2018-2019 Transferler ve Kadro Yapılanması

Eğer son iki senedekinden bile daha düşük profilli, küme düşmemek için oynayan bir kadromuz olursa, yönetim olarak, yalancılığınız tescillenmiş olacak!.. Soruyorum, bu yüz kızarıklığıyla nasıl devam edeceksiniz?.. İnsanların yüzlerine nasıl bakacaksınız?.. Yoksa, "kösele yüz" estetik operasyonu mu geçirdiniz?.. Ya da, hiç korkulan gibi olmayacak ve biz endişelenenler, mahcup olup kafamızı öne mi eğeceğiz?.. Umarım, ikincisi olur; çoktan razıyız kafamızı öne eğmeye. Galatasaray için her şey feda!..

hala geç değilken yönetimden tek isteğim madem iyi kadro kuruyoruz lütfen hoca konusundan tekrar düşünün. Bu takım Efe Güvene emanet edilemez, bir seneyi boşa geçirmeyelim.

hala geç değilken yönetimden tek isteğim madem iyi kadro kuruyoruz lütfen hoca konusundan tekrar düşünün. Bu takım Efe Güvene emanet edilemez, bir seneyi boşa geçirmeyelim.

Katılıyorum, Ekrem Memnun, Maljkovic gibi hocalara şaka gibi kadro kurdurdular, şimdi de iyi takım kuracaklar ama başlarına deneyimsiz altyapı hocası geliyor. Bir işi de tam yapın be.

[FONT=&quot]Adife Sütçü, Emine Koç, Gökçe Doğan, Melike Bingül... Baktığın zaman YDÜ'den 4 oyuncu saydım. Çok büyük beklentiye kapılmayın. ;)

[/FONT]

[FONT=&quot]Adife Sütçü, Emine Koç, Gökçe Doğan, Melike Bingül... Baktığın zaman YDÜ'den 4 oyuncu saydım. Çok büyük beklentiye kapılmayın. ;)

[/FONT]

Bende bunu diyorum.
Böyle bir şube ve GM varken her şeyi beklemekte fayda var.
Sonrası çok büyük hayal kırıklığı ve sitem oluyor çünkü...

Tabi umarım o isimler Olcay, Bahar falan olur.
Ama yine de sabırlı olmak lazım...

Olcay ve Sinem ile zaten 2 hafta önce anlaştık. Yakın Doğu Üniversitesi'nden başka kim gelecek bu önemli, bana göre Quanitra kesin alınması gereken tek isim. Bu yerli uzun kıtlığında kesinlikle en büyük ihtiyaç. Eğer maliyetse sorun Bahar ve Cansu'yu almayalım, Gruda yerinede daha uygun yabancı alalım, ama Quanitra'yı alma fırsatını kaçırmayalım.

Tabii ki Kayla, Gruda gibi yabancılarda iyi transfer olurdu ama kaliteli yabancı bulmak zor değil, bunlar olmasada piyasada kaliteli Amerika'lı ve Avrupa'lı oyuncular var. Yakın Doğu Üniversitesi kapanmışken önümüze gelen bu fırsatı değerlendirememek büyük rezillik olur.

Quanitra 700 bin dolara yakın para alıyor nasıl vereceğiz bu parayı?
Funda hanıma katılıyorum böyle bir kadro kuruyorsak Efe Güven aklımızın ucundan bile geçmemeli. Dalga geçerler bizle!

Quanitra 700 bin dolara yakın para alıyor nasıl vereceğiz bu parayı?
Funda hanıma katılıyorum böyle bir kadro kuruyorsak Efe Güven aklımızın ucundan bile geçmemeli. Dalga geçerler bizle!

Yeni antrenör Efe Güven, bunun değişmesi gündemde değil yani. Quantira'nın yıllık ücreti 650 bin dolar. Zaten şu an ona o parayı verebilecek kulüp yok. Eğer YDU en az ücretinin yarısını karşılamazsa zaten kimse almaz, bu durumda tüm maaşını karşılamak zorunda kalırlar. Bizimle adı geçen Bahar ve Gruda içinde geçerli. Ydu'dan oyuncu alabiliyorsak ilk hedef Olcay ve Quanitra olmalı, Olcay ile zaten anlaştık.

Yeni antrenör Efe Güven, bunun değişmesi gündemde değil yani. Quantira'nın yıllık ücreti 650 bin dolar. Zaten şu an ona o parayı verebilecek kulüp yok. Eğer YDU en az ücretinin yarısını karşılamazsa zaten kimse almaz, bu durumda tüm maaşını karşılamak zorunda kalırlar. Bizimle adı geçen Bahar ve Gruda içinde geçerli. Ydu'dan oyuncu alabiliyorsak ilk hedef Olcay ve Quanitra olmalı, Olcay ile zaten anlaştık.

Resmi olarak açıklanmadı ve daha Işıl dahil kimseyle imzalamadığımıza göre hoca da değişebilir ve büyük bir hatadan dönebiliriz.

Asıl skandal,bahsi geçenleri alıp,antrenör olarak efe güven i başa getirmek olur.Altyapıdan doğru düzgün oyuncu çıkarmayan birisine bu kadroyumu teslim edecez

Benim hala umudum var doğru düzgün bir hoca gelecek takımın başına, altyapı hocası değil!
Hiç olmazsa kadınlarda iyi bir sezon geçirelim.