Ünal Aysal modeli başkan lazım ancak onun gibi birisi bile ne hale geldi.Sürekli konuşmaya başladı,birilerinin gazına gelip yanlış işler yaptı.En son bir divanda gözleri dolu dolu sağa sola bağıran bi adam oldu.O da son oldu bıraktı gitti.Bu ülkede yöneticilik çok zor hele ki Galatasarayda.Herkes birbirinin işine karışıyor.Kimse kimseyi beğenmiyor.Bir zaman sonra Galatasaray aradan çıkıyor ego savaşına dönüyor mesela.Bu sırada olan Galatasaray a oluyor.Hadi Fatih hocayı anlıyorum(Çok hataları olduğunu belirterek teknik(yanlışta ısrar) ve idari anlamda(ali koçla falan uğraşmak) ).Galatasarayı ve türk futbolunu arşa çıkarmış.Bunun karşılığında kendi seviyesinde yöneticiler görmek istiyor.Ancak başkanı hiç anlamıyorum.Fatih hoca olmasa 5 aylık başkanlık yapacaktı.Şimdiye adını bile anmıyorduk.Bu neyin egosu.Devlete hizmet etmiş,akıllı,düzgün biriydi.Şimdi sürekli yanlış şeyler söyleyip sonra onları yalanlayan biri oldu.Çok üzücü.Daha fazla Galatasarayı ve kendisini yıpratmadan seçime gitmesi gerektiğini düşünüyorum.