2020-2021 Basketbol Süper Ligi

TRT spor 2’de KSK- Daçka maçına denk geldim, biraz bakayım dedim de yok dayanamadım. Gözlerim kanadı resmen. İğrenç bir lig olmuş Türkiye ligi. Airballar mı dersin, komik top kayıpları mı dersin, çembere zor değen üçlükler mi dersin...
Futbol ligimiz çok mu farklı ?
Ekonomi böyleyken fazla bile bunlar. Daha beterleri de olur ileride muhtemelen.
 
Ergin Ataman: "Çok sıkıntımız var, iyi oyun oynayamıyoruz. Bu akşam Larkin Türkiye'ye geldi, yarın sağlık kontrolünden geçecek. Oynayabilecek durumdaysa Olympiakos deplasmanında olacak."
 
ÖZEL: Burak Bıyıktay ile yollarını ayıran Beşiktaş Basketbol'da koçluk görevi için iki isim öne çıkıyor.

Ahmet Çakı ve Ahmet Kandemir.

(@Levent_yavuzz)
 
Fenerbahçe Beko, Bahçeşehir Koleji'nin Meksikalı guardı Alex Perez'i kadrosuna katmak için kulübüyle prensip anlaşmasına vardı. (@basketfaul)

Ben Mike James beklerken gelen hamleye bak 😅
Acaip oyuncu tercihlerine bir yenisi daha eklendi. Tam EuroCup seviyesi tercihi. Çaptan iyice düştüler...
 
Alex Perez ile fb tam eurocup takımı olduğunu tum dunyaya gosterdi. Efes'in ligde şampiyon olacağı bu sezon, Avrupa'da ise fb 11.den öteye gidemez. Futbol takımları bu sene Ali koç'un istifa etmesi için son şans. Eh, ordada ilk 5 e zor girer fb. Bu sene baskette şampiyon: Efes, Futbolda: Galatasaray. Şimdiden tebrikler takımlara.
 
Transfer çalışmalarını sürdüren Erkek Basketbol Takımımız, NBA kariyerinde 77 maça çıkan 26 yaşındaki 2.01'lik ABD'li forvet Troy Williams ile prensip anlaşmasına vardı.

(via@BjkBasket)
 
Shane Larkin'i kadroya almak istemeyen A Milli Takım koçu Ufuk Sarıca ile yollar ayrıldı.

Ufuk Sarıca'nın yerine Orhun Ene ile anlaşmaya varıldı. (Basketfaul)
 
Shane Larkin'i kadroya almak istemeyen A Milli Takım koçu Ufuk Sarıca ile yollar ayrıldı.

Ufuk Sarıca'nın yerine Orhun Ene ile anlaşmaya varıldı. (Basketfaul)
Bu ne demek yahu. Larkin’i niye kadroya almak istememiş anlamadım. Wilbekin’i oynatıyordu zaten bu adam. Wilbekin’in kendisine sorsak Larkin benden daha iyi der. Eğer Larkin yerine Wilbekin’i tercih ettiyse çok iyi olmuş gönderilmesi.
 
Ufuk Hoca'nın gidişinde muhtemelen başka etmenler vardır. Aime Jacquet 1998 Dünya Kupası kadrosuna Fransa'nın en önemli 3-4 oyuncusundan ikisi olan Cantona-ki o mevkide dünyanın en iyi oyuncularındandı- ve Ginola'yı almamıştı, yine de görevine son verilmedi ve kupayı takımına kazandırdı. Kulüp yöneticisi bile bu kadar fevri şekilde antrenörünün görevine son veremez. Kadrosunu oyun planına göre hoca şekillendirir.
 
Bahçeşehir Koleji, Fenerbahçe'ye verdiği Alex Perez'in yerine Demetrius Jackson'ı kadrosuna katmak için yol kat etti. taraflar arasındaki görüşmelerin sürdüğü ancak henüz imzaların atılmadığı öğrenildi.

1994 doğumlu, 1.85 m boyundaki Amerikalı oyuncu 2017-19 arasında G-League'de oynarken kısa kontratlarla Boston, Houston ve Philadelphia'da 26 maça çıktı, bu sezon başında ise Rytas'a geçti. Demetrius Jackson Litvanya Ligi'nde 13.5 sayı (yüzde 47 üçlük), 5.2 asist, Şampiyonlar Ligi'nde 14.0 sayı (Yüzde 33.3 üçlük), 6.0 asistle oynadı.
 
Maçın bitmesine 4 saniye süre var ve top Antep Basketbol'da.1 saniye kala topu kaybedip,faul hakları olmadığı halde,rakip potanın altında İsmail Cem Ulusoy'un yaptığı faulle maçı Petkim kazanıyor.Hakikaten 1 saniye kalmışken,böyle bir kötü faulü liseler arası maçta bile yapan olmaz.
 

Üst