2019-2020 Galatasaray Futbol Takımı

1-Ömer Bayram sol iç iyi sol bek kötü, takımın mutlak sol bek ihtiyacı var;
2-Takım ağır ve temposuz;
3-Golü bulduktan sonra laubalilik ve beceriksizlik farkı açmamızı engelledi, ama takım tempo yapamadığından koruma psikolojisi içerisine girdi;
4-Teknik heyette yetersizlik mevcut;
5-Avrupa'da PSG ve Real maçları çok sıkıntılı geçer.
 
İnstagram da ki ergenleri ne yapacağız arkadaşlar.
Marcao'nun eşi ve çocuklarına edilen küfürler sonrası eşi instagramı kapatmış.
Lemina'nın maç sonrası paylaşımı da yediği küfürlerden dolayı.
Oyuncu kötü ya da formsuz olabilir ama hakarete varırsa oyuncuyu kaybederiz.
Bu duruma çare bulmak lazım...

Marcaoyu begenmiyorum çünkü huzursuz bacak sendromundaki bacak gibi kontrolsüz ve şaşkın bir goruntu sergiliyor sahada.

Ama ama ama, adama ve yakınlarına küfür neyin nesidir ? Bu cahilliği bu terbiyesizligi marcaonun futboluyla açıklayamayiz.

Yazıklar olsun.
 
Hocam, seni gerçekten seviyorum ama şu başka takımları izleyip aynı futbolu oynatmaya çalışma artık. Kaç ay oldu artık olmuyor işte. Bir gıdım ilerlemedi oyun. İlerlemeyi geç ne oynamaya çalıştığımız da belli değil. Repertuvarında bir sürü taktik, diziliş ve oyun planı var. Herhangi birini kullan gerçekten yeter. 2011-2012 sezonunda da 4-2-3-1 ile başlamıştık olmayınca 4-4-2 ye dönmüştük ve sonrası malum. Çok geç olmadan, lütfen.
 
Bu sezon birçok maç izledim şuana kadar maçlarında en çok sıkıldığım, zevk almadığım maçlar kendi takımımın maçları. Rayo vallecano gibi top oynuyoruz onlarda böyle boş boş pas yapıyorlardı hatta 10 sene sonra mı ne ilk defa Barca'ya karşı topla oynamayı almışlardı ama sezon sonu küme düşmüşlerdi resmen o seviyedeyiz. Attığımız 6 golün 3 tanesi adama çarptı biri penaltı diğeri kariyerinin ilk kafa golünü atan seriden geldi ve Adem'in golü. Bu arada 7 maçta 10 tane net gol pozisyonuna girmemişizdir. Bu nasıl bir rezalet, taktiğin değişmesi için daha ne olması lazım. 2 tane hücum şeklimiz var ya muslera Babel'e uzun atıyor yada Feghouli içe geçip Mariano'yu kaçırmaya çalışıyor.Savunmada da rakip akan oyunda orta sahayı geçtiği an babasının tarlası gibi hücum ediyor bunu bize kasımpaşa bile yaptı içeride. Kimse kusura bakmasın da teknik ekip şuan sıvıyor.
 
Bence artık 4-4-2'ye dönmeliyiz. Falcao ileride çok yalnız kalıyor. Yanına bir takviye şart. Babel kanatta değil, forvet arkası oynamalı. Belhanda yerine Fegouli oynayabilir.


ae843dd954258f4b5fed736b1c8a4023450048.jpg
 
Son düzenleme:
Aslında maçın ilk 11'i ve yedek kulübesi açıklanınca maçı kaybetmiştik.
50-60 dakikadan fazla oynayamayacağı açık olan Lemina kadroya alınırken geçen hafta sahanın en iyisi Seri yedek kalmıştı.
Donk'u yedek kulübesine aldık ama maça almadık. Onun yerine Andone olsaydı çift forvete gidebilirdik.
Belhanda, Feg ve Babel kötü olunca zaten senin kazanma şansın yok.

