2019-2020 Galatasaray Futbol Takımı

Yanlışsam düzeltin uefaya kadro listesini bildirmenin yarın son günü galiba ve dediğiniz gibi bir açıklama yok.Bugün yine fotoğraf düşmüş sosyal medyaya ama Falcao'nun olmadığı haberleri dolaşıyor yine.

Oleg Petrov: "Falcao'nun durumunda büyük bir değişiklik olmadı ama taraflarla görüşmeler sürüyor. Transfer döneminin kapanmasına birkaç gün var. Bir şeyler olabilir."

Adamlar hâlâ uzatıyorlar.
Yahu dünyada başka forvet mi yok?
Modeste'den hiç mi ders almadınız?
Çıkıp açıklama yapın olmadı deyin kapattık bu konuyu ve başka bir forvet ile ilgilenin.
Yeter artık!
 
Oleg Petrov: "Falcao'nun durumunda büyük bir değişiklik olmadı ama taraflarla görüşmeler sürüyor. Transfer döneminin kapanmasına birkaç gün var. Bir şeyler olabilir."

Adamlar hâlâ uzatıyorlar.
Yahu dünyada başka forvet mi yok?
Modeste'den hiç mi ders almadınız?
Çıkıp açıklama yapın olmadı deyin kapattık bu konuyu ve başka bir forvet ile ilgilenin.
Yeter artık!

Ders alınmamış üstüne birde adı geçen Mevlüt gitti,Diagne'nin kiralık gideceği söyleniyor.Yani yine geçen sezon gibi kaos ve yine forvetsiz başlayacağımızdan korkuyorum.
 
Oyundan bağımsız çok sıkıcı top oynuyoruz.
Topsuz koşu yapan yok ve çok durağan oynuyoruz.
Onyekuru'yu o kadar çok arıyoruz ki.
Diagne top tutup saklayamıyor. İlerde top tutamıyoruz.
Ömer Bayram gereken etkiyi gösteremiyor. İkinci yarı yerine Jimmy girmeli.
Transfer süreci hem teknik ekibi hem de oyuncuları etkilemiş.
 
Gözlerim kanadı. Yönetim de, teknik heyet de, futbolcular da aklını başına alsın bir an önce. Bu mu şampiyonlar liginde mücadele edecek takım? Gerçekten ayıp..
 
Altı üstü bir tane oyuncu gelecek, o da belki! Şu ana kadar iki buçuk maç oynadık, zaten ileriye top gitmiyor, hani Diagne'ye bile çok kızamıyorum. Hele ki Babel nerede oynuyor belli değil! Sürekli Diagne'yle çarpışma modundalar.

Derken önce Babel attı sonra 9 kişilik rakipten golü yedik. 9 kişiye bile baskı kuramadık. Son 6-7 dakika ve hala bir kişi fazlayız.
 
Bir kör bile ayni cukura iki defa dusmez demisler!

Gecen sezon Gomisi gonderip forvetsiz birakan yonetim, bu defa da son gune kalip sacmaliklarina devam etti. Basta Abdurrahim Albayrak olmak uzere butun yonetimin yatacak yeri yok.

Ha bu arada unutmadan, Ihale var sayin Abdulrahim Albayrak kosun yetisin. Bir iki de sayin cimhirbaskanim demeyi ihmal etmeyin kesin sizde IHALE!
 
Bu son saniye golü Fatih Terim düşmanlarına gelsin. Galatasaray kazandı üzülün biraz hadi.
Aferin adem büyük. Bu sene kadroyu zorlarsın sen gelenlerin içinde en yeteneklisi sensin. Nzonzi gayet iyi zamanla çok daha oturacak takıma. Seri de uyum sağlarsa orta sahada sıkıntı olmaz ama işte şu forvet can sıkıyor. Albayrak eline yüzüne bulaştırdı işi. Geçen gün de birini küfrettiği video çıktı. Sen koca ikinci başkansın ne muhattap oluyorsun. Falcao gelmezse yöneticilik kariyeri biter.
 
Yalnız hayatımda gördüğüm en rezil hakemlerden biri vardı sahada. Şu maç ingiltere liginde olsa bırakın dört kırmızıyı bir tane bile kırmızı çıkmazdı. Hele bizim emre niye kırmızı gördü hiç anlamadım. Şu maçta emre’ye kırmızı gösteren hakem falan değildir. Zaten şimdi bı yığın yaygara kopacak ama bize de hata yaptı hakem. Bir daha maç falan vermezler bu adama.
 
Şu saçma oyunu savunmak, skora sevinmek nasıl bir biatçılıktır anlamak zor..

Sahada futbol görmek istiyoruz artık. Bu durum Galatasaray'a hiç yakışmıyor.
 
Savunmamız SOS veriyor.
Bir sol bek lazım. Naga ile gitmez tüm sezon.
Muslera'nın yerine Okan'ı da kullanmak lazım arada ki paslanmasın çocuk kenarda.
Emre Mor'un kırmızısı haksız idi. Erol Bedir bile dedi Emre neden kırmızı gördü kimse anlamadı diye. Olmayan faul ve kırmızı karttan sonra 2.golü yedik.
Babel’in 2 nizami golü iptal oldu. Yediği 2. gol öncesi Mensah Marcao’ya dirsek atıyor. Hem gol iptal olmalıydı hem de Mensah 2. sarıdan atılmalıydı.
Haksızlığa uğradık. Başkanımız çıkıp konuşsun yoksa algılara başladılar. Fenerbahçe'yi şampiyon yapacaklar. Dik durmak lazım...
 
