En buyuk saldırı, karsındaki savunmasız olunca gerceklesir.... Yonetim olmayınca(iç karısıklık) son derece dogal seyler..Imparator'da tek basına ne yapsın...Seçime kadar boyle gidecek.
Varsa Terim yerine hoca oneriniz degerlendirebilir klup..Abdullah Avcı-Okan Buruk-Tolunay ve Hamza umarım degildir. Eh..Yurt dışından hoca getirmekte maaliyetli ve Turk basını ve sporuna uygun degil.. O zaman ölene kadar Terim diyorum. Bir gunde kral olmadık,bir gunde tahttan inmeyiz. Yonetim bugune kadar ne yapmış hocanın isteklerine karşı ilk burdan baslamak lazım.. Yonetici adayı aramak daha elzemdir. Ayrıca Şenol Gunes'in milli takımı nasıl rezil,kepaze ettiği tum dunyada ortada. 10 kişil Sırbistanı yenemeyen milyon eurolu yıldızlar kadrosuna sahip takım..Irfancan ile , Efecan ile baslayan Senol Gunes... Cengiz'i kenarda tutan Senol Gunes.. Bu ulkede Imparator'a gelene kadar milyonlarca haksız iş yapan spor adamı denen ( ama olmayan ) kişiler var. Sonunda cıkıyor Villareal-Leipzig 3-5 atıp evine gonderiyor.Hâlâ Terimcilik yapma peşindeler, bu zihniyetteki taraftara bu takım fazla bile. Ne zaman Terim yerine Galatasaray desteklenirse, o zaman bir şeyler değişir belki.
Milan Ancelotti’yi, Barça Guardiola’yı, Madrid Zidane’ı yolluyor, buralarda hâlâ biatçılık. Yazık!
Varsa Terim yerine hoca oneriniz degerlendirebilir klup..Abdullah Avcı-Okan Buruk-Tolunay ve Hamza umarım degildir. Eh..Yurt dışından hoca getirmekte maaliyetli ve Turk basını ve sporuna uygun degil.. O zaman ölene kadar Terim diyorum. Bir gunde kral olmadık,bir gunde tahttan inmeyiz. Yonetim bugune kadar ne yapmış hocanın isteklerine karşı ilk burdan baslamak lazım.. Yonetici adayı aramak daha elzemdir. Ayrıca Şenol Gunes'in milli takımı nasıl rezil,kepaze ettiği tum dunyada ortada. 10 kişil Sırbistanı yenemeyen milyon eurolu yıldızlar kadrosuna sahip takım..Irfancan ile , Efecan ile baslayan Senol Gunes... Cengiz'i kenarda tutan Senol Gunes.. Bu ulkede Imparator'a gelene kadar milyonlarca haksız iş yapan spor adamı denen ( ama olmayan ) kişiler var. Sonunda cıkıyor Villareal-Leipzig 3-5 atıp evine gonderiyor.
O yüzden Terim'in istediği oyuncuları değil o'nun istediği tip oyuncuları alacaksın Kaka'yı istiyordu çünkü bir kere aklında kalmıştı. Oysa istediği dönem Kaka çok ciddi bir sakatlık yaşamıştı. Babel transferine isyan ettiğini duydunuz mu hiç? Çünkü kendi istedi bu transferi.Hızlı takım herkesin isteği,hoca herkesden daha fazla çok istiyor... Peki hızlı ureten aktif bir takım için bu oyunculara sahip yapıyı almayan yonetim ise, Babel'in bu yapısı ile..Terim ne yapsın?
Çünkü Ryan Babel youtuber olma derdindeydi. Hiç mi soruşturmadı? hiç mi Beşiktaş'ta oynayış şeklini seyredip Babel'in ne olduğunu çözemedi? Ryan Babel Beşiktaş'da bunu oynuyordu. Orada da hızlı değildi sadece mesafesini kısaltılar ve ceza sahasına daha çok girmesine yardım ettiler. Fatih Terim ne yazık ki tam yeni oyun kurdu dedik hemen bozdu. Arda Turan gereksizi için yönetimle kavga etti. Bize ne senin elini öpmesinden?Ryan Babel konusunda Terim hocamız kendi istedi ama olmadı. Ryan Babel meğerse herkesi kandırdı,yanılttı. Guvenenleri kendine paragoz,alırım paramı giderim mantıgı ile meger hareket ediyormus.Paranı al iyide,oyna biraz.