Lütfen rica ediyorum artık duran topları Belhanda kullanmasın.
Fb dün duran toplarda hem çalışılmış şeyler denerken bizde 1 tane bile organizasyon yoktu.
Nagatomo ve Mariano artık kesilmeli.
Bu yaşlı 2 isim için Linnes'e yazık ettik.
Falcao gibi bir oyuncun var ama onu topla buluşturamıyorsan oynadığın oyun ve sistemde hata var ve düzeltilmeli.

Levent hoca maçtan sonra takımımız pas oyunu oynayacak bir ekip.
Yahu senin topsuz katedecek oyuncun yok. Herkes durarak pas bekliyor. Sorumluluk alan kimse yok. Böyle pas oyunu mu oynanılır?

2 haftadır kadro ve oyuncu değişiklikleri bize 4 puan kaybettirdi.
Haftaya Fatih hoca gelir umarım bu sorun giderilir.
Artık başka şeyler yapılmalı.
Bu oyun ile oynayamıyoruz.
Gerekirse 4 4 2'ye geçilmeli.

Artık üzmeyin bizi!
 
Sahada bizim adımıza en iyilerden birisiydi Lemina. Onunla başlama tercihinden öte Seri'nin kadroda olmaması skandal.
Siz maçtan basın toplantısında pas takımı olacağız diyorsunuz bunun profesörü olan adamı kadroya almıyorsunuz.

Sadece takım değil oyuncu bazında da rezalet bir geceydi. Bir an önce toparlanması gerekli oyuncularında
 
Şurda yazılan yorumlara ek olarak söyleyecek bir şeyim yok. Çok sinirliyim. Fatih hocayı ben de çok seviyorum da 2 sezondur biri çıkıp göstersin ki “bak bu maçta futbol dersi verdik haksızlık ediyorsun” desin. Hangimiz her deplasman haftası “aha yine geldik” düşüncesine kapılmıyor ? Çok sıkıldım şu ketum, iğrenç, mide bulandırıcı müsvette oyundan.
Laf edilecek çok şey var ama bi lafımı da şu Belhanda denen gereksize etmek istiyorum. Tonla para alıyor ama derbi performansı 0 gol 0 asist herifin. Yan toplarda köşe vuruşlarında aylardır ekmek yememiş gibi alçaktan top teslim ediyor rakibe. Gereksiz yere yeteneği varmış gibi çalım deneyip top hediye ediyor. Şut yeteneği = yok. E liderlik desen zaten sözünü açmaya gerek yok komedi. Biz bu adama niye halen tonla maaş ödeyip takımda tutuyoruz?
Bu sene bi mucize olmadıkça bu iğrenç oyuna katlanacağız. Fenerle çok dalga geçtiğimizden mi nedir bu sene aynını biz çekiyoruz.
 
Sadece futbol olarak değil oyuncu performansı olarak da rezalet durumdaydık dün akşam. Soso ve Babel rezalet otesiydi. Belhanda mücadele etti o kadar. Zaten hücumun böyle olunca ne taktik ne sistem fayda getirmiyor.
 
Maci 90 dakika izledim. Ve diyebilirim ki 34 yildir Galatasaray maclarini izleyen birisi olarak ilk defa bu takimin Galatasaray olduguna inanmak istemedim. Mac oncesi kadrolara bakan kesin yeneriz diye dusunmustur ama isimler hikaye mucadele sahane.

Falcaonun bu sistemde kalbur ve daha ustu takimlara gol atmasi neredeyse cok zor. Yukarida arkadaslar 4-4-2 yapalim demisler, yapalim yapmasina da kontra atakta etkili takimlar 6-7 pozisyonun en az 2-3 tanesini gole cevirir.

Bir kere herkes kosacak press yapacak, sahada basmadik yer birakmayacak, sadece teknik beceri ile uzerinize gelmeyen gariban takimlari yenebiliriz. Uzerinize kirmizi gormus boga gibi gelen takımlar için yapabileceğimiz hicbirsey yok.

Hepimizin tam olarak açıklayamadigi ama bilinen birşeyler eksik. Akla gelen dile gelmeyen.
 
