2018-2019 Transferler ve Kadro Yapılanması

Dikkatiniz icin tebrikler. Ben 3 milyon diye hesaplamistim bu kadroyu. 2 yine iyimser olmus. Butcenin 1 milyon bile olmayacagini aylar once yazmistim zaten. Hatayla izmalayan gacic cukurovada devam eden yakupova bize gelmesi mumkun olmayan kuantra olcay gibi asiri pahali yerli oyuncular fenerin daha ydu kapanmadan bile cok ciddi ilgilendigi bahar devsirilip fenere giden stokes gibi isimler habire yazildi burda. Hepsini bi araya koyup kadro halinde yazinca cok sukurki o oyunculari alamiycagimizi anlayanlar cikti.

Müthiş ironi, yürekten tebrik edip alkışlıyorum.

Saygılar.

1 Milyon $ + 7103 sayılı yasa tasarısından para değil miydi mali genel kurulda onaylanan bütçe? O tarihlerde 1 milyon $ 4 milyon lira idi, şimdi 4.5 milyon oldu. Gelir vergisi olarak ödenen tutarın amatör şubelere aktarılması olayı kanunlaştı mı? Yeni sezon kadroları üzerinden mi yapılacak bu iade? Geçiş yönetimindeki idareci abilerimiz tüyler ürperten açıklamalar yapıyordu 1 yabancı + gençler gibi; yeni yönetimde kimler olacak?

Bunlar hep sorular, yeni seçilmiş bir yönetim için belki erken sorular ama hayati dönemlerden geçiyoruz... Wnba sezonu başladı, bitiminde de dünya şampiyonası olacak. Takım toparlamak, transferleri kotarabilmek için geç kalmadıysak da geç kalmaya doğru gidiyoruz... Daha önce de yazmıştım, bütçenin miktarı tabi ki önemli ama ne olursa olsun biraz kıt olacağı muhakkak olması kaçınılmaz olduğu için akılcı ve doğru kullanılması daha kritik şu an için.

Ben bu transfer dönemini 2014 Yazı'ndaki döneme benzetiyorum. O zaman da Dünya Kupası vardı ve oyuncu bulmakta zorlanıyorduk. Queralt Casas gibi çöpleri büyük umutlarla almıştık. İnşallah öyle bir dönem geçirmeyiz.

Mihriban Oğuz kesin gelmeli. Takıma inanılmaz enerji ve ruh katıyordu.

Mihriban Oğuz takım menejeri olarak harcanamayacak kadar değerli ve vizyonlu bir insan. Onu bu kulupte düşünebildiğim tek yer yönetimdir artık. Kaldı ki kendi işlerinden başını kaldıracak zaman yok pek.

Gerek kadın gerek erkek halen hiç bir oyuncu ile görüşme yapılmadı.

Mihriban Oğuz takım menejeri olarak harcanamayacak kadar değerli ve vizyonlu bir insan. Onu bu kulupte düşünebildiğim tek yer yönetimdir artık. Kaldı ki kendi işlerinden başını kaldıracak zaman yok pek.

Gerek kadın gerek erkek halen hiç bir oyuncu ile görüşme yapılmadı.

Mihriban Hanım'ın yerinde olsam Galatasaray'ın kapısından bir daha geçmem. Görevden çıkar ilişkisi olabilir diye alındı ve ondan sonra karı koca basketbol şubesine çöreklenenler oldu. Yönetici abi, menajer kardeşler gördük. Yeğenine özel şube açıp bunun keyfinin parasını Galatasaray'a ödetenler gördük.
Mihriban Hanım'a iadei itibar yapıldı mı? Ben unutmadım o dönem ki haberleri.

Şu anki basketbol yöneticilerinin üçünü toplasan bir Mihriban Oğuz etmez.
Hala bir imza yok, sabrımızı sınıyorlar!

Ömer Yalçınkaya'nın Marinayı gönderip Efe Güven'i koç yapmak gibi sinsi bir planı var. O yüzden hiçbir oyuncu ile görüşme yapılmayıp Marinayı sindirmeye çalışıyor. Efe Güven de sürekli hocann arkasından dedikodu yaparak ortam hazırlamaya çalışıyor. Biraz torpili olan kafasına göre at koşturuyor şubede kendi cıkarı için!

Bu bilgiyi nerden aldınız?

Ne Efe Güven'i arkadaşlar dalgamı geçiyorsunuz? O kadar da değil!

Daha neler görecez,bakalım.Bütün sponsorlukları futbola kaydırın olmadı paraları peşin alın ondan sonra zarardayız masalını anlatın,yersen

Gelen tepkiler biraz göz korkutmuş. Ömer Yalçınkaya'nın çok istediği Marina Maljkovic ile yollar ayıldı ve genç takım hocası Efe Güven takımın başına getirecekti ama gelinen noktada işler biraz değişebilir. Eski hocalarımızdan Cem Akdağ ile bir görüşme yapılması planlanıyor.

Yakın Doğu ile de oyuncuları için temas halindeyiz ama bizim yöneticilerin ne kadar iş bitirebileceğini göreceğiz.

Saygılar.