Tahammülü kalmamışlar için ilginç şeyler yazayım!
1. Pes etmek yok dedi yani aylardır süren bu rezalet, daha da devam edecek!
2. 9 şampiyonluk dedi; vizyon bu, Türkiye'de şampiyon olmak, hem de nasıl olmak, 4 aydır çöp olan bir oyunla şampiyon olmak ve rakamlarla tahmin olabilmek, adama sormuyorlar ki sein şu ligden başka hedefin yok mu?
3. Eylül ve Ekim aylarında, bu adamlar 2-3 maçtır beraber oynadı, sabredin derdi ancak artık bu argümandan uzak duruyor çünkü farkında değil ligde kalite ve rekabet olmadığı için yine vasat olan oyunla 2 yıldır şampiyon oluyordun, Avrupa maçlarında bu ortaya çıktı!
Daha da ilginçi, Ocak'da bu adamlar henüz yeni geldi, zaman tanımak lazım diyecek...
4. Oyunun teknik yönü zerre umrumda değil; 14 tane adam alıp da, 56 milyonluk bir takım 5.6 milyonluk takıma mağlup olmaktan yırtıyorsa ve bu mütemadiyen oluyor, ligin en rezil takımı oluyorsanız, Avrupa'da 1 gol atıp 20 yiyorsanız, 35 lik adamları kurtarıcı diye alıyorsanız ya da bunları ben almadım/aldırmadım diyebiliyorsanız, lütfen çekip gidin...
Türkiye’de iki adamdan medya korkuyor; Bir Erdoğancı ve Erdoğan sever olarak, Reis-i cumhura onun istemediği bir soruyu yerel gazeteci soramaz; Terim'in istemediği soruyu yerel gazeteci soramaz!
Sorsana, hocam Avrupa'da her maç fark yesin ve sadece 1 gol attınız ancak hiç istifa etmeyi düşünmüyor musunuz? Ya da tamam senin mali gücün bu ancak siz Burüş kadar da bir ruh ve karakter koyacak takım değilseniz, Ankaragücü gibi 6 haftadır yenilen bir takım hem de 10 kişi kalmış takımdan 2 gol yiyip berabere bitiriyorsunuz, peki bu iğrenç tabloda istifa etmeyi düşünmüyor musunuz; Selçuk'u siz ısınmaya gönderirken, oyuna alırken hiç mi taraftarın reaksiyonunu göremiyorsunuz, Selçuk oyuna girerken bir sürü taraftar stadyumu terk etti; bunları haftalardır göremiyor musunuz; bunların tamamı bir istifa nedeni değil mi diye soramıyorlar!...
Terim lobisi olduğu sürece bu adamdan ve şu rezaletten kurtulamayız.