Abdurrahim hala transfer mi yapacaksın? Basit yöneticiler sizi. Terimi iyi kandırdınız dua edin seyirci yok tribunde. Agır hakaret dolu tezahuratları kaçınılmazdı!
Falcao’da suç bulamıyorum ben. Adama top getirecek bir “futbol” yok ortada. Şu adam Alanya’da, Karagümrük’te olsa 20 den aşağı atmaz. Diagne denen adam Kasımpaşa’da 30 atıp sende 15 atamıyorsa ya sen futboldan bihabersin ya da Kasımpaşa’da şansa attı hepsini.
Bugün kazara beİn’de gelen oyuncular listesine denk geldim sağda. Komedi gibi. Arda, Omar, Kerem bilmem ne... vah benim Galatasaray’ımın düştüğü hallere... Kimse kusura bakmasın da Cengiz gitse de Ali Veli gelse de ben Fatih hocayla bir başarı geleceğini düşünmüyorum. En fazla ligde şampiyon olursun. Zaten benim düşüncemin de önemi yok, Avrupa arenasındaki rakamlar her şeyi ortaya koyuyor maalesef.
Yönetim Babel'i almayacaktı. Fatih Terim istedi diye bu olmaz paraları vermeyeceksin.Bence uzatmaların da suyu çıktı. Golsüz geçen, öyle ciddi var incelemesi olmayan ve sakatlığın fazla olmadığı bir devrede eskiden 2-3 dakika uzatma çıkardı; şimdi 5 dakika uzatma veriliyor kimse beğenmiyor. İlk yarıda da 3 dakika verdiler galiba, o da fazlaydı bence. Hani maçta pozisyonumuz yok desem yeridir, üzerine de o beş dakikayı geçtim son 15 dakika bile baskı kurmayı başaramadık geriye yaslanmış Kasımpaşa'ya karşı. Son üç maçta pozisyonumuz yok resmen. Bu maç Marcao'nun kafası ve Falcao'nun bir şutu, Rangers maçında da Luyindama'nın gol olan kafası var.
Kişiliğini severim, hocalığını pek tutmam ama şu takımın başında Gerets bile olsa kadroya göre bir şeyler oynatırdı. Şu an takım emekliler kulübü gibi gidiyor. Yine har vurup harman savuracak durumumuz olsaydı Taylan bu sezon 5 maç oynar mıydı? Elbette oynatılmazdı.
Şunu da eklemek lazım; Arda, Fatih Hoca'ya ayıp ediyor. Yani Babel filan emekli ikramiyesi buldu geldi, yapacak bir şey yok hani yönetime de kızamazsın çünkü o yaştaki adamı kimse kiralamıyor bile ama Arda'nın biraz kıpırdanmasını beklerdim.
Hocam sen de lütfen artık şu Feghouli'den verim alacak şekilde oynat şunu. Forvet arkası mı olur serbest mi olur yani hani adam çok yetenekli, azıcık oynasa bu ligde fark yaratır. Şu Belhanda'yı da madem satamıyoruz kadro dışı bırakalım.