2019-2020 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Kağıt üstünde hem Hayes'in, hem de Arapovic'in yerini iyi doldurduk. Ama bir takımın tavanını belirleyen 1 ve 5 numaralarımız hala boşta. 5 numara sadece çember savunan, hücumda topu potanın içine vurabilecek bir oyuncu da olsa olurdu ama 1 numaramız kesinlikle Webster'dan daha iyi olmalıydı. Jordan Theodore dedik, Alex Perez dedik, yine Webster'ın insaniyetine kaldık. Geçen yıl gelişen Antep gibi takımların yanısıra Beşiktaş-Karşıyaka'nın da kadroyu güçlendirdiği düşünülürse geçen yılki lig yarı finalini bu yıl yapmak, gözümde Ataman dönemi oynadığımız lig finaliyle eşdeğerdir.
 
Erdal, Blakeney iyidir ama Tai'den geçen sene çok çektik yahu. Bize saf oyun kurucu lazım. He Lazeric yerine tercih ederim tabiki orası ayrı. Biraz daha NBA'yi beklesek illa ki işimize yarar biri çıkar diye düşünüyorum.
 
Yani Banvit'i izlemişsinizdir umarım. Genç oyuncu çekirdeği malum. Biz böyle bi yapıda gençleştirmeye gitmek varken yıllardır Ege'den, Göksenin'den bir şeyler bekliyoruz. Bu iş böyle olmuyor, hiçbir zaman olmayacak da. Yönetim olarak basketbol'dan zaten anladığınız yok, üstüne hocanın tercihlerine de karışıyorsunuz.. Nasıl olacak böyle bilmiyorum.

Erkan'ı çok istemiştim. Olmadı..
 
Ben Moore'nin aciklamasinda 1 yillik yazmiyor. Eğer sene ortasi takim degistirirse bu sezona dair kalici hamlelerimiz whittington ve lazeric jones. yani yorumu size birakiyorum
 
Ben Moore'nin aciklamasinda 1 yillik yazmiyor. Eğer sene ortasi takim degistirirse bu sezona dair kalici hamlelerimiz whittington ve lazeric jones. yani yorumu size birakiyorum

Büyük performans göstermeyip Hayes gibi değişilmez olmazsa Arapovic'in dönüşüne göre ilişiği kesilebilir. Arapovic'le de opsiyonlu 2 aylık sözleşme yapmışlardı zaten. Tutulmak istenirse büyük sıkıntı çıkacağını sanmıyorum zira bizde uçan kaçan Harrison'ın bile tek bir kötü Summer League'den sonra bütün alıcılardan düştüğü düşünülürse Galatasaray'ın daha bütçeli takımların gözünde oyuncu çıkarmak için yeterli güvenirliğe sahip olmadığı ortaya çıkıyor. Şu aşamada bu yönetimin Greg ve Arapovic'le birlikte 3. bir 4 numaraya da aynı zamanda kontrat vermek isteyeceğini düşünmüyorum zaten. Arapovic dönerse büyük mucizeler dışında gönderilir diye düşünüyorum Moore.
 
Topu yarisahaya kadar baskı olmadan surup pas versin diye oyuncu almışız adı lazeric jones.. Tahminim onu bu forumdaki herkes yapar. Bir tane 1 bir tane sizelı 5 yoksa ben bir şey beklemiyorum bu sene
 
Oyunun en kritik pozisyonu için, her sene birbirinden kötü tercihi yapmayı nasıl başarıyorsunuz. Vallahi ben tükendim artık. Cidden yeter şu takıma artık bi tane adam akıllı guard getirin ya. Adamın yapabildiği tek şey yarı sahaya top getirmek onu bile arada beceremiyor. Ayıptır artık ya.
 
Adam hiçbir şey denemiyor.Cunku berbat durumda maç boyunca bir şut bile atmadı.Tek yaptığı iş topu surup yanındakine pas atmak.İnanilmaz gerçekten en kritik bölgeye böyle bir adam almak.Salonda olsamydim sessizlik de var hoca bu adamı ne diye aldın getirdin derdim herhalde
Adamlar çok güzel yatirim yapmış 2000 li cocuklar umut veriyor.
Biz hala fark 3 ken topu disari atan goksenin hiçbir ilerleme kaydetmeyen vasat Ege ile katkı arıyoruz.Uzerine 1 numaran lazeric jones 5 numaran yok.
Beyler geçen sene bir momentumla Harrison ve hayesin çok ekstra katkısıyla tutunduk bu sene iş çok zor
 

Üst