2019-2020 Galatasaray Futbol Takımı

Çevremde ki Fb'liler.
Keşke bizde olsaydı Modric'imiz olurdu diyorlar.

Monaco 2. Başkanı Oleg Petrov: "Falcao'yu çok istiyorlarsa 5 milyon Euro verecekler. Bedavaya göndermeyeceğiz."

Bizimkileri de forvet alacaklar diye kandırdılar ve bu zamana kadar geldik. Birde kardeş kulüp demişlerdi.
Bakalım bu saatten sonra neler olacak?

erman toroğlu 2-0 denizli maçı sonrası direk şu soruyu sordu orda ki yorumculara... ''falcao ya yapılan bu muamele kime yarar sizce?'' ordakiler kem küm etti.. toroğlu direk şak diye söyledi ''monaco ya yarar'' ve ekledi ''yarın bir gün para istemeye başlarlar''... Adamın dediği çıktı.. Bu kadar abartıldı. İş pisliğe sardı. Şimdi forvet bulunmadan lige giriliyor. Bu saatten sonra bence falcao olmayacak. Başkasını da getiremezler.. Avrupa pert ederler zaten bu takımı.. Umarım Trabzonspor Avrupa Ligin de yarı final filan yapar. Ülke puanı çok kritik eşikte ilerliyor. Hollanda ensemizde.
 
3-4 gün kaldı.
Ve hala sorunlu Diagne dışında forvetimiz yok.
Fatih Hoca nasıl sabrediyor şu başkan ve yönetimine akıl alır gibi değil.
Bir yönetim hiç mi hatalarından ders almaz yahu!
Bu ne beceriksizlik bu ne iş bilmezliktir!
Yazıklar olsun!!!
 
Fıtık ameliyatı var deniliyordu Belhanda bugün antrenmana çıkmış.
Tarihin en kötü muhabirleri şu anki Galatasaray muhabirleri sanırım 😄
Adamlar fıtık ameliyatı olacak diyorlardı.
 
Beceriksizliğin ve amatörlüğün bu kadarı fazla hakikaten. Daha geçen sezon Gomis örneği önümüzdeyken yine aynı hataya düşmek akıllı ve profesyonel insanların yapacağı iş değil.

Ki santraforu geçtim diğer bölgelerde de bariz sıkıntılarımız var. Mariano-Nagatomo ikilisi iyi falan değiller. Hücuma da, savunmaya da katkıları sınırlı. Yaşları da fazla, değiştirmeye kalksan al-sat dengesini nasıl sağlayacaksın? Muslera desen senelerdir vasat performans, öyle övüldüğü kadar süper kaleci falan değil. Allah'tan aklı başında biri şu Nzonzi'yi kiralamayı akıl edebilmiş de, rezaletin büyüğünden az da olsa kurtulmuşuz. Babel çok yönlü ve kaliteli bir oyuncu lâkin Onyekuru'nun eksikliğini çok bariz hissediyoruz. Top her ayağına geldiğinde çalım atmaya kalkan Emre Mor, yahut Jimmy-Adem vs. ile kapanmaz o açık. Seri'nin şu ana kadar olan performansı umarım yanıltıcıdır ve zamanla takıma alışır zira hiç ışık vermedi. Selçuk'u ise sahaya sokmak bile futbola ihanettir.

Diagne bu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa kabul görmeyecek. Onu geçtim eliyle bile tutmaya hevesli gözükmüyor. Böyle ruhsuz, isteksiz Galatasaray santraforu olmaz. Ama suç Diagne'den ziyade, gelecek vaadeden Ozan'ı satıp gelen bütün parayı son gün o gamsıza yatıranlarda.

Kısacası takımda Feghouli'den başka gözü kapalı güveneceğim, görünce içimi ferahlatan hiç kimse yok.

Sonuç olarak, bu yönetime milyon kere yazıklar olsun. Amatör Abdürrahim foto çektirmeye, "%99 anlaştık" diye palavra sıkmaya devam etsin.
 
Abdürrahim e de hayret ediyorum.. Yani foto çekilirsin hadi hatıra fotosu filan.. Lakin büyük topçu.. Ama hangi akla hizmet %99 dersin yahu. Acaba bunu deme amacı ne idi.. Bari çık yoğun çaba harcıyoruz filan de. Sen %99 deyip getiremezsen sene sonu olabilecek hezimette yemediğin küfür kalmaz. Hoş şöyle bir transfer taktiği olan adamdan fazlasını beklemek biraz saçma olabilir tabi ;

CNN Türk'te sabah saatlerinde yayınlanan bir programa katılan Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, transferler hakkında yöneltilen soruya şaşırtan bir cevap verdi.