Dün Seri ve Andone'nin olmaması hala anlamadığım bir karar. Kendi evimizde oynuyoruz orta sahanın en teknik ismi yok aynı zamanda 2.forvetimizde alınmıyor kadroya. Oyuna ilk kurtarıcı olarak aldığımız oyuncu Ömer oluyor sonra. Donk kadroda ya yemişim stoperini birine birşey olursa koy Ahmet 'i sanki çok farkları var stoper de Donkla. Feghouli bu kadar formsuzken Jimmy hiç düşünülmüyor. Niye para veriyoruz ya biz adama Türkiye kupasında 2.lig takımlarına karşı oynasın diye mi? Mariano eski halinden eser yok o kadar mı kötü Şener de Seri-Andone ikilisinden biri gidiyor. İki kanat oyuncusu bir milli takım sol beki olmayan fener aynı zamanda stoperleride yok sayarsak buna rağmen kendi evimizde bizden daha iyi oynadı yazıklar olsun.
 
Acilen radikal kararlar alınması gerekiyor. Herkes Galatasaray'da olduğunun farkına varmalı.

Nagatomo ve Mariano rezalet performansları nedeniyle uzun süre forma yüzü görmeseler fena olmaz. Stoperlerimiz de vasat durumda. Feghouli son şampiyonluğun mimarıydı, dün tanınmaz haldeydi. Babel bal yapmayan arı misali. Falcao'ya düzgün bir top gelmez mi 90 dk? Bu beceriksizliğin, plansızlığın bir bahanesi yok. Teknik heyet tavla mı oynuyor antrenmanlarda? Bu ne sorumsuzluktur!
 

Ekli dosyalar

  • IMG_6118.JPG
    IMG_6118.JPG
    81.4 KB · Görüntüleme: 3
Dün forum iyi ki kapalıydı.

Galatasaray tarihinin en pahali kadrosu ile kendi evimizde böyle korkak böyle karaktersiz böyle kişiliksiz futbol oynatmak ancak Fatih Terim'e yakışırdı. Kendisine yakışanı her zaman olduğu gibi yaptı.

Prandelli bile set hücumlu top oynatıyordu bu takima.


Hemen şimdi istifa.
 
Sana göre Fatih Terim korkak futbol oynatmaz ve zaten kötü de oynatmaz. Bu sebeple senin söylediklerin ölçü bile olamıyor.

Zorlama dostum.
 
Benim öyle takintilarim yok. Kötüyse kötü derim. Maalesef takıntılı olan sensin. Hoca konusunda takıntın var.
Bu önemli değil. Olabilir.

Geçen haftadan dem vuruyorsan hala aynı yerdeyim. Bence iyi daha düzgün ifade edersem doğru oyun vardı. Ki dikkatli okursan puan kaybını da teknik heyete bağladım. Orada da sorumlu ben değilim bildiğim kadarıyla. Fatih Terim. Dikkatli okursan eleştirinin hocaya gittiğini anlarsın.

Dün içinse izlediğim en kötü Galatasaray buydu sanırım. Yine sorumlusu hoca.

Kısaca takıntıları kenara bırakıp eleştirmeyi de ovmeyi de bilmek lazım. İtirazım her maçın sonucuna göre insanların burada birbirine laf sokması.
 
Acilen radikal kararlar alınması gerekiyor. Herkes Galatasaray'da olduğunun farkına varmalı.

Nagatomo ve Mariano rezalet performansları nedeniyle uzun süre forma yüzü görmeseler fena olmaz. Stoperlerimiz de vasat durumda. Feghouli son şampiyonluğun mimarıydı, dün tanınmaz haldeydi. Babel bal yapmayan arı misali. Falcao'ya düzgün bir top gelmez mi 90 dk? Bu beceriksizliğin, plansızlığın bir bahanesi yok. Teknik heyet tavla mı oynuyor antrenmanlarda? Bu ne sorumsuzluktur!

Seri'nin her şekilde oynaması lazım. Açıkçası Lemina-Seri-Nzonzi üçlüsünu kullanmak en doğru çözüm gibi. Babel-Soso şu an form durumlarıyla kesilmeye en yakın oyuncular olur
 

Üst