2018-2019 Transferler ve Kadro Yapılanması

Şu an kadromuz bu şekilde:

Işıl Alben - Eda Şahin

Moriah Jefferson - İrem Naz Topuz

Farhiya Abdi - Meltem Yıldızhan

Monika Grigalauskyte - Sinem Ataş

Transfer - Nazlı Gökdemir - İnci Güçlü

Bu pota altı rotasyonu ile bir şeyler yapmak çok zor, ama burada teknik ekibide suçlayamıyorum, 700 bin dolar gibi komik bir bütçe var, bununda 500 bin doları Işıl Alben ve Moriah Jefferson zaten. Galatasaray Spor Kulübü, Botaş, Hatay, Mersin, Çukurova gibi takımların bütçe oluşturduğu branşta komik bütçelerle mücadele etmek zorunda bırakıldı, bu rezil yönetimi hâlâ savunanlar var!

Son düzenleme:
Sevgili yönetimimiz,taraftarlara kafayı yedirmeden biryere gitmeyecek,sanırım.İşe yaramayan birsürü çalışan var,bazıları zaten malum.Sıkıyırsa onların maaşında indirime gidin.

Sevgili yönetimimiz,taraftarlara kafayı yedirmeden biryere gitmeyecek,sanırım.İşe yaramayan birsürü çalışan var,bazıları zaten malum.Sıkıyırsa onların maaşında indirime gidin.

Yatıp kalkıp Fatih Terim'e dua etsinler.
Şu anda onun başarısına bağlılar.

@AykutKadıoğlu..
5 numaraya umarım Abd'li bir uzun bulurlar.
Hakikaten Avrupalı uzunlar sikmaya başladı...

Şu an kadromuz bu şekilde:

Işıl Alben - Eda Şahin

Moriah Jefferson - İrem Naz Topuz

Farhiya Abdi - Meltem Yıldızhan

Monika Grigalauskyte - Sinem Ataş

Transfer - Nazlı Gökdemir - İnci Güçlü

Bu pota altı rotasyonu ile bir şeyler yapmak çok zor, ama burada teknik ekibide suçlayamıyorum, 700 bin dolar gibi komik bir bütçe var, bununda 500 bin doları Işıl Alben ve Moriah Jefferson zaten. Galatasaray Spor Kulübü, Botaş, Hatay, Mersin, Çukurova gibi takımların bütçe oluşturduğu branşta komik bütçelerle mücadele etmek zorunda bırakıldı, bu rezil yönetimi hâlâ savunanlar var!

16/17 sezonundan bile daha kötü bir kadro bence. O zaman Pınar Demirok, Anderson, Papova, Vitola gibi oyuncular vardı yine, şimdi onlar bile yok.

Yatıp kalkıp Fatih Terim'e dua etsinler.
Şu anda onun başarısına bağlılar.

@AykutKadıoğlu..
5 numaraya umarım Abd'li bir uzun bulurlar.
Hakikaten Avrupalı uzunlar sikmaya başladı...

Bir ABD'li uzun transferi bekliyorum, Efe hocanın işi çok zor, umarım başarılı olur. (Playof yaparsa benim için başarılı olmuştur, bu bütçe ve yönetim anlayışıyla zor.)

Bir ABD'li uzun transferi bekliyorum, Efe hocanın işi çok zor, umarım başarılı olur. (Playof yaparsa benim için başarılı olmuştur, bu bütçe ve yönetim anlayışıyla zor.)

Efe hoca kendinden çok bizi riske ediyor.
Hem kendini bitirecek hemde bizi.
Umarım 5 numara Abd'li olur.
Haftaya açıklanır diye tahmin ediyorum artık koç ve transferler...

4 yabancı alacakken onlardan 3'ünün uzun pozisyonuna olması saçmalık, Farhiya Abdi 3 numara kullanılıyor genelde evet ama 4 oynadığında yüzü dönük daha etkili olan bir oyuncu, Moriah ve Işıl dışında bir oyuncu daha kısa pozisyonuna alınmalıydı, şimdi pivot alınsa kısa rotasyonu büyük problem olacak, kısa alsak uzunlar kevgire döner zaten.

4 yabancı alacakken onlardan 3'ünün uzun pozisyonuna olması saçmalık, Farhiya Abdi 3 numara kullanılıyor genelde evet ama 4 oynadığında yüzü dönük daha etkili olan bir oyuncu, Moriah ve Işıl dışında bir oyuncu daha kısa pozisyonuna alınmalıydı, şimdi pivot alınsa kısa rotasyonu büyük problem olacak, kısa alsak uzunlar kevgire döner zaten.

İşte burda yerli transfer yapmak çok önemliydi abi.
Olcay, Cansu ve Bahar'ı alabilseydik o kadar rahat olacaktık ki.
En azından kısa rotasyonuna Olcay ve Cansu'yu kazandirsaydik Abd'li uzun alır taş gibi takım olurduk.
Ahh ahhhh...

Mestdagh gibi dış atışlarda tehdit yaratıcak bir oyuncuya yönelseydik daha iyi olurdu ama uzun rotasyonuna yerli ekleme yapmadığımız için Farhiya Abdi 3-4 rotasyonunda mecburen böyle oyuncuya yönelmiş olabiliriz. Farhiya-Sinem 3-4 -- Monika Grigalauskyte ve kıta dışı uzun eklersek onlarda 4-5 rotasyonunda süre alırlar bari iyi bir oyuncu eklense kıta dışı olarak yoksa baya sıkıntı çekeriz. Yerli ekleme olarak Simay gelsin diğer oyunculara göre dış atışlarda tehdit yaratan biri sorumluluk alabiliyor kendi skorunu çıkartabiliyor perde üzerinden yabancı böyle kısa almadık bari Simay kaçırmasak.

Hani koç, hani yeni kadro, hani basın toplantısı?

Sahip Som nerede şekli pankart mı yapılsa acaba ligin ilk maçında Hani Ydü'den 4 oyuncu diye? :)

Enazından Olcay ve Q alınmalıydı.Bence ikisi çok şey farkettirirdi.Q nun kimseyle adı da çıkmadı ama bu beceriksizler olduğu sürece ancak sükutu hayale uğrarız.

Henüz kadro kuramadık, büyük ihtimal boşta kalan oyuncular ile ilgileneceğiz ve kötü bir kadro olacak. Bir de başına Efe Güven'i koyarsak fiyasko bir sezona hazır olun.