2019-2020 Galatasaray Futbol Takımı

Hakkı küme düşmek zaten bu takımın. Muslera, şans ve penaltılar olmasa o potaydık. Son iki sezonun şampiyon takımını geçen iki sezonda top oynamasan da öyle ya da böyle en iyisi olmuş bir kadroyu bu hale getirmek büyük iş tebrik etmek lazım sorumluları. Bu arada maçı tek isabetle bitirdik oda 78.dk da geldi.

Futbol takımından bişey olmayacaği belli oldu.En azından seneyi kurtarmak adına amatör şubelere takviye yapsalar diyeceğim ama şu an düşündüm ben de inanmadım söylediģime..

Diğer tarafta transfer demişken; Diagne geri dönüyormuş. Onun dışında Onyekuru'nun da kiralanacağı söyleniyor. Sol bek için de Liepzing'den Saracchi kiralanıyormuş. Sağ bek için de Linnes dönecek.

Sadece bek değişimi bile takıma bir eşik atlatır. Ligin açık ara en formsuz, temposuz bek ikilisi ile oynuyoruz.

Kaan, saydığın 4 isimde nerdeyse bir dönemdir maç yapmıyorlar. Maç eksiklikleri beni korkutuyor açıkçası bu yüzden.
Beni asıl endişelendiren Selçuk varken birde Arda'nın takıma katılacak olması.
Fatih Hoca inşAllah kendisini her defasında satan Arda'ya güvenmez. Ünal Aysal döneminde geldiğinde son anda takılı bırakıp gitmişti. Euro 2016 de takımı sabote eden isimdi. Hal böyle iken yine güvenirse hem kendini hem bizi yakacak. Umarım böyle bir hataya düşmez...

Bugünden anlaştıkları kanıtlanırsa Fenerbahçe'ye transfer ve bu ikisine belli dönem oynayamama cezası verilebilir. Biz de sözleşme bitecek olsa bile 6 ay kala başka bir kulüple anlaşabilir kuralı yok.

Furkan bu fotoğraf değil de beni üzen, hocanın artık kimsenin geçmişine yatırım yapmayacağız deyip böyle bir transfere müsade etmesi. Arda kaç sezondur top oynamıyor. Birde sana kaç kere ihanet etmiş adama güvenip müsade etmek. Korkarım Fatih Hoca iyi niyetinin kurbanı olacak. İnşAllah transfer resmileşmez. Resmileşirse de İnşAllah Arda bizi mahcup eder. Ama hiç ihtimal vermiyorum buna.

Sekidika ve Saracchi gibi genç oyuncular lazım bize.

Benim tuhafıma giden bazı taraftar sitelerinde Arda pohpohlamaları ve 66 numaralı olursa katkı verir diye satılması. Belli ki birileri bir yerlere iyi paralar yedirmiş.

Babel ve Belhanda gibi iki duran adam yerine Taylan ve Seri gibi hızlı ve seri oynayan iki adam olunca takım 2 gömlek üst seviyeye çıktı.
Bu Taylan varken Selçuk'a güvenen Fatih Hoca eminim çok pişmandır.

2.dönem orta sahamız belli.
Seri Lemina Taylan..
Kanatlar Onyekuru ve Sekidika olursa Seri o zaman daha da coşar.
Seri'nin ikinci yarı takımda kalması lazım bu yüzden.

Muslera
Linnes X Marcao X
Lemina Seri Taylan
Sekidika Falcao Onyekuru

Taylan gol atamasa çok üzülecektim.Bu arada sekidika kimdir ya adı çıktı diye fazla bir yüceltme var şu adama. En karşı olduğum şey Anadolu takımından yabancı almak özellikle Afrikalı oyuncu almak çoğu fiyaskoya dönüşüyor. Gerçekten anadolundan büyük takıma gelen herhangi bir Afrikalı oyuncunun iş yaptığını hatırlamıyorum. Youla bile perişan olmuştu.