Ömer Bayram'ı ortada çok beğendim. Dinamizm kattı oyuna özellikle ikinci yarı. Beklerimiz büyük sıkıntı. Bugün de kötü oynadık ama hakemin bütün kararları aleyhimize resmen. Henrique çok bile geç gördü kırmızı kartı. Babel'in hadi ilk golü ofsayt ikincisi nasıl ofsayt oluyor? Emre Mor'a verilen kırmızı kart gördüğüm en büyük eyyamlardan biridir. Buna rağmen kazanmak önemli. Hoca hiçbir şey yapmıyor diyenlere de gülüyorum sadece. Ömer Bayram'ı ortaya çekmesi ve son iki maçta ki Adem Büyük hamleleri maça direkt etki etti.

Belhanda'yı severim ama bu maç skandaldı. Emre Mor ise daha kırk fırın ekmek yemesi lazım, bir ay falan otursun kulübede. Jimmy ile Adem fersah fersah önünde Emre'nin. Diagne ise ağır sattı. Bunda suç ilk önce yönetimde sonra bizde. Bu gitmesi gereken topçuyu itin g*tüne sokan tek taraftar topluluğu da bizizdir. Başka takımda olsa taraftarları ne olursa olsun bizim yaptıklarımızı yapmaz. Bu instagramdan olsun twitterdan olsun topçuları bu kadar gömersek alıcı kulüpler de salak değil görüyorlar. Başka takımda olsa son sezon 30 gol atmış adam 15 den aşağı gitmez biz 8'e satsak göbek atacağız. Tüketim toplumuna bu kadar çabuk uyum sağlamamız çok üzücü. Şu transfer çılgınlığı yüzünden hala lige tam konsantre girebilmiş değiliz. Allah'ın belası transfer dönemi bir bitse de önümüze baksak, bıktım artık.

Babel çok kaliteli bir topçu ama sol çizgi dönemi sanki geride kalıyor gibi. Podolski de aynı geçişi yaşamıştı ve etkili olmuştu. İki oyuncunun da gol atma becerisi çok yüksek. Kayseri maçında da 11'e 11 iken bile Babel santraforda çok etkili oldu. Bunu bir düşünmemiz gerek bence.
 
Diagne kalsa da artık ilk 11 görmemeli.
Babel forvete geçince kalitesini gösterdi. İlk yarı da sol kanat başlayınca etkisiz oldu.
İnşAllah Falcao gelirse 2si çok iyi ikili olur ve 4 4 2 ye geçeriz.
Ömer Bayram ilk yarıda kötü ikinci yarıda iyiydi. Selçuk görsün utansın. Umarım bir daha forma alamaz kolay kolay.
Adem çok büyük karakter ortaya koyuyor. O golden sonra ne hırstı öyle helal sana.
Mariano yerine artık Linnes oynamalı. Özellikle deplasmanlarda Linnes ilk 11 başlamalı. Mariano, Linnes'i Ali Sami Yen de ki maçlarda dinlendirmeli.
Naga yerine muhakkak bir sol bek almalıyız. Orda ciddi sıkıntı var.
Falcao umarım açıklanır. Ama arkasına bir forvet hamlesi olmalı. Tek başına 3 kulvarı götüremez çünkü. Evet Babel ve Adem olabilir belki ama yetmez.
Orta sahaya da Ömer Bayram yerine bir orta saha lazım. Hamburg'tan Berkay Özcan biçilmiş kaftan bizim için. Kiralık olarak gelse müthiş hamle olur bizim için.
Luyi ve Marcao inanılmaz kötü başladılar sezona. Onları gerekirse kesecek bir stoper lazım. Roma'dan Mert Çetin'i bir yıllığına kiralayabiliriz. Genç Ahmet Gürleyen'i yine düşünebiliriz.
Türkiye Kupası'nı geçtim lig ve Avrupa için bu takıma en az 4 transfer lazım.
Umarım bir an önce gerçekleşir bu transferler...
 
Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Oytun Özer'in biraz önce paylaştığı tweet:

🔥❤️💛🔥

Kendisi şu anda Monaco da bulunuyor.
Eğer bu paylaşım Falcao ile ilgili değilse bunu paylaşıp açıklama yaparsınız. Bu geç vakitte bu garip taraftarın gururu ile oynamayın.
Ama bunu paylaşırsan Falcao'yu ge ti re cek sin o kadar!
 
Al işte 20-25 dk sonra yaptığı paylaşıma bakın.
Sırf etkileşim almak için yapılır mı bu eğer mesele Falcao değilse?
Allah aşkına bu nasıl bir yöneticiliktir?
 

Ekli dosyalar

  • IMG_20190831_011959.jpg
    IMG_20190831_011959.jpg
    18.2 KB · Görüntüleme: 7

Üst