2018-2019 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Eurozone Aaron Harrison yazmış. Kentucky çıkışlı şutunu bi tık daha ileriye götürürse çok verimli olabilir Avrupa'da. Savunmada defo yaratmaz, rol oyuncusudur. Vücudunun üst kısmını oldukça iyi kullanır. Kağıt üzerinde şut yüzdesi biraz düşük görünüyor ama draft edilmeyen oyuncular genelde kolejde 4 yılı tamamladığından gelişimlerini 3. ve 4. yıllarda tamamlarlar. O Kolejden erken ayrıldı. G-League'de 42'ye kadar çekti üç sayı yüzdesini. Gerektiğinde sabit şutörlük yapar, gerektiğinde kendi şutunu yaratır. Elimde bir iki tık daha iyi isimler vardı ama ben memnun kaldım açıkçası.

[video=youtube;3rOghuRplh8]https://www.youtube.com/watch?v=3rOghuRplh8[/video]

[video=youtube;P456rEWQpXs]https://www.youtube.com/watch?v=P456rEWQpXs[/video]

March Madness'te 3 maçı kazandırdı. Kritik anlarda kendine güvenen bir isim. Umarım hayırlısı olur. Wisconsin'de Nigel Hayes de vardı bu arada. Bir detay olsun bu da.

harrison u 3 mü 2 mi kullanıcaz?
 
Bu sezon bütçe düşmüş olsa da, bana göre bütçe oranında fena olmayan bir kadro oluşturuluyor. Sadece iki numara konusunda Klobucar pek içime sinmedi. Oraya Jamont Gordon tarzı fena şut atmayan, Webster'ı destekleyecek bir kombo almak daha faydalı olurdu gibi geliyor. 6 yabancı alacaksak, 6. Yabancıyı şutunda güvenilir ve savunmada kara delik olmayan bir 4.5 numaradan kullanmalıyız.
 
Tai - Can - Emir
Jaka - Erol Can
Harrison - Göksenin - Caner
Hayes - Ozan ? - Ayberk
Zach - Ege - X

4.5 oynayacak, tecrübeli, takıma abilik yapacak, mümkünse 30 yaş üstü, benchte düşen oyuncuları gazlayacak, tercihen şutu olan birine ihtiyaç var. Avrupalı olması tercih sebebidir. İlanen duyrulur. :)
 
Lütfen artık Davon Jefferson'u alalım. Ben bir sene daha pivotlarımızı sağa sola savurmasını görmek istemiyorum

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
İsmi çıkan yabancılar, gidilen oyuncular çok doğru isimler.
Harrison da onlardan biri.
Cidden çok iyi tercih.
Hayes ve Harrison da açıklandıktan sonra 6.yabancı isim 4-5 oynayabilen, hücumda etkili, sırtı dönük oyunu çok iyi yapan, şutu olan biri olmalı.
Yani Buva.
Umarım Buva ile şimdiden Eylül için anlaşabiliriz.
Bize şu anda en çok yarayan isim o çünkü.
 
Eğer Magic kamp sonrası bırakırsa Amile Jefferson'u tercih ederim 4.5 için. Bir takımda bu kadar çaylak olması belki biraz sıkıntı yaratabilir ama çember koruyucu gerekiyor her şeyden önce. Kentucky çıkışlı 25 yaşında. Avrupa'da iş yapabileceğini düşünüyorum
 
Valla sizi bilmem ama bana göre geçen sezondan çok daha iyi kadro kuruldu hem de bütçe düşmesine rağmen. Bu kadro yeterli mi? Elbette değil lakin dolar kurunun 5,5'a dayandığı bir ortamda, kulüp de zordayken mevcut bütçeye göre iyi bir kadro kurulduğunu söyleyebilirim.
 
Alınan isimlere burun kıvrılıyor ama şuan güncel piyasa şartlarında iyi ve potansiyelli bir takım kuruluyor..Neye göre iyi diyoruz tabi ki döviz ve piyasa şartlarına göre..Bence yorum yapılırken bunları göz önünde bulundurmak lazım..Zaten kulübün basketbola bakış açısı ortada iken çok uçup,kaçmamak lazım.Ayaklarımızı yere basmamız lazım ki sonra üzülmeyelim..
 
Son düzenleme:
Macvan boşta mıdır ? Boştaysa ihtimal var mıdır ? Kadronun çileği olur ve papaz oyuncu ihtiyacımız karşılanır bence.

Markota, Caner-Medley, Harangody, Jelovac gibi isimler de düşünülebilir diye düşünüyorum
 
Son düzenleme:
Webster - Can - Emir
Klobucar - Erol
Harrison - göksenin- Caner
Hayes - Ege
Auguste - buva - Ayberk

Harrison ve hayes umulan katkıyı verirse ve koç performansı iyi olursa çok değişik bir takım oluruz hayırlısı diyelim artık inşallah iyi bir performans gösterip taraftarı trübüne çekerek yönetime gerekli msjı gönderirler en azından iyi bir sponsor bulma konusunda
 
Israrla altıncı yabancının kısa oyuncudan yana kullanılması gerektiğini düşünüyorum. Tüm dünyada artık basketbol kısaların baskın olduğu bir oyun haline geliyor. Nba'de bile uzun oyuncular rol oyuncusu konumuna düşüyor yavaş yavaş. Koca sezonu Webster ve Klobucar ile geçemeyiz. 1-2 oynayabilen bu iki oyuncuyu yedekleyecek biri lazım bize.
 

Üst