2020-2021 Galatasaray Futbol Takımı

Uzun aradan sonra açılış maçı, sahada klasik ruhsuz Galatasaray, bi yerlerini kaldıramayan futbolcular, yan pas geri paslar, ilk yarıda 0 pozisyon ve düşük tempo, Alanya’nın fırsattan istifade attığı gol-goller ve 3 puanla yola devam etmesi... Hoşgeldin Galatasaray. İnşallah ben yanılır utanırım yarın.
 
Uzun aradan sonra açılış maçı, sahada klasik ruhsuz Galatasaray, bi yerlerini kaldıramayan futbolcular, yan pas geri paslar, ilk yarıda 0 pozisyon ve düşük tempo, Alanya’nın fırsattan istifade attığı gol-goller ve 3 puanla yola devam etmesi... Hoşgeldin Galatasaray. İnşallah ben yanılır utanırım yarın.
Bugun 3-1 alırız bir ciddiyetle. Eger alamazlarsa maç sonunda kendileri bilir.
 
İlk yarının uzatmalarında 10 kişi kaldık. Antalya'nın bir penaltısı da güme gitti. Kendi sahamızda deplasman takımı gibi oynuyoruz, Alanya hem daha diri hem de daha istekli. Maç sonu emekli amcalarla okey masasına oturur bizim Babel filan. Milli maç araları bize hiç yaramıyor nedense...
 
Bu takımı izlemek tam bir işkenceye dönüştü artık. Skordan bağımsız olarak söylüyorum.

Gelecek için de hiçbir şekilde ümit verici bir şey yok.

Karpuz tezgahından alınmış Fatih, tek özelliği Van Dijk ile arkadaş olmak olan Ömer Bayram, el bombası gibi dolaşan gamsız bedevi Belhanda, sadece penaltı atabilen Falcao, elimizde patlayan Diagne, her şeyi yapayım derken hiçbir şey yapamayan Taylan, sezona iyi başlamasına rağmen vasata dönüşen Emre Kılınç, vasatın altı Linnes, oyun planı/taktiği olmadan sonuç bekleyen teknik direktör, ortalıkta gözükmeyen yönetim...

Tünelin ucu karanlık. Hiçbir şey haketmiyor bu takım.
 
Babel falan klubu resmen esir almış.Araplar ozellikle.. Adamlara helal olsun. Bir koca klup nasıl ele gecirilir tum dunyaya ornek durus sergiliyorlar.. Indirim yapmıyorlar(ki yapmak ta zorunda degiller). :) Adamlar zeki. Yoneticiler kendilerini akıllı zanneden basarısız sıradan yonetici sıfatı tasıyanlar ama asıl enayide bu rezillikte , localara hucum eden! taraftar!
 
Rangers maçı dahil oynadığı son 4 maçta toplamda biri penaltıdan 2 gol atıp, net 5 pozisyona dahi giremeyen, herhangi bir taktik dizilişi oyun planı olmayan takım.

Yahu tamam, tamamen yönetim hatalı diyelim, teknik direktörümüzün istedeği oyuncuları almadı eyvallah ta, 4 maçta 5 tane net pozisyona girebilecek, kanat ve ceza alanı önü organizayonu yapamayacak kadar kötü mü kadromuz ? Bu takıma maç öncesi kafanıza göre ilk onbir çıksın, herkes bildiği mevkide oynasın deseniz ortalama 3-5 net pozisyona girer ama idmanlarda hiç mi taktik çalışmaz çalıştırılmaz bu insanlar anlamıyorum.
 
Hangi istediği oyuncular alınmamış mesela? Nzonzi, Seri, Lemina, Marcao vs... Adamın bir taktiği yok maalesef. Yıl 2021 olmak üzere. Kötü olana elveda diyip iyi olanı bulacaksın. Kötüde diretmenin tek getirisi zarardır, vefa değil. Zamanında 2 sene önce yazdım; Fenerin Cocu dönemi,durumumuz fenerden beter olacak dedim. Tepeden tırnağa komple yönetim hoca oyuncuların çoğuyla yollar ayrılmalı.
 
Devre arası yapılacak 4 transferle şampiyon Galatasaray olur bunu direkt yazıyorum. Sol kanada : Garry Rodrigues , Sag Kanada : Visca, On libero + Belhanda yerine 10 numara. 5. adam almasın yeterki. 4 oyuncu ile . Sampiyon oluruz. Bu 4 lu gelicek fakat, Babel - Soso ve Belhanda da gidecek. Reçeteyi yazdım.
 
Galatasaray sarı kırmızılı takım mı yoksa mavi formalı takım mı anlayamadım.Hakemi baskı altına alan sürekli mavi formalı takım oluyor o yüzden soruyorum.

Saçmalığa bak Farnolle bir degaj kullanıyor adamlar ceza sahamızda pozisyona giriyor,girmeklede kalmıyor Marcao'nun basit,son derece gereksiz hamlesiyle çok kolay penaltı kazanıyorlar.
 
Valla onu bunu bilmem.. Bu maçı alamazlarsa işte o zaman kaç milyon Galatasaraylı varsa hazır olsunlar bazı şeylere. Acilen Arda'nın, Ali Yavuz Kol'un oyuna girip, Paragoz Babel'in ve Belhanda'nın oyundan alınması lazım. Aaaa yeter ya..1-2-3 olmadı yeter ...Ali Sami Yen,Metin Oktay'ın emanetlerini bu baştaki Babel ve Belhanda'ya esir etti.Koca Galatasaray'ı satın aldılar araplar ve Babel çetesi.Utanmaz herifler.Seçimi 4 gozle bekliyoruz. Ayrıca takımın hali fb beko basketbol takımına benziyor.De Colo, Vesely gibi.. Baktılar takımdan bir şey olmaz paramı alıp oyle oynarım misali.
 
Çok şükür Erzurumspor'un itiraz edemeyeceği bir golle öne geçtik bu kez.Ligimizde şu Erzurumspor takımına birkaç tane organize atak yapan her takım gol atar.Biz yeterince iyi değiliz.Üstüne 2-0 yapabilecekken Marcao'nun yaptırdığı penaltıda oldu.
 
Şu Luyindama’nın top hakimiyeti ve dikine oynayabilme yeteneğini görünce insan neden forvet arkası oynamıyor diyor ister istemez. Orta sahada milyonlar alıp 1 gr futbol yeteneği olmayan vasıfsız ordusundan 10 kat daha futbolcu.
 
Abi bu ne ya şaka mısın sen şerefsiz köpek. Adamın eli 2 kere kazara rakibin yüzüne çarptı 2 sarıdan oyundan attı Falcao’yu. Ulan bu hesaba göre her maç 7-7 oyuncuyla bitirmesi lazım bütün takımların.
 
Hahahah şaka gibi ya 5 dk önce Falcao’nun eli rakibin boğazına hafifçe çarptı diye oyundan atan hakem, 5 dk sonra Erzurumlu oyuncu Arda’nın boğazına kasıtlı vuruyor ama kart bile yok!!!
 

Üst