Geleneksel Galatasaray Basketbol Şubesi transfer yasağı günlerine hepiniz hoşgeldiniz..
Sylven Landesberg yazılmış
Jekiri’yi alma ihtimalimiz hic yok degil, buy out vericez tabi olursa is.Jekiri'yi nasıl alıyoruz o da mı doğuştan Galatasaraylıymış. Auguste yabancılar içinde Webster'le beraber kalabilecek yegane oyuncu bence(tabi Webster'den çıkmayacaksak). Zamsız Auguste'tan devam.
Jekiri’yi alma ihtimalimiz hic yok degil, buy out vericez tabi olursa is.
herkese merhabalar.
ilk hedef harrison, hayes ile devam etmek olmalıydı fakat hayes - zalgiris oldu, sağolsun yöneticilerimiz sezon içerisinde bu gibi konular için hiç efor sarfetmiyor.
gelecek sezon için webster ile devam fikri var teknik ekipte, tabi ki yanına guard alınarak. eğer 7 yabancı olmayacaksak riskli bir karar olur. diğer taraftan devamlılığı, sağlam adımlarla ilerlemeyi hedefleyen teknik kadro için ekibi koruma isteği kadar doğal bir durum olamaz.
harrison ile görüşmeler devam ediyor, uzlaşma sağlanacağını düşünmüyorum bir süre.
transfer dönemindeki en kritik nokta harrison'ın yerini doldurmak olacak gittiği takdirde. bu yılı g-league'de geçiren naz mitrou long'un buralara gelme zamanı geldi, yerine iyi ikame olacağını düşünüyorum birbirinden farklı oyuncular olmakla birlikte. fakat yüksekten uçabilir.
4 numara için de yine önerim şartlarda anlaşılabilirse tyler cavanaugh olur.
Mitroglou zaten bizde değil mi abi?herkese merhabalar.
ilk hedef harrison, hayes ile devam etmek olmalıydı fakat hayes - zalgiris oldu, sağolsun yöneticilerimiz sezon içerisinde bu gibi konular için hiç efor sarfetmiyor.
gelecek sezon için webster ile devam fikri var teknik ekipte, tabi ki yanına guard alınarak. eğer 7 yabancı olmayacaksak riskli bir karar olur. diğer taraftan devamlılığı, sağlam adımlarla ilerlemeyi hedefleyen teknik kadro için ekibi koruma isteği kadar doğal bir durum olamaz.
harrison ile görüşmeler devam ediyor, uzlaşma sağlanacağını düşünmüyorum bir süre.
transfer dönemindeki en kritik nokta harrison'ın yerini doldurmak olacak gittiği takdirde. bu yılı g-league'de geçiren naz mitrou long'un buralara gelme zamanı geldi, yerine iyi ikame olacağını düşünüyorum birbirinden farklı oyuncular olmakla birlikte. fakat yüksekten uçabilir.
4 numara için de yine önerim şartlarda anlaşılabilirse tyler cavanaugh olur.
Metin Türen ne durumda, alabilme imkanı olur mu acaba ? Çok beğeniyordum ben bu oyuncuyu ama bir türlü atılım yapamadı. Halbuki şutu idare eder, oyun aklı da var bence niye gelişme kaydedemedi bilemiyorum. İyi bir alternatif olurdu bizim için.
Telekom bu sene UlebCup takımları arasında değil galiba. Belli olmaz aslında iyi bir teklif ile oradan birileri düşebilir ama uçan kuşa borç kulüp durumunda kim güvenir de gelir, oyuncusunu getirir?Metin Türen ne durumda, alabilme imkanı olur mu acaba ? Çok beğeniyordum ben bu oyuncuyu ama bir türlü atılım yapamadı. Halbuki şutu idare eder, oyun aklı da var bence niye gelişme kaydedemedi bilemiyorum. İyi bir alternatif olurdu bizim için.
Okben'e hoca geçen sene oynamadın ucuza gel tekrar parlatayım seni demişti, kendisi düşük paraya gelmeyince o iş şimdilik yalan oldu, guard alırız yerli Can'ın yerine tahminen.
Göksenin, Yiğit, Caner, Ege, Ayberk şu an yerlilerimiz.