandal haberlerde görüyoruz ismini! Yılda 240 bin TL kazanacak kadar ne yapıyor bu adam birisi anlatsın!

Madem bütçe diyorsunuz bu kulüpte ne kadar işe yaramaz varsa hepsini çıkarın, yarı fiyatına sadece görevini yapacak isimleri bulun. Forumdan taraftar alın yemin ediyorum bu işi, şubeyi yönetemeyen yöneticilerden (!) daha iyi yapar.
 
Haddini bil Erol Özmandıracı mısın nesin? 100 yıllık kulüp şube kapatacak hale gelmiş sana mı soracağım nasıl tepki göstereceğimi? Nerde bir mal afedersiniz, bulup bu şubeye koyuyorlar arkadaş. Bir de bilmişlik taslıyor, kulübün konservatif yapısıymış bak hele bak bak! Üstelik utanmadan hâlâ Oktay Hoca'ya sallıyor. Topunuz 1 kişi etmezsiniz yüz karaları! Haram zıkkım olsun size her şey. Galatasaray düşmanları, basketbol cahilleri. Düşün şu kulübün yakasından artık.
 
Son düzenleme:
Guzel guzel oyuncu onerilerinde bulunan arkadaslarim adina uzuluyorum gercekten, sizleri boynu buyuk koyanlarin beli dogrulmasin ins !
 
Erol Beyin hakkını bir konuda yiyemem. Adam kendilerinin Ömer Yalçınkaya'dan bile önce gelen bir sorun olduklarını kabul etmiş. 100 yıllık konvervatif yapı lafı da ne ya, şarap fabrikasımıyız biz? Şuna adam gibi liseciyiz, liseciyi koruruz desene, geçmişi ne karıştırıyorsun? Bu zamana kadar sizler kadar gamsızı, ilgisizi, beceriksizi olmuş mu, bize ondan haber ver. Erol Bey, okuyorsanız bizi, son sözüm, aynaya bakın ve kendinizi daha fazla kandırmayın. Merak etmeyin bizi kandıramazsınız.
 

Üst