Stoperlerimiz iyi olduğunu düşünsemde Luyibdama'nın bugün yaptığı hata sakarlıktan farklı bir durum çevre kontrolü çok kötü olmayan bir oyuncu böyle bir hatayı kariyeri boyunca yapmaz,acilen bu sorunu çözmeli .Daha öncede yazmıştım bu beklerle işimiz çok zor ikisinin de temposu çok düşük zaten akıcı bir oyunumuz yok sol tarafı Nagatomo iyice kitliyor topu ezip geriye dönmekten başka bir hareketi yok. Mariano desen ortalarının çoğu adama çarpıyor. Ömer-Linnes ikilisi denenmeli artık. Ve Diagne... Ben böyle birşey görmedim resmen kayserinin 3.stoperi gibi oynadı bir pozisyonda Babelin açısını kapayıp kötü şut çekmesine sebep oldu. Ya forvetsin sen biraz topsuz koşu yap stoperi koşturmuş ol en azından oda yok, havadan atsan her kontrol ettiği top 1 metre önüne sekiyor zaten, hücum presi diye birşey duymamış zaten daha önce belli bu adam nasıl 30 gol attı inanamıyorum. Emre Mor ise ilk çıktığından beri zekageriliği olduğunu düşünüyorum yeteneği ile de bu kadar oldu işte. 2-3 yıl sonra herhangi bir yerde futbol oynayabileceğini sanmıyorum yada 2.lige falan düşer. Takımın eksikleri belli hocada ısrarla söylüyor yine bu takım eksik bir şekilde CL arenasına çıkartırılırsa yazıklar olsun.