2018-2019 Transferler ve Kadro Yapılanması

Cem Akdağ gelir inşallah.yalnız ne olursa olsun marına bu şekilde gitmemeli.o kadar beceriksiz yöneticilere sahibiz ki,yakındoğunun oyuncularından bahsi geçenler alınabilirse,herşey değişir.yalnız pota altına iyi bir abd li şart

O kadar futbol odaklı bir kulübüz ki,diğer branşlar umurlarında değil.kenarda oturan futbolcuya verilen parayla şampiyonluk kadrosu kurulduğunun farklında olmayan bir yönetimimiz var.yakındoğu gibi bir fırsat var önümüzde ama beceri isteyen işler tabi bunlar.o da bizim takımda yok

Çıkarsınız kupanın yanında boy boy fotoğraf çektirirsiniz ama 4-5 kişi bir araya gelip şu şube için kişi başı 250-300 bin dolar veremezsiniz, yazıklar olsun... Yazıklar olsun...

YDU'den 4 oyuncu ile anlaşmışız. Bir tanesi Bahar Çağlar. Quigley YDU ile anlaşmış fakat o da bizimle devam edecek. Bu oyuncuların ücretlerini YDU ile ortaklaşa karşılayacağız.

Koç konusuna gelirsek yardımcı antrenörler Efe ve Nevriye'ye takım içinden muhalefet olduğu için eski sevdiğimiz antrenör Cem Akdağ ile bu akşam bir görüşme gerçekleşti. Bakalım kısa zamanda netleşecektir.

İlla koç değişikliği yapılacaksa getirilmesi gereken koç Ekrem Memnundur. Milli takım bahanesine girilmesin Ufuk Sarıca Bjk ile birlikte yürütüyor. Değişiklik yapılacaksa getirilmesi gereken kişi belli.

YDU'den 4 oyuncu ile anlaşmışız. Bir tanesi Bahar Çağlar. Quigley YDU ile anlaşmış fakat o da bizimle devam edecek. Bu oyuncuların ücretlerini YDU ile ortaklaşa karşılayacağız.

Koç konusuna gelirsek yardımcı antrenörler Efe ve Nevriye'ye takım içinden muhalefet olduğu için eski sevdiğimiz antrenör Cem Akdağ ile bu akşam bir görüşme gerçekleşti. Bakalım kısa zamanda netleşecektir.

Yakın Doğu ile herhangi bir anlaşma yok henüz. Bizim oyuncu üçretlerinin çok az bir kısmını ödemeyi taahhüt etmiş ve Yakın Doğu kabul etmemiş. Bütçe yaratıp orta yolu bulmak lazım.

4 oyuncu alacağımıza içinden Quanitra olan 2 tanesini alsak daha mantıklı olur ayrıca. Quanitra her ne kadar geçen sezon yattıysa bile uzun ve devşirme olarak çok değerli hala.

Doruk Bey, bu 4 oyunch Türk oyuncular mi ?
Quigley'i de bu 4 ismin arasına katıyor musunuz ?
Cem Akdağ görüşmesi nasıl geçti ?

Doruk Bey, bu 4 oyunch Türk oyuncular mi ?
Quigley'i de bu 4 ismin arasına katıyor musunuz ?
Cem Akdağ görüşmesi nasıl geçti ?

Maalesef sorularınızın cevabı ben de yok. Öğrendiklerim bu kadar.

Ekrem Memnun ismini ben de önermiştim fakat bu tabloda geleceğini zannetmiyorum. Cem Akdağ görüşmesi gerçekleşti fakat sonucuna dair bir şey öğrenemedim. Gelişme olursa yazacağım.

Kadın basketboluna pek hakim değilim oyuncu bazında fakat YDÜ'nün çekilmesini iyi değerlendirmişiz.