Transferlerinizde genel olarak nasıl bir strateji izlersiniz, transferler hakkında ne söylemek istersiniz sorusuna Albayrak, "Benim taktiğim şudur, hiçbir zaman alacağım bir oyuncuyu takımından direkt olarak istemem. Ben Hakan'ı transfer etmek istiyorsam kulübüyle oturduğumda, 'Bana Mehmet'i ver' derim. Kulüp vermezse, 'O zaman Ahmet'i ver' derim. Onu da vermezse, 'Ya bari Hakan'ı verin' derim. Yani ilk alacağım oyuncuyu en son söylerim ki fiyatı artmasın" şeklinde konuştu.

.

Acaba Falcao dan önce kimi istedi :D En sonda da ya bari falcao yu mu verin dedi :D
 
Manu Lonjon ve Yakup Çınar'a göre Diagne, Spartak Moskova yolcusu.
9.5 milyon euroluk bir teklif varmış.
Umarım Falcao ya da bir forvet oyuncusu gelmeden, Diagne gitmez.
Forvetsiz kalmaktan iyidir.

Fatih Hocam geçen sene ki hataya düşme. Falcao ya da başka bir forvet gelmeden Diagne'yi gönderme...
 
Manu Lonjon ve Yakup Çınar'a göre Diagne, Spartak Moskova yolcusu.
9.5 milyon euroluk bir teklif varmış.
Umarım Falcao ya da bir forvet oyuncusu gelmeden, Diagne gitmez.
Forvetsiz kalmaktan iyidir.

Fatih Hocam geçen sene ki hataya düşme. Falcao ya da başka bir forvet gelmeden Diagne'yi gönderme...

Diagne'ye o parayı veren bir kulüp olursa gider formasını alırım :))
 
Galatasaray ile Monaco arasındaki Falcao görüşmeleri devam ediyor. Monaco oyuncu için 5-6 milyon euro istiyor ancak Galatasaray bonservis ödemek istemiyor. Monaco'nun eski sportif direktörü Falcao'nun Galatasaray'a bedelsiz verileceği yönünde söz vermişti.
(@NicoSchira)

Abi olumlu ya da olumsuz bir açıklama yapın.
Bir yönetim hiç mi hatalarından ders almaz yahu?
2 senedir şampiyon oluyorsun ama yanlış transfer politikasından dolayı bu sinerjiyi kendin yok ediyorsun.
Yapamıyorsunuz anlayın ve bu işi profesyonellere bırakın!
Kanser ettiniz 2 senedir bu taraftarı!

İşin sonunda muhtemelen Diagne gidecek, Falcao gelmeyecek ve Mevlüt'e kalacağız gibi durum olursa şaşırmam bu saatten sonra.
İşte o zaman taraftar sizi indirmesini bilir!
 
Manu Lonjon ve Yakup Çınar'a göre Diagne, Spartak Moskova yolcusu.
9.5 milyon euroluk bir teklif varmış.
Umarım Falcao ya da bir forvet oyuncusu gelmeden, Diagne gitmez.
Forvetsiz kalmaktan iyidir.

Fatih Hocam geçen sene ki hataya düşme. Falcao ya da başka bir forvet gelmeden Diagne'yi gönderme...

spartak moskova denince aklıma hep fenerin yaptığı hülle geliyor. emenike yi 10 milyon dolar yada euro ya satıp 1 sezon sonra aynı fiyata geri almışlardı.
 
“%99 anlaştık” açıklamasının sebebi 2-0 lık mağlubiyette gaz alma çabasıydı. O kadar çirkin bir yönetim var ki her geçen gün küçülüyorlar.
 
Yönetim tam bir "Midyat'a pirince giderken eldeki bulgurdan olma" sevdalısı. Yine de tüm suçun sürekli bu adamlara atılması da tuhaf geliyor. Neticede takımı Fatih Hoca'nın kurması gerekiyor. Zaten iyi top oynamıyoruz, takımı da Abdürrahim Albayrak kuruyorsa Fatih Hoca ne yapıyor? Yok, takımı Fatih Hoca kuruyorsa bunca scout ekibi ne işe yarıyor? Hpcaya 3-4 tane oyuncu bulamıyorlar mı da 3 aydır Falcao bilmecesiyle uğraşıyoruz?
 
