2019-2020 Galatasaray Futbol Takımı

Şu oyunu izleyip de dominasyondan, farktan ve kontrolden bahsetmek, taraftarların gözü ve aklıyla alay etmekle eş değerdir yoksa kendisi kenardan, biz de TV karşısında o bahsettiği ve övdüğü hiçbir şeyi görmedik.

Taraftar, Ömer yetersizi hücuma çıkarken sesi yükseltiyor ve heyecanlanıyorsa, gerisini biz düşünelim!

Terim gitmeden adam gibi taktiği, şablonu, oyunu, ne yaptığı ve vereceği belli olan bir takım görebileceğimizi sanmıyorum. Bugün kü açıklamalar da, kovulma eşiğindeki adamlar gibi perdeleme ve olmayanı olmuş gibi anlatma çabasıydı!

Terim yüzünden şu takımı izleme hevesim kalmadı, inşeAllah ya umudum yok ama takımı toparlar ya da gider de umutları yeniden yeşertiriz.
 
Aslında ilk yarı değil ama ikinci yarı oyunu baya şömine ettik ama bal yapmayan arı misali bunu skora yansitamadik.

Açık olmak lazım bu oyun yeterli değil. Daha üretken olabilmeli takım.
 
Normalde şampiyonlar ligi öncesi böyle bir galibiyet idare edilebilir de iyi oyuna, pozisyona girmeye, gollere o kadar hasret kaldık ki asla tatmin olamıyoruz galibiyetten. Takımda izlemekten tek zevk aldığım oyuncu Ömer gerçekten tuhaf neyse ki Ocak ayına az kaldı.Oda olmadı Haziranı bekleriz ...
 
Dünkü maçta sakatlanan Şener Özbayraklı, 1 ay sahalardan uzak kalacak. (Futbol Arena)

Bu çok kötü oldu.
Mariano ile kanser olacağız demek bu bir aylık süreçte...
 
Galatasaray, Onyekuru transferini görüşmek için gelecek hafta Monaco yöneticileriyle bir araya gelecek. Oyuncu, Galatasaray'a dönmek istiyor. (Manu Lonjon)

Hadi inşAllah 🙏
 
Takımın eksikleri Falcao'nun ve Linnes'in dönmesi, mümkünse iki, değilse bir kanat oyuncusu ve bir sol bek. Gerisi tamamen koçluk becerisi ve rotasyonun kullanımıyla ilgili. Sezon başında da yazdık Mariano ile bu iş olmaz, yaşlı ve statik takıma yapılan eklemelerle iyice durağan olacağız, Linnes gibi mücadeleci oyuncular lazım dedik. Şu an beğenilmeyen, gerçekten de bir numarası olmayan Ömer Bayram'ın kilit oyuncu olması da bundan aslında. Takım o kadar ölü ve öylesine saçma orta alan kombinasyonlarıyla oynuyoruz ki baskı bile yemeden sürekli geri pas yapıyoruz. Bu kadar pasör oyuncuya sahip olup oynatamamak başarı!

En basitini söyleyeyim, Belhanda-Seri ikilisi yan yana oynamaz. Fatih Hoca inatla oynatmayı deniyor ama kenarda da kanat oyuncusu yok aslında! Birini oynatması gerekiyor ve onun da Seri olması gerekiyor. Sonra mecburen yanlarına Ömer Bayram'ı filan monte etmek zorunda kalıyoruz. Olmayan kanatlara da ortalama yaşları 34 filan olan iki tane bekimize güvenerek Babel'i koyuyoruz. "Bir sürü yetenekli oyuncum var, hepsini yazayım da fark atalım" mantığı işlemiyor işte.

Muslera
Şener Luyindama Marcao Naga-Taylan-
Andone Lemina-Ömer- Seri Feghouli
Falcao Babel

En azından CL'de kalan maçlarda şöyle bir dizilim deneyip Ocak ayına Babel-Mariano-Belhanda'yı elden çıkararak girersek bir şansımız olur diye düşünüyorum. Aslında en büyük kazanımımız Fatih Hoca'dan kurtulmak olur ama zor görünüyor. Taraftarlarımız o kadar basiretsiz ki bu yaz dönemi transfer dönemi çoğu tarafından başarılı bulundu. Halbuki giden-gelen olarak düşünüldüğünde gelenler gidenlerden yaşlı; dahası, geleceğe yönelik transfer veya satın alma opsiyonu gerçekçi olan hiç oyuncu yok. Tek mantıklı görünen transfer Fatih Hoca'ya rağmen alındığı söylenen Taylan. Bir de Luyindama var işte.
 
Şener sakatlığından dolayı 6 hafta oynayamayacakmış. Allah'ta istemiyor rotasyon yapmamızı. :)

Şakası bir yana tam formayı almışken sakatlık yaşaması çok üzücü oldu. İnşallah Mariano kendisini toparlayabilir bu süreçte.
 
Son düzenleme:
Yener İnce'den resmi açıklama:

Şener - 6,8 hafta sonra sahalara dönebilir
Falcao - 2 hafta daha tedavi devam edecek
Emre Akbaba - Ocak ayından sonra bizimle beraber olacaktır.

(via@sporcope)
 
Slavia Prag'ın dün Nou Camp'ta başardığını bizde inşAllah bugün Barnebau'da başarabiliriz.
Bugün içimden bir his iyi bir oyun oynayacağımızı söylüyor.
Zor ama inşAllah galibiyet ile dönebiliriz...
 
Mükemmel bi video hazırlanmış bu sabah resmî Twitter hesabında, gerçekten çok güzel müzik falan her şey harika. Ama sahada ölü gibi yattıktan sonra bunlar boş iş olarak kalıyor. Şatafata verilen önem kadar saha içine de önem versek keşke. Umarım yine altı boş kalmaz bunca hazırlığın. Çünkü bunlar artık son kurşunlar. Ligde zaten birinci bitireceğimiz çok meçhul. O yüzden görselliğe sunuma önem vereceğimize futbola önem versek de gruptan çıksak.
Bu arada Barcelona Madrid bu sene baya baya çöpler.
 
Ilk pozisyonda gol yedik. Şaka gibi

Edit: 7. Dakika 2-0

Emeği geçenlerin eline sağlık.

Dakika 14: Penaltı 3-0
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Üst