O kadar tepki geldi ki korkuyorlar Efeyi açıklamaya.
Sanırım, kapalı kapılar arkasında YDÜ ile sıkı bir pazarlık dönüyor ve oradan birkaç kaliteli oyuncunun gelme ihtimali var; ancak yine sanırım, işin mali ve idari boyutunda tam bir anlaşmaya varılamadı. Olur da anlaşılırsa, koç olarak daha profilli biri, belki de Sayın Kalaycıoğlu gelebilir; bu ihtimali düşünerek Sayın Efe Güven'i netleştirmiyorlar. Ya da, son derece düşük profilli bir kadro kurup başına da Efe Güven'i getirmeye kararlılar; yani, bu şubeden vaz geçtiler ve kanımca, kasıtlı olarak sponsor bile bulmaya çalışmıyorlar. Eğer olayın ahvali ikinci duruma yakınsa, bu durumu hemen açıklamayıp oluşacak tepkileri değerlendirmek istiyor olabilirler. Hatta, arzulanmayan bu durumu, biraz olsun nötrleştirecek bir olgu peşinde de olabilirler. Meselâ, "Işıl kulüpte kalıyor" haberi... Bu yazdıklarımın hiç birisi, kulüp içi bir istihbarat ya da duyum sonucu olmayıp, sadece ihtimal yürütmekten ibarettir. Böyle önemli bir konuda, afaki ihtimaller üretmek istemezdim; hatta, siz sayın GS'li basketseverlerden de ayrıca özür dilerim. Ancak yetkili ağızlar, öylesine suskun ve olayın üzerinde öylesine bir sis perdesi var ki; hiç bir seven insan, bu durumu merak etmeden edemez. "Kaybetme Korkusu"dur bu duygunun adı ve takdir edersiniz ki, seven insan bunu çok iyi bilir. Saygılarımla!..
Bende bunu diyorum.
Böyle bir şube ve GM varken her şeyi beklemekte fayda var.
Sonrası çok büyük hayal kırıklığı ve sitem oluyor çünkü...
Tabi umarım o isimler Olcay, Bahar falan olur.
Ama yine de sabırlı olmak lazım...
Olcay Çakır,Botaş ile anlaşmaya vardı.
Kadın basketbol Şubesi küme düşmeye oynayacaktir.
Allah biz basketbol aşıklarına sabır versin...
Çok değerli bir arkadaş doğru bilgi olmadan vermez kimseye
Kontrol ettim eski bilgilerini.
YDÜ'den gelecek 3-4 isim arasında Olcay,Bahar ve Gruda'yi yazmış.
Olcay,Botaş ile anlaşmaya vardı.
Bahar,FB ile anlaştı deniliyor.
Yeni farkettim kendisini.
Paylaşım için özür dilerim...
Bu isimlerden Olcay bizimle anlaştı ama resmi imza atılmamıştı, uzun süre oyaladılar, o da haklı olarak başka takıma gitti.
Mustafa orada Olcay, Bahar ve Gruda olur herhalde diye yorum yaptı, yani bunlar olacak demedi, Eyüp Yıldız Ydu'dan 4 isim gelecek demesi üzerine yaptıgı bir yorumdu.
Anladım kardeşim bilgilendirmen için teşekkür ederim.
Umarım dediği doğrudur.
Daha doğrusu umarım anlaştığmız söylenen oyuncular içimize sinen oyunculardır...