Lig + Şampiyonlar Ligi

🗓 6. hafta: Galatasaray Fenerbahçe
🏆 Galatasaray - PSG (1 Ekim)

🏆 Galatasaray - R Madrid (22 Ekim)
🗓 9. hafta: Beşiktaş - Galatasaray

🗓 12. hafta: Galatasaray - Başakşehir
🏆 Galatasaray - C Brugge (26 Kasım)
🗓 13. hafta: Trabzonspor - Galatasaray

Fikstürümüz gerçekten çok zor.
2-3 gün kaldı ve hala çok eksiğimiz var.
Luyi ve Marcao'yu dinlendirecek oyuncu Ahmet Çalık. Buraya en az 1 stoper lazım.
Sol bekte Naga yaşlı ve formsuz. Yedeği Ömer Bayram Malesef.
Orta sahada yedek oyuncumuz Selçuk. Keşke M. Topal'ı en azından uygun bir fiyata yedekleseydik.
Forvette sadece gelirse Falcao var. Yedeği Diagne giderse Erencan Yardımcı var. En az 1 isim lazım. Mevlüt ismi çıkmıştı o da Fb yolcusu diyorlar.
Bu fikstürü ve kadro ile lig bile çok daha zor geçecek.
Malesef rotasyon oluşturacak bir kadromuz yok.
Oyuncu satmayı beceremeyen yönetim Fatih Hoca'yı çok zor duruma sokuyor.
Bakalım kalan sürede hangi eksikliğimizi kapatacağız!
 
Yahu diğer takımların transfer konusunda sıkıntı yaşamalarını anlarımda şampiyon olmuş,şampiyonlar ligine gidecek olan ve kasasına diğer takımlara kıyasla bu başarılardan dolayı iyi para giren Galatasaray'ın transferde böyle sıkıntı yaşamasını anlayamam.Ondan sonra bizi ibra etmediler,yönetemiyorsunuz işte,yalan mı ?
 
Ne yazık ki Abdürrahim Albayrak iş bitirmek yerine kişisel gösteri yapma çabasına girdi. Önce görüntüyü yayıyor ardında da "Ben oğluma gönderdim o da arkadaşlarına gönderdi" diye kendini savundurtuyor rodop gibilere.

Sen bu fotoğrafı servis ederek sadece Galatasaray'ı değil Monaco'yu da zor duruma sokuyorsun. Monaco'nun istediği hücum oyuncusu bu hareket yüzünden pahalalanacak.

Bu işi artık profesyonellere bırakın siz gidin maddi kaynak bulma peşine düşün.
 
Bayern Munich 1 Ocak 2022’de yeni CEO’nun Oliver Kahn olacağını açıkladı. 1 Ocak 2022’de. Biz bir hafta sonra kimin kalıp kimin gideceğini bilemiyoruz daha. Aramızda uçurumlar değil, asırlar var.

(via@caglartorun)
Dün ŞL kura çekimlerini seyrettiniz değil mi? O. Lyon'u Juninho, Juve'yi Nedved, Bayern'i zaten hep futbolcular yönetiyor, Barcelone ve Real'de aynı. Peki biz de kimlerdi?
 
Dün ŞL kura çekimlerini seyrettiniz değil mi? O. Lyon'u Juninho, Juve'yi Nedved, Bayern'i zaten hep futbolcular yönetiyor, Barcelone ve Real'de aynı. Peki biz de kimlerdi?

Haberin tamamı yok bu tweet'te. Asıl önemli olan Kahn'ın futbolu bıraktıktan sonra ne yaptığı.
Adam yüksek lisans yapmış, iş-güç öğrenmiş.
Ve 2022'de CEO olacağı açıklanmış.

Biz futboldan gelen kimi hangi yönetim kademesine getirebiliriz ki?
Daha doğrusu kaç tane futbolcu futbolu bıraktıktan sonra kariyer inşa etmek için eğitim alır? Adamlar antrenör kursundan bile torpille mezun olabiliyorlar.
 
Falcao
Yedek forvet
Yedek stoper
Yedek orta saha

eksiğimiz var ama hâlâ bir açıklama yok!
Aklım hafsalam almıyor.
Şaka gibi! !!
 
Son düzenleme:

Üst