2018-2019 Transferler ve Kadro Yapılanması

Sinem Ataş, Nazlı Bircan Gökdemir kesin gelen yerliler, bir de yerli guard alacağız, anlaşmak üzereyiz kendisiyle. Yabancı olarak da Moriah harici kesin bittiğini bildiğim bir oyuncu yok Epoupa ile en son anlaşmak üzereydik ama son durumunu bilmiyorum.

Sinem Ataş, Nazlı Bircan Gökdemir kesin gelen yerliler, bir de yerli guard alacağız, anlaşmak üzereyiz kendisiyle. Yabancı olarak da Moriah harici kesin bittiğini bildiğim bir oyuncu yok Epoupa ile en son anlaşmak üzereydik ama son durumunu bilmiyorum.

Bilgilendirme için teşekkür ederiz Tanju Bey.
Epoupa ve Moriah umarım gelirler.
2.kıta dişini umarım potaaltina yaparız.
3 numaraya da muhakkak Avrupalı oyuncu şart.

Tanju Bey bu arada Efe bey neden hâlâ açıklanmadı ?
Var mı bir bilginiz ne zaman açıklanacaÄ£ına dair ?

Yerli guard kimi alacağız?

Transfer yasağı olduğu için açklanamıyor galiba hiçbiri.

Jefferson kesin olarak geliyorsa Epoupa biraz lüks olur. Epoupa yerine 2-3 numaradan süre verebilicegimiz dıs atıslarda tehdit yaratan ikili oyunlarda iş yapabilicek bir oyuncu takım için daha iyi olur. Uzun konusunda devşirme olarak Henry veya Glory Johnson olursa kıta dışı hakkımızı ona göre kullanırız. 5 numaradan kıta dışı hakkımızı kullanıcaksak fazla oyuncu yok gibi Dolson var Aja Wilson-Azura Stevens 4 numara bunlardan biri gelicekse şu dönemde iyi isimler. Uzun konusunda takıma direnç katıcak ribaundlarda iyi oyuncular lazım ligdeki takımların rotasyonlarına göre baya seviye farkı olur yoksa.

Yeni koçumuz Efe Güven, yardımcısı da Nevriye Yılmaz olacak, yerli guard olarak Özge Yavaş ve Pelin Bilgiç'i Fener bırakmayınca o isimler olmadı, Pelin bence zaten hayaldi de Özge'yi bırakırlar diye düşündü heralde bizimkiler.

Yönetim altın fırsatı tepti, çok da aşırı para harcamadan Cansu Köksal ve Olcay'ı alıp, Işıl ile beraber sağlam bir yerli kadrosu kurup şampiyon olma ihtimalimiz yüksek olurdu, en azından Eurocup kesin gelirdi, ligde de finalde kafa kafaya maçlar oynanırdı.

Yeni koçumuz Efe Güven, yardımcısı da Nevriye Yılmaz olacak, yerli guard olarak Özge Yavaş ve Pelin Bilgiç'i Fener bırakmayınca o isimler olmadı, Pelin bence zaten hayaldi de Özge'yi bırakırlar diye düşündü heralde bizimkiler.

Yönetim altın fırsatı tepti, çok da aşırı para harcamadan Cansu Köksal ve Olcay'ı alıp, Işıl ile beraber sağlam bir yerli kadrosu kurup şampiyon olma ihtimalimiz yüksek olurdu, en azından Eurocup kesin gelirdi, ligde de finalde kafa kafaya maçlar oynanırdı.

O 2 transferi kaçırdığımıza çok üzüldüm gerçekten.
Yerli kalitesi olarak çok geride kalacağız yine.
Bakalım yabancılarımız nasıl olacak?

Olcay boşa çıkmıştı, üstelik anlaşmışken süreci uzatıp elinden kaçıranlar olma ihtimali olmayan saçma sapan hamleler peşinde koşuyormuş.

Son düzenleme:
Fenerli Efe Güven'i koç yapın, Fenerde oynarken her maç Galatasaray'a küfür eden, orta parmak gösteren Nevriye de yardımcısı olsun ama Işıl'ı gönderin. Hain misiniz?

Ya şu Fenerbahçe'li ya da orta parmak yaptı geyikleri de bitmiyor. Sen kıza rakip takıma gitti diye her maç ana, bacı ne varsa söv sonra da gel ''bize orta parmak yaptı''. Kusura bakmayın az bile yapmış ben olsam kafa, kol ne varsa yapardım.

Artık geçin bunları abi. Bu oyuncular profesyonel sporcular/antrenörler. HEr takımda oynayabilirler/çalışabilirler. Aşın bunları aşın

Sizin için önemli olmayan Galatasaray değerleri başkaları için önemli olabilir, aşamayabilir.

Saygılar.

Nevriye'ye Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra bazı söylemleri daha doğrusu söylemedikleri yüzünden hep mesafeli oldum. Galatasaray'a verdiği emeklerinden dolayı elbette teşekkür ederim ama Fenerbahçe'ye gittikten sonra neredeyse Galatasaray'ın varlığını kariyerinden silme çabasını da unutmadım. Fenerbahçe kulübü bu konuda çok ezik. Bakın Emre bile ancak Başakşehir'e geçince Galatasaray demeye başladı. Fenerbahçe rakibimiz falan lakin çok ezik bir camia.

Son düzenleme:
Bu konu basliginin 2018-2019 Transferler ve Kadro Yapılandirilmasi olarak degistirilmesini teklif ediyorum. Ilk ucret indirimi gorusmesi icin Sayin Isil Albeni gorusme odasina davet ediyoruz!