2018-2019 Transferler ve Kadro Yapılanması

Galatasaray’ın gündeminde olan Claudia Pop’un Botaş ile anlaştığı söyleniyor.

(via@trgl38)

Uyuyun siz uyuyun.
Beceriksiz herifler !!!

Isil Alben imzalamis sozlesmeyi, bana dun aksam ayni yerden Ekrem hocanin da Dunya Sampiyonasi sonrasi gelip Galatasaray koclugu yapacagi soylendi ama inandirici gelmedi. Ne butce ne de vizyon bu yonetimin hocayla anlasacagi umidini vermiyor, en azindan Yakindogu’dan 1-2 oyuncu kapsalardi iyi kadroya gelir derdim Ekrem hoca icin.

Isil Alben imzalamis sozlesmeyi, bana dun aksam ayni yerden Ekrem hocanin da Dunya Sampiyonasi sonrasi gelip Galatasaray koclugu yapacagi soylendi ama inandirici gelmedi. Ne butce ne de vizyon bu yonetimin hocayla anlasacagi umidini vermiyor, en azindan Yakindogu’dan 1-2 oyuncu kapsalardi iyi kadroya gelir derdim Ekrem hoca icin.

Abi heyecanlandırma bizi :)

Efe Güven macerasına hiç girmeyelim, o başarılı olduğu genç takımları çalıştırsın. A takım ona fazla gelir. İlla A takımda görev yapacaksa Ekrem hocanın yardımcısı olsun.

Halen daha Yakın Doğu'da Adife Sütçü, Gökçe Doğan, Emine Koç gibi önemi isimler var. Yöneticilerimizin büyük çabaları sonucu bu isimleri bize kazandırabileceğine inanıyorum.

Galatasaray'da Fransız guard Olivia Epoupa ile yollar ayrıldı. (via @womenhoops)

Bu zamana kadar yönetime pek bir şey demedim ama Epoupa ile yolları ayırdılar ya Allah onların belasını versin artık başka bir şey demiyorum. Tek başına takımın ruhunu gönderip ne idüğü belirsiz Doğu Avrupa oyuncularını alın siz. Geçen sene yaklaştılar beceremediler bu sene küme düşerek kafalarında misyonu tamamlayacaklar.

Hadi eyvallah bu sene feda dediniz. Ama biri bunlara anlatsın ligde ilk 3'e giremezsek seneye yine Eurocup'da oynayacağız bu yüzden yine bütçe düşük olacak. Bu böyle döngü şeklinde ilerleyecek. Ben yönetime 1 sene hak veriyorum. Ama seneye de aynı tablo olursa görev bitimine kadar kalamazlar.

LATEST - Galatasaray signs Monika Grigalauskyte
LATEST - Galatasaray reached an agreement with Farhiya Abdi

Bilen arkadaslar yorum yapsin, ikitane yabanci belli oldu geriye diger iki yabanci kim olucak bakalim.
Izleyen veya taniyan arkadaslar gözlemlerini söylesin :)

Ciğerimiz soldu Avrupalı uzun inadından. 3164772542 tane vasat Avrupalı uzun yerine bir tane Amerikalı kalıbı yerinde az biraz şut sokabilen uzun alacaksın, hadi bir tane de onun yedeği Avrupalı uzun alacaksın konu kapanacak. Bütün lig ve Avrupa bu sistemle yürüyor, biz hala inatlaşıyoruz... Önceki sene Vitola-Papova sistemimize uyuyordu belki ama bütün sezon dayak yedi pota altında. Geçen sene kaç tane maçta one-man show yedik uzun eşleşmelerinde, Epoupa'nın arkadan gelip top çalmasına bel bağladık falan. Niye eziyete döndürmekte inat ediyorlar anlamıyorum.

İki tane doğru oyuncuya 10 lira vermektense 8 tane vasat oyuncuya 8 lira vereceğiz ve bunun adı tasarruf mu